Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
lorinaoo1 spune:
Hehe, am gasit explicatia chiar sub nasul meu, adica pe
"Pentru ca atat dvs cat si bebelusul dvs continuati sa cresteti, nu va ingrijorati daca respiratia vi se ingreuneaza, daca simtiti ca nu mai aveti aer suficient; de vina este uterul care apasa pe diafragma.
"
Deci... don't worry, be happy ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 30+
aylin_tarcan spune:
buna dimineata si de aici!
mai tarzior azi, deoarece, ca niciodata, am avut treaba la serviciu.
toate fetele
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Lavinia, inseamna ca suntem toate in regula! ![]()
Ioana, eu una sunt verde de invidie. In 6 luni am pus pe mine de doua ori mai mult ca tine. Cine stie ce mai urmeaza. Am mai spus chestia asta si o repet: nu mananc exagerat, nu sunt innebunita dupa dulciuri sau fainoase, cred ca cele mai multe kile vin de la repaosul fizic. Dar daca mi-ar cere acum cineva sa tin un regim cat de cat strict, cred ca m-as sufoca de frustrare! O sa slabesc eu dupa ce se naste copila...
La capitolul intrebari: aveti idee cum erau pozitionati copilasii vostri prin sptamana 28? Pe unde era funduletul si pe unde capusorul, macar asa, cu aproximatie? Eu am impresia ca bebelina mea isi schimba pozitia, o simt ca misca un pic altfel decat inainte, cand statea asa, perpendicular pe coloana mea vertebrala.
Lia
S27
Miruna Demetra
siminoc spune:
Lia, bebelina mea e foarte activa si a stat destul de mult la orizontala, asta pt ca ii simteam piciorutele pedaland in partea stanga. Cu toate ca uneori simteam miscare si prin alte parti, cum se tot rostogolea ea, probabil.
In week-end i-am simtim pentru a treia oara piciorutele deasupra ombilicului. Cat mai are spatiu, se va tot misca. Iar eu ma bucur foarte tare, parca mi-ar vorbi!
Simona
+31 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
La controlul de acum 10 zile, bebele era intors deja; deci miscarea din jurul ombilicului este de la picioare. Mi-a explicat ca in perioada asta se misca foarte mult si e posibil sa-si mai schimbe de cateva ori pozitia; important e ca dupa 32 saptamani sa fie pozitionat corect - adica cu capul in jos. Mie imi place cum se misca cateodata, cred ca se da peste cap
, burta e deformata si nu ma doare nimic. Nu-mi place cand se impinge, mai ales jos apasa pe ceva ca nici sa merg nu mai pot. Pe spate nu pot sta deloc, imi apasa o vena cred, imediat simt ca ma sufoc. In rest pe o parte dorm perfect.
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
31+
Doru Andrei
liadorian spune:
Simona, Mioara,
! Sper sa fie totul in regula si cu duduia mea. Saptamana asta, spre final, trebuie sa merg la eco si acum am o alta pata pe creier: se va intoare copila asa cum trebuie ca sa nasc normal? (Asta e, cand n-are omul nici o problema, sigur isi cauta el una sau si-o inventeaza!
)
Cat despre dormitul pe spate, si pentru mine e de mult inconfortabil. Beleaua e ca nu mai am nici o parte valida pe care sa stau. De la atata odihna, ma doare peste tot!
Lia
S27
Miruna Demetra
taedi spune:
Buna fetele
Am rezolvat problema cu serviciul si astazi e ultima zi de lucru,defapt am venit la servici ca sa-mi iau lucrurile si apoi plec.
Va doresc la toate sarcini cat mai usoare in continoare si nastere usoara la fiecare.Eu acasa inca nu am net dar o sa am timp acum ca sa umblu sa rezolv si asta.
Va pup pe toate si va promit ca o sa va mai citesc si scriu.
Sa aveti bb-ei sanatosi si papaciosi.
Edith
29+ si Andreea
Ioana75 spune:
Raluca, la multi ani!
Diana, sanatate, cum te simti?
Anto
si sa treaca odata contractiile alea nashpa.
Luna, concediu placut!
Aylin, cum adica ai avut treaba la serviciu, strici armonia zilelor de munca?
Si eu am saptamina asta ceva de munca, in mod paradoxal
.
Simo, cum a fost la simpozion?
Lavinia
.
Lia, sigur se depune datorita faptului ca nu arzi caloriile; dar sa vezi ce repede o sa slabesti dupa ce vine bebe si o sa faci miscare. La mine bb era deja cu capul in jos, dar ce folos, ca tot cezariana fac.
Edith, odihna placuta acasa, sarcina usoara in continuare! Sa ne mai dai vesti despre voi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nikole spune:
Multumesc ptr explicatii fetelor!
Am sa il rog pe medic sa-mi ia si o lama ptr linistea mea desi nu am nici mancarimi nici un alt discomfort...
la mine,acum 2 sapt la ultimul control, bb era pozitionat cu capusorul in jos, si funduletul pe la buric pe undeva....acum nu mai stiu ca se invarte de numa-numa,eu il cam simt perpendicular pe coloana, sa vedem peste o sapt. cum e
pupici la burtici
28+
vacanta Brasil
foto burtik
Ioana75 spune:
Tocmai am aflat ca sotia un coleg asteapta un bebe la sfirsitul lui iulie, la Municipal. Cristina, ne citesti?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)