*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

nushu, da' pe raportul scos de fax e trecut nr. la care ai trimis?
daca da, il scanezi frumushel si il "e-mail-ezi" duduii ca sa-i demonstrezi ca ai trimis comanda.

cristina d.

da normal ca apare...am trimis de la posta ca de la mine e restrictionat pentru international

asa o sa fac il scanez sa-i trimit

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

CARE E CODUL DE 15 EURO ...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

52965, valabil pt taillissime p/e 2007, reduce 15 din 30 plus fdp 0 si sac vert amande cadou

edit: off topic
Vlada...tu ai fost anul trecut la bulgari la berlin green park? ca citisem ca vrei sa mergi acolo...daca ai fost, da-mi si mie ceva detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Merci mult !
Nu am mai ajuns acolo, am fost la Astera....ce pot sa-ti zic e ca am vazut hotelul pe dinafara, e ok, singura prob e ca e f sus situat, stii ca Nisipurile sunt in trepte, si pana ajungi la plaja iti dai duhul...mai ales cu copil si mii de jucarioare....la fel e mult de coborat/urcat si pana in centrul statiunii, asa ca as recomanda un hotel aflat in prima linie...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Vlada, mersi si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushu cand am dat fax a ajuns la ea destul de greu, adica zicea chestia aia cu "it has not been dispatched yet, thank you for waiting". Cam a doua zi ajunge la ea deci faxul nu e la ea pe birou cred ci ii vin din alta parte. Si cand il primeste inregistreaza ea in suivi, o sa vezi ca apar modificarile. Ultima reglare mi-a primit-o prin mail, dar inlocuiam practic un produs cu altul si i-am dat doar link.

Eu acum incep sa tremur pentru 29....ma gandeam ca ar trebui sa apara..zilele astea. Si e cea mai scumpa comanda facuta de mine pana acum, ca valoare. Si ca numar de obiecte. Sper sa apara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nushu cand am dat fax a ajuns la ea destul de greu, adica zicea chestia aia cu "it has not been dispatched yet, thank you for waiting". Cam a doua zi ajunge la ea deci faxul nu e la ea pe birou cred ci ii vin din alta parte. Si cand il primeste inregistreaza ea in suivi, o sa vezi ca apar modificarile. Ultima reglare mi-a primit-o prin mail, dar inlocuiam practic un produs cu altul si i-am dat doar link.

Eu acum incep sa tremur pentru 29....ma gandeam ca ar trebui sa apara..zilele astea. Si e cea mai scumpa comanda facuta de mine pana acum, ca valoare. Si ca numar de obiecte. Sper sa apara.

Poze

aissa saru'mana ca m-ai lamurit...deci asta e primeste ea mai tarziu...dar ia zi-mi numarul l-am format ok nu?cu 0033...

tin pumnii sa vina comanda

eu azi mi-am mai comandat 2 rochitze ...oricum le mai raresc de acum ca nu mai am bani si le fac si mai mici

haideti sa va arat ce rochitze mi-am comandat azi

http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-polo.aspx?productid=324125379&documentid=449607&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1

si asta

http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-housse-imprimee.aspx?productid=324129812&documentid=469207&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1

am vrut-o si pe asta

http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-housse-imprime-geometrique.aspx?productid=324129789&documentid=469207&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1

imi place de mor dar nu mai au marimea mea disponibila...deja ...si e bagata la noutati

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, ai format bine numarul. Stai linistita, maine il primeste.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor ma bag si eu pe la subiectul vostru pentru ca va citesc din umbra uneori.Eu imi comand de LR doar cand imi trimit o gramada de cecuri cadou cu care la final imi iau o gramada de chestii si ajung sa platesc doar 8 sau 9 euro.
In luna mai in Franta sunt o gramada de sarbatori si de asta toate pleak mai greu pentru aici se face un pont adica daca marti e sarbataore nici luni nu ne ducem la servici, sau de ex cum joia viitoare e liber ne dau si vineri liber.
Am vazut ca primiti cecuri de la ei.trebuie sa fiti atente pentru ca perioada de prezentare la banca este de 20 de zile sau apoi un an.

Sper ca v-am lamurit cat de cat.
Spor la treaba.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cait noi nu primim cecuri de reducere E alta poveste cu ei - bani pe colete ce nu au ajuns...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput