*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 28
cait spune:
Stiu ca pe acolo nu se prea trimit dar cand v-am spus de perioada de prezentare a cecului era cel pe care vi-l trimit pentru coletele nesosite.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
felicia74 spune:
Cin-ule am venit din Plaza, si sa stii ca lui Doru tot 45 i s-a potrivit. Vai, ce preturi, ce magarie, erau unii Nike Dart IV dar jumatate panza 229 roni
si ei de pe Redoute sunt numai piele. Per ansamblu nu-mi place marca Nike, m-am uitat si la tricouri ptr berbanti si am fost dezamagita de materiale.
Imi place Adidas si, mai ales Puma (pantofii lor de dama sunt super!).
In schimb, pare ok Active Wear. Voi ce credeti, gresesc oare?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Secman spune:
Pentru cei care mai au probleme cu trimiterea comenzii pe site, va sfatuiesc sa va faceti un alt cont pe o alta adresa de email
.
Am vazut ca ati avut probleme cu primirea pachetelor, a lipsit ceva?
Voi cum faceti plata PENTRU COMENZI? 
Multumesc,
Secman spune:
quote:
Originally posted by cait
Stiu ca pe acolo nu se prea trimit dar cand v-am spus de perioada de prezentare a cecului era cel pe care vi-l trimit pentru coletele nesosite.
Cait
Am citit mesajele tale si am vazut ca esti informata in privinta site-ului Redoute.
Ai putea sa-mi spui de ce se pierd totusi atatea colete , am citit pe forum si foarte multi nu au primit coletele la timp sau nu sunt impachetate corespunzator ?
Fiind din provincie unii au o alta modalitate de a face plata catre Redoute si nu ajung la timp sau fac comenzi de o suma mai mica si nu dau atentie comenzilor mici?
Eu am facut o comanda de 150 Eur si a venit in 9 zile a fost totul OK.
Secman spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
ce ti-e si cu comenzile astea!de multe ce sunt era cat p-aci sa nu-mi dau seama ca una din ele n-a venit.Azi o sa-i scriu si eu lui Sabine.
In alta ordine de idei,ieri mi-am comandat si eu costumul de baie rosu,Taillissime,despre care s-a discutat pe aici saptamana trecuta.Am intrat pe site si am vazut ca cel cu cupa C era disponibil peste 6 saptamani.Nasoool,ca mie imi trebuie mai repede.M-am uitat la alte costume de baie,dar tot ala imi placea cel mai mult.Peste cateva ore nu stiu ce-mi vine sa ma mai uit o data si...surpriza!costumul cu cupa C era disponibil imediat,ca prin minune.Am dat comanda in 5 minute,sa nu cumva sa se razgandeasca iar LR
Poti sa-mi spui si mie cum faceti voi comenzile prin fax ?
Cum iti dai seama ca acel produs este disponibil in momentul in care faci comanada pe fax ?
Poate ca daca se fac comenzile pe fax si acele produse nu mai sunt disponibile ,de aceea nu se trimit coletele la timp ,ca daca te uiti zilnic si urmaresti un anume produs ,se schimba de la o zi la alta ,azi este disponibila o bluza marimea sa zicem 36 dar maine nu mai poate fi disponibila cand se face comanda daca nu o verifici din nou.
croco21 spune:
Buna,
Hai sa pun eu niste linkuri ca in ultima vreme vad ca-i cam slabuta miscarea pe aici:
- tricou imprimat : http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-stretch-anne-weyburn.aspx?productid=324080771&documentid=359606&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1
- alt tricou: http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-anne-weyburn.aspx?productid=324096466&documentid=321407&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1
- tricou rosu: http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-col-polo-anne-weyburn.aspx?productid=324095984&documentid=389607&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1
- fusta: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-anne-weyburn.aspx?productid=324085536&documentid=359606&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1
Tricourile imi plac toate, mai ales cel rosu dar fusta nu o recomand, arata ciudat, e mai scurta in parti si imprimeul e destul de spalacit.
Am mai luat o pilota f. buna, dupa referinta din catalog. Mai am pe drum un comanda din 30 aprilie, o astept saptamana viitoare si ma mananca degetele sa mai dau o comanda cu balerinii aia adidas pe care i-a luat Nushulica. Apropo, Nushulica, i-ai luat pe alb sau pe negru?
Croco
cait spune:
Parerea mea e ca posta de la noi are ceva probleme pentru ca la mine intotdeauna au sosit iar atunci cand nu au gasita dresa m-au sunat.Si eu am observat aici ca daca nu cer livrarea in 48 de ore comenzile de valori mai mici sunt trimise putin mai tarziu.Nu prea inteleg de ce se pierd atatea comezi pentru ca ei de obicei livreaza.Eu comandasem o data ceva si nu mai aveau modelul mi l-au trimis peste cateva zile si fara taxe de transport.
Cait
cin spune:
Neata
Felicia, mersi...nu stiu ce sa mai zic de masuri...
dar i-a probat pe cei dart iv de piele? cei care se gasesc pe LR?
eu acum mai astept coletul din 3 si raspuns de la sabine privind coletul din 17...
nushulica spune:
neata fetele!!
croco eu pe alb i-am luat...sincer nici nu am vazut ca sunt si pe negru
dar oricum nu mi-ar fi placut
cait multumim pentru informatiile care ni le dai
eu azi astept cu sufletul la gura sa vad daca primeste sabine faxul meu si daca imi baga comanda la suivi
pana la sfarsitul lunii nu mai comand nik...sunt falita![]()
INGRID