Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Jadi stiu ce greu e sa te prefaci. Eu stau cu o gramada de foi in fata si cand intra sefu' le privesc asa preocupata de zici ca rezolv criza politica din Romania.
Apropos de sot si forum: eu pe al meu l-am inebunit saracu' (mai am asa o amintire vaga, "inebunit" se scria cu doi de "n" sau "inot"? Lia ma ajuti ca gata, mi-a murit si ultimul neuron de cand cu sarcina si suvitele blonde.) Revenind la subekt, al meu stie doar atat cand am o problema "ask the girls!" sau seara ma mai intreaba "what are the girls talking about?"![]()
Edith se poate sa plangi de ziua mea? De ziua mea se rade si se bea. Hai ia aici o sampanie.
Si la mine se plange sefu' ca nu ma poate inlocui dar l-am avertizat ca de pe 30 iunie nu ma mai vede la fata. Asta e doar nu vrea sa nasc in birou.
Luna25 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
pe limba locului unde locuiesti... si La multi ani! pe limba locului unde te-ai nascut... iti urez cu mare drag mami LUNA sa fii iubita! sanatoasa si sa vina o lunitza mica mica si scumpika care sa iti aduca numai bucurii impreuna cu ceilalti membri ai familiei tale! Intrebare: mai stai p'aci? Ma bag si eu cu aprecierile sotului despre forumista din mine... el imi tot zice cand ma asez lejer pe pat cu laptopul in brate: "hai mai posteaza ceva!!!! haiiiii... inca un post!
"Iar cu 'n'-urile din cuvintele mentionate de tine, iata iti vand eu acum regula de aur
Exemplific:
innoptat? DA pt. ca "-noptat" provine de la cuvantul "noapte"
innebunit? DA pt. ca "-nebunit" provine de la "nebun"
innorat? DA pt. ca "-norat" provine de la "nor/nori"
inot? DA; innot? NU!!! pt. ca "-not" nu provine de la nimic!
Oare e clar?
Gata si cu lectiile de gramatica

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica
karligutza spune:
Multa sanatate si fericire si bebe mic frumos si musafir la termen si tie draga Anca, mami de Roxana ... 
Eu va dau voie la amandoua sarbatoritele sa fugiti de langa noi ca doar azi iubii vostri sunt mai dragastosi decat de obicei! asa-i?
![]()
karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
Simo78 spune:
nu dati cu pietre, iar deschid subectu`
...eu parca am innebunit! pana cand "e voie"?
Luna cand pleci?
Simona
26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
karligutza spune:
mami Irinusha nu stii ce ascunzi in burtica? noua nu ne spui? sau ai omis sa faci anuntul oficial si pe DC... te pupacim! vino mai des pe aici! 

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
nma spune:
salutare. fetelor am nevoie de o informatie.
mi-a intrat o aschie metalica in unghie si acum ar trebui sa fac antitetanus. stiu ca sunt medici care il recomanda dupa 30 de saptamani. este rau sa-l fac acum? eu tocmai am intrat in 25 de saptamani. si mai vreau sa stiu daca doare tare caci asa m-a apucat o frica....
bb e bine. ieri am facut morfo si e mai mare cu o saptamana, are 8200gr si e dulcica foc. l-am dus si pe alex cu mine la eco si a fost tare incantat, desi nu stiu cat a inteles el. cel mai tare s-a bucurat ca are poza cu surioara lui.
pup toate burticile
24+
21.07.2003
poze
nma spune:
bb are doar 820 gr., 8 kg va avea mami in curand luate in timpul sarcinii.
25+
21.07.2003
poze
karligutza spune:
si va mai spun ceva, ca mi-am amintit.. dar sa nu credeti ca gata...
abia am ajuns la pag.1 din 7 pe capitolul acesta, asa incat daca mai gasesc la ce sa postez, mai postez, ca sa fie sotu' multumit!
... soooo, asa cum v-a marturisit deja maie jadi pe la pranz, noi tocmai am fost sa ne facem testul de rezistenta la sala de gym pt.gravi.... recunosc ca am obosit numai urcand pe scari, 2 etaje plus, ca sa ajungem la usa salii de gimnastica... insa mi-am revenit urgent! si mi-a placut sedinta de start! abia le astept si pe urmatoarele... cum va spuse Denis, miercuri si vineri suntem consemnate la scremut
.. io cred ca n-o sa ma screm doar eu, dar cine stie! daca vrei dna.Jadi ma screm eu si pt.tine ![]()
iar pe finalul sedintei cu pricina mi-am facut o mie de nervi pe tema serviciului (probleme cu clientii... etc...) si am si plecat de acolo in alte treburi care tot cu nervi m-au intampinat! asa incat eu de dimineata si pana la ora 17... am fost toata un NERV! ufff... imi zicea o colega la munca ca atunci cand ma mai enervez pe cineva sa mi-l imaginez gol-golutz cu cravata la gat si eventual cu vreo palarie daca tin mortis sa il accesoriez ca la carte
.. indiferent ca e o EA sau un EL, persoana de ma enerveaza... si va dati seama ca m-a pufnit rasul de numa' si mi-au trecut si toti nervii cand mi-a zis ca asta-i solutia! ![]()
karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Madam Hook pe unde umbla?
Luna25 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Iata-ma... am umblat ca acaparez nervi cum spuneam, pana la 17.00, dupa care un trafic infernal prin Bucuresti si apoi dus, papa si odihna! asa de bine imi e.... offf... si toti cei care m-au enervat azi au acum cravate si sunt in putza goala!

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica
Simo78 spune:
Si al meu ma intreaba "ce mai zic fetele tale?", iar Matei cred ca a inceput sa-mi rearanjeze organele interne, ca alta activitate nu stiu ce ar avea de misca asa....iar mie imi place!!!!!!!!!!
Simona
26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
jadi spune:
Nu stiu cum misca la voi dar la mine show-ul incepe la ora de culcare. Spre exemplu de atata dat din ce o fi, ca nu imi dau seama, m-am pipi de 3 ori in 10 minute, se mai ridica cred ca mai elibera un pic traseul de pipi, iar faceam pe mine. In plus cred ca am avut o contractie, nu am de unde sa stiu insa ca e asa
.
Ma duc sa imi citesc presa de scandal, mi-a cumparat bona tot ce a aparut pe piata saptamana asta. In plus am un copil tunsulit super, e mai barbatos asa decat cu claia aia de fetita pe cap.
Noapte buna fetelor, maine si poimaine sunt de servici, presimt ca o sa intru doar seara si probabil la ora de parc cand voi sta eu acasa!
Deni &
Vlad & Tudor