*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 14
miki68 spune:
poop fetele!
tania, scumpe a dreaq lucrurile pe haburi.fr. Ma uitam la astia http://www.haburi.fr/tmpl/fr/detail.tmpl?count_art_sel=94;art_id=8342;count_cat_sel=3;cos_country=ROU;main_cat=1;cat=1;se_ref=%2Ftmpl%2Fde%2Fshop.tmpl;mysize=M%2CL;id=o4V7rVHe5DUv0A22ywp05N si ma gandeam ca parca seama cu aia de pe lr doar ca-s mult mai scumpi
cristina d.
Jasmine spune:
ce ti-e si cu comenzile astea!de multe ce sunt era cat p-aci sa nu-mi dau seama ca una din ele n-a venit.Azi o sa-i scriu si eu lui Sabine.
In alta ordine de idei,ieri mi-am comandat si eu costumul de baie rosu,Taillissime,despre care s-a discutat pe aici saptamana trecuta.Am intrat pe site si am vazut ca cel cu cupa C era disponibil peste 6 saptamani.Nasoool,ca mie imi trebuie mai repede.M-am uitat la alte costume de baie,dar tot ala imi placea cel mai mult.Peste cateva ore nu stiu ce-mi vine sa ma mai uit o data si...surpriza!costumul cu cupa C era disponibil imediat,ca prin minune.Am dat comanda in 5 minute,sa nu cumva sa se razgandeasca iar LR ![]()
mag75 spune:
Neata Redoutiste!
Eu mi-am 'rezolvat' problema su SMS-ul ala enervant prin crearea unui alt cont.
Altfel nu reuseam. O sa bag o comanda cu ceva pijamale pentru mine si copii.
Interesant si siteul cu adidasi..or fi si pantofi normali acolo ca n-am vazut?
O zi buna va doresc la toate!
madau spune:
Remember me?![]()
Multumim ptr urarile de LMA, am petrecut de minune, a tinut si vremea cu noi asa ca totul a fost la superlativ
Ieri n-am avut net asa ca din cauza asta am tras chiulul, azi sunt cam daramata ca fii-mea a binevoit sa doarma fix 3 ore toata noaptea
, sper sa nu adorm cu capul pe taste
Aissa wow ce mult m-am bucurat cand am citit ca ai aviz
, poate incep sa intre lucrurile pe fagashul normal si la tine 
Jasmine bine ca ti-ai amintit de comanda...sa ne spui ce a zis Sabine..i-ai scris?
Nushu multam ca ai intrebat de noi, suntem bine, n-am putut sa "redoutam" din cauza de net lipsa
Tania ne era dor de tine, chiar ma intrebam de ce n-ai mai intrat, dar stiam ca esti cu mutatul...scumpe rau hainutele alea`de pe haburi.fr....ma duc acum sa bag un oki si la codurile alea noi, or fi diferite de cele de pe ma-reduc?
Azi vreau sa ajung pana la banca sa pun niste banuti pe card ptr o comanda pe "strawberry"..si poate si una mica pe LR![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
fetele mi-au venit 2 comenzi

pot sa va zic doar ca ma felicit ca am achizitionat rochitza sandro de matase cea de care vorbeam cu ella
...dar nefiind numarul meu am luat un numar mai mare ca vreau s-o fac cadou cuiva drag
...oricum astept sa bage si numarul meu si o iau si pentru mine ca este prea faina
intru acush sa va dau linkurile cu ce am luat![]()
INGRID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Viairo
nushulica cred ca poti face comanda de banii astia, ii trimiti lui sabine comanda prin fax si ea anuleaza cecul.
merci ca mi-ai zis o sa incerc si asta

dar nu stiu ce se intampla cu sabine asta ca nu raspunde de vineri...si-o fi dat demisia??sau o fi pe la mitinguri??

INGRID
cin spune:
eu am fost la posta, si nici urma de coletul din 17...am o stare de kkt. azi sunt deja 3 sapt si cu fiecare zi ce trece mi-e tot mai clar ca trebuie sa reiau discutiile cu sabine...mai astept pana vineri, poate, poate
gabi25 spune:
Am intrat putin pe forumul site-ului dat de TANIA-Z cu reduceri. Sa stiti ca sie acolo se discuta intens.....de cadouri.
Am gasit un cod (probat de mine)44083 care da FDP 0 plus ca mi-a scazut 15 euro din pretul celor doua produse bagate de test. Obligatoriu sa fie macar 2 produse cumparate. Eu am bagat un produs cu prix vert si unul cu prix rouge.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
gabi25 spune:
Am mai gasit o chestie....daca le stiti pe astea sa strigati la mine sa ma opresc
.
73539 - Lecteur Dvd Portable Et Ses Accessoires à 60 Euros DVD portabil = ideea e ca daca faceti cumparaturi de 60 de euro puteti lua asta cu alti 60 euro (pretul lui intreg e 120).
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS