Compilatie jazz romanesc
Iar cu o rugaminte: am un coleg francez care este mare amator de jazz. Am fost recent la un concert al Teodorei Enache si a fost foarte placut surprins sa constate ca si noi avem cantareti de jazz de valoare. Eu sunt novice intr-ale jazz-ului dar m-am gandit sa-i ofer cadou o compilatie de jazz romanesc. Ma puteti informa ce se gaseste pe piata in privinta asta si de unde pot sa fac rost?
Cu multumiri anticipate,
scarmanus
pisici, flori si jucarele
Scarmanus, ti-o recomand pe www.luizazan.com/zene.php" target="_blank">Luiza Zan. Are un succes nebun, si in tara si in strainatate.
Pe site-ul ei are niste link.uri, de unde poti descarca niste piese.
Alina
miria_cristina spune:
Eugen Ciceu
Johnny Raducanu
Aura Urziceanu
Anca Parghel
trupa Bega Band
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
scarmanus spune:
Fetelor, nepretuite ca de obicei . Multumesc frumos pentru propuneri, le-am notat, mai astept sa ma imbogatiti si cu altele. In mod avident va pricepeti, iar eu sunt gata sa invat
When the heart is full of love, the world is full of beauty
lilanda spune:
Compliatie nu stiu inca sa existe :-))...dar albumele mele favorite sint "Oh My Love" al Aurei Urziceanu ( e cam vechi din 1975 - am CD-ul si, daca te intereseaza as putea sa-l fac mp3), precum si "Jazz Made in Romania" cu Teodora Enache si Jhonny Raducanu. Din pacate, pe asta il lasai in Romania. Am insa varianta mp3 "Jazz Poems", tot cu cei doi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Compliatie nu stiu inca sa existe :-))...dar albumele mele favorite sint "Oh My Love" al Aurei Urziceanu ( e cam vechi din 1975 - am CD-ul si, daca te intereseaza as putea sa-l fac mp3), precum si "Jazz Made in Romania" cu Teodora Enache si Jhonny Raducanu. Din pacate, pe asta il lasai in Romania. Am insa varianta mp3 "Jazz Poems", tot cu cei doi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Uai, lilanda! Ai putea, chiar? Cand ai vreme, fireste, eu astept rabdatoare ca nu-i urgent. Vreau sa ma falesc si eu cu ce avem noi made in Romania pe la strainezi, si cu un drum ma mai cultiv si eu.
Multumesc frumos de tot.
When the heart is full of love, the world is full of beauty
lilanda spune:
Scarmanus, cu placere :-))...da-mi un PM cu email-ul tau si incerc sa-ti trimit fisierele-n etape.
lmitrea spune:
quote:
Originally posted by lilanda
lmitrea spune:
lilanda,
nici nu stiam ca "oh my love" a fost pus pe cd! am gasit numai "o seara de jazz" si "over the rainbow". chiar poti trimite mp3-urile? mi-ar face o mare placere daca nu te deranjeaza sa-mi trimiti si mie.
am avut Lp-ul in tara, dar am plecat de multi ani...eu am vazut-o in canada in concert de citeva ori. excelent.
liana
gabi_j spune:
'Prospaturi' sunt www.myspace.com/headlinerromania" target="_blank">Headliner. Detalii mai gasesti si pe www.chitarist.ro
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE