*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 29
felicia74 spune:
Hai sa reiau ca data trecuta eram pe alt user:
" Neata!
cin da, am probat tot Dart IV.
cait s-or pierde la noi, nu zic nu, ca nici eu nu sunt multumita de POsta, dar normal ar fi ca LR sa-ti dea nr de inregistrare al coletului ca sa-l pot urmari. Asa fac alte site-uri (ex. strawberry). Noi, pe LR, ne asumam riscul. Asta e, pana incep si alte site-uri sa livreze in ro, nu prea avem ce face..."
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata
Io-s varza de nervi, tocmai ce m-am apucat sa ma epilez cu ceara si acum nu-mi mai gasesc epilatorul ca sa si termin

...asa e cand umbla toata lumea cu el (a se citi sotul care foloseste accesoriul ala de ras)
Vreau sa comand si eu o lenjerie de pat insa imi pare ciudat ca "housse de couette" nu au marimea patului meu..adica 1.80*2 m...trebuie sa iau parure drap si astfel voi avea 4 fetze de perna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
madau spune:
Off topic:
Am pus si noi un filmulet la consursul Pampers..daca doriti sa ne votati, aveti linkul la semnatura ....vedeti ca trebuie sa bagati nr de tel si va vor trimite ei un cod prin SMS pe care trebuie sa-l introduceti ptr vot
. Multumim
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
vl-ad spune:
Buna redoutistelor!
Voi at primit mail cu :Gagnez un chèque cadeau de 150 000 euros !
Modèle présenté : Tri-logis par Phénix à partir de 190 000 euros. Illustration non contractuelle.
* Bon à faire valoir sur la construction d'une maison Phénix auprès du groupe Geoxia (hors terrain) valable jusqu'au 31 décembre 2008.
** 60 chèques cadeaux Kadéos de 100 euros et 600 chèques cadeaux Kadéos de 30 euros à faire valoir jusqu'au 31/12/2008 auprès des entreprises partenaires Kadéos.
Puteti sa imi spuneti si mie va rog despre ce este vorba?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
maria_alexia spune:
Salutare, de azi sunt si eu redoutista cu acte in regula 
Am reusit in sfarsit sa ma hotarasc pe o comanda. De fapt, vreau eu mai multe, dar pana la urma am zis sa incerc mai intai ceva mai micutz...
Tocmai am am primit mail-ul de confirmare a comenzii, de acum nu mai trebuie decat sa pandesc cutia postala, nu ? ![]()
vl-ad spune:
Mada-am votat-o si eu pe Miruna dansatoarea
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
madau spune:
Multumim ptr voturi
, ma duc afara cu pitica acum si apoi schimb capitolul
Madau si
votati mica dansatoare
Jasmine spune:
Vl-ad,mie mailul ala cu cecul de 150000 euro imi suna in primul rand a vrajeala si in al doilea rand a oferta numai pt francezi.Ma indoiesc ca se complica ei cu noi la chestii de genul asta.
Secman,eu fac toate comenzile direct pe site.Comenzi pe fax au trimis doar fetele care au avut probleme cu primirea coletelor si au retrimis comanda catre Sabine.
Din cate stiu eu nu exista alte modalitati de plata decat cu cardul pe site.Nu conteaza ca esti in provincie,tot aia e.
Disponibilitatea unui anumit produs (culoare,marime),o vezi tot pe site,scrie clar acolo daca produsul e disponibil imediat sau daca va fi disponibil peste “n” saptamani.Nu poti sa dai comanda decat daca produsul e disponibil imediat.
Maria Alexia,bine ai venit.Baga de seama ca asta e boala grea.Dupa ce o sa primesti primul colet o sa vrei sa comanzi din ce in ce mai multe chestii.
andreap spune:
buna dimineata
am niste banuti pe card si ma mananca rau de tot palma sa fac o comanda..din pacate nu pot sa ma hotarasc la ce renunt din cos,ca deja pe acolo s-au strans cam 100E si nu am atatia bani...
..si apoi mi-e cam teama sa dau comenzi mici,sa nu incep si eu corespondenta cu Sabine![]()
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004