*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 23
lilina spune:
setul de pat m-a costat 27,7 euro
am luat 2 fete perna, un cearceaf mare
si un plic de pilota
materialul e f.misto, la fel si imprimeul
eu ziccccc ca merita banii
o sa-i iau la fel si lui bb ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Jasmine spune:
Mi-a raspuns Sabine.Care va zica eu facusem comanda pe 4 aprilie si ea imi spune ca (virgula) coletul a fost expediat pe 3 mai.Si...evident...ca termenul de livrare e de 3-4 saptamani!
Bine macar ca acum stiu ca l-au trimis abia dupa o luna de cand am facut eu comanda,nu ma mai gandesc (deocamdata) ca s-a pierdut pe drum.
nushulica spune:
jasmine nu-mi vine sa cred...
ce chestie...la asta nu ma mai asteptam
am reusit si eu sa fac comanda mi-am bagat picioarele si n-am mai bagat niciun cod ca vroiam si eu sacul ala oxbow,dar la primul cod bagat imi stergea cosul...si mi l-a sters de 2 ori
asa ca am dat-o fara cadou...mai bine...numa sa-mi vina produsele![]()
maine dau si eu comanda lui sabine pe fax...am vorbit azi cu ea in sfarsit
INGRID
Viairo spune:
Nushulica, incearca cu un alt browser... La mine pe Safari goleste cosul dupa primul cod incercat, cu Firefox il goleste mai rar.
quote:
Originally posted by nushulica
am reusit si eu sa fac comanda mi-am bagat picioarele si n-am mai bagat niciun cod ca vroiam si eu sacul ala oxbow,dar la primul cod bagat imi stergea cosul...si mi l-a sters de 2 oriasa ca am dat-o fara cadou...mai bine...numa sa-mi vina produsele
INGRID
aissa spune:
Jasmine dar ti-a dat vreo explicatie pt intarzierea cu care au trimis? Ca e prima data cand zice ca a trimis asa tarziu, de regula, dupa ea, toate coletele au fost trimise a doua zi dupa comanda.
Ce date de colete s-au primit pana acum? 25-26 aprilie au venit? Abia astept comanda din 29, nu mai am rabdare. Mai ales ca nu am fonduri deloc pt o noua comanda asa ca ma multumesc si eu cu ce trebuie sa primesc pana una alta.
Poze
nushulica spune:
aissa eu am primit din 27 aprilie
onetzica coduri de pilota sunt dar pilota nu este disponibila si iti scrie ca nu o poate livra ...deci deocamdata mai stam![]()
INGRID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Nushu....a vazut o prietena pilotzica si acum ma innebuneste ca vrea si ea
eu vorbesc de aia portocalie ca nu mai este...poate cea cu winnie sau cu ce era
apropo mai este cea cu desene??
INGRID