Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza fetele! Iata ca mi-am reluat programul

Gata

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna dimi,fetele !!!
Ne-am intors si noi cu bine din mini vacantza de 2 zile.
Va pupam si uram LA MULTI ANI celor sarbatorite .
Nu am reusit inca sa citesc din urma,ca voi scrieti,nu glumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Samurai-lady 27 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi .

Multumim fetelor pentru cuvintele frumoase si pentru incurajare , sunteti " gura de oxigen " de care am nevoie . Multumim inca o data si pentru toata lumea si sunt mandra sa am atat de multe prietene .

Otiliainceput 26+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ne-am trezit si noi... Se cunoaste ca ieri ne-am plimbat o ora, am dormit pana acum neintoarsa. Otilia, cum te mai simti?

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!

Vad ca vb . de sufocari, si eu de vreo doua spat ma confrunt cu niste stari ciudate, si se repeta cam des, dar in special seara , de nu-mi vine sa merg la culcare.Par insa atacuri de panica, am mai avut asa ceva, si intr-adevar medicul mi-a recomandat MgB6+Ca+vit D3.Acum insa in sracina nu ma apuc de luat nimic de la sine putere asa ca sper sa treaca de la sine , si incerc pe cat pot sa imi controlez starile astea nasoale rauuuuu...
vreau sa va intreb ceva, desi cred ca voi vb si cu medicul...
stiu ca teoretic scurgerile(leucoree) sunt mai abundente in sarcina, insa pe mine ma cam sperie, cam sunt prezente la ordinea zilei si ma cam deranjeaza.
Nu sunt insotite de mancarimi, mirosuri sau alte simptome, insa am o groaza de ele nu alta.I-as spune medicului dar parca-l vad ca nu se agita prea mult si imi fac nervi gratuit!
Vroiam sa va intreb...voua vi se intampla, aveti asa ceva?>nu ca e de dorit, dar vreau sa vad in ce masura se incadreaza in cap."neplacerile sarcinii", sau poate e o problema independenta de sarcina???

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim Lia de intrebare , mai bine , ca un "pui de gostat " , tati m-ai glumeste pe seama mea in sensul ca la ten am cam imprumutat culoarea orezului de atat mancat de orez si mai e o parte "haioasa " ... atat mau tratat de diaree incat m-au constipat acum , naspa nu ???

Nikole - nu stiu cum merg "treburile " acolo la voi , scurgerile mai abundente sunt o parte din "neplaceri " , dar vorbeste cu medicul ( parerea mea ) , asa am facut si eu si la control si analize a aparut si candida pentru care am primit tratament , deci cred ca numai nenea doctorul iti poate da un raspuns mai exact pe aceasta tema .

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata!
Foarte vorbarete sunteti! Din pacate nu cred sa am timp sa citesc bucata de capitol trecut. Asta l-am frunzarit putin. Da' n-am retinut mare lucru.
Vorbeati de senzatia de sufocare. Si mie mi se intampla din cand in cand. Oricum respir mai greu decat inainte de sarcina. Cand mi se intampla, respir adanc, pe nas sau pe gura, cum imi vine mai usor.
Noi astazi implinim 31 sapt. Ce repede trece timpul!
Acu' tr sa mai si muncim! Pupici dulci si o saptamana usoara!

Simona+31 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimi si de la noi

Simo buuuna cafeluta

Nikole si eu am scurgeri de alea. Am facut mai multe analize din secretie si mi-a iesit sterila. Si pe mine ma incomodeaza, e tare aiurea, trebuie sa port zilnic absorbante (de alea de zi) ca altfel e jale Ma resemnez cu gandul ca nu mai e mult si sper sa-mi revin.

Eu nu am avut niciodata vreun atac de panica, deci nu as sti sa-l recunosc. Am avut in schimb crize de spasmofilie, dar nu se aseamana nici pe departe cu senzatia mea de sufocare de acum. Dar uite ca m-ati linistit voi daca spuneti ca treceti prin aceeasi chestie

Siminoc felicitari pt "avansare", si la mai mare

Ioana, Otim, Lia, Aylin

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataaa! Am de citit ceva pagini din urma, astept sa vad noutatile.

Eu am intrat azi in luna a 7-a, si cu ocazia asta m-am si cintarit: +5,3 kg in 6 luni. Maninc mult, dar copilul nu ma lasa sa stau o clipa locului acasa, asa ca saraca grasime n-are cum sa se depuna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

neata, !
la multi tuturor sarbatoritelor din ultimele zile, va doresc tot binele din lume!

nikole, si eu am o leucoree foarte puternica, dar secretia este sterila. medicul a zis ca e normal, sa nu imi fac griji, daca nu apare disconfort gen mancarimi sau arsuri.

O zi buna,

Iulia

Mergi la inceput