*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Am luat coletul. Intr-adevar adidasii sunt mai gri si mai mici decat ma asteptam, dar imi vin totusi, putin de tot ma tin acum dar sigur se lasa asa ca nu ii voi vinde. O sa pun o poza in contul comun.
Fusta pt Ale cred ca ii e putin mai lunga decat as vrea eu, dar e firesc pentru ca am comandat 102. In rest, cum v-am zis, aveam doar gentile, am si setul rosu si pe cea maro. Coletul nu era desfacut ca data trecuta.
Acum trec din nou in asteptare.
Poze
Jasmine spune:
Brusc mi-am dat seama ca una din comenzi n-a venit.E din data de 4 aprilie,cu niste pantaloni pt sotul meu,in valoare de 27 euro.
Am mailul lor de confirmare a comenzii facute de mine,dar in mailul asta eu nu vad sa fie scris vreun nr al comenzii sau altceva de genul asta.
Daca-i scriu lui Sabine,o sa ma intrebe de un nr de genul asta?Sau e suficient sa-i spun ca am facut o comanda in data de 4 aprilie si n-a venit nici pana acum?Sa-i dau un forward cu mailul de confirmare primit de la ei?Sa-i spun sa se uite in "suivi de commandes"?
Aissa,Cin,fetele patite,voi cum ati scris?
nushulica spune:
jasmine eu i-am zis doar nr client si data comenzii ca ea stie sa o caute dupa datele astea
aissa ma bucur enorm de mult ca au inceput sa-ti ajunga si tie comenzile

eu azi asa pe neasptate m-am trezit in posta cu scrisoare de la lr in care era si un cec cu valoarea comenzii pe care nu mi-au trimis-o
....ei zic in scrisoare ca s-a intors coletul in 27.04 ceea ce este imposibil pentru ca eu am dat comanda pe 18.04 si nu avea timp sa si ajunga aici sa si stea la posta (sa zicem ca nu m-as fi dus eu s-o ridic) si sa se si intoarca![]()
si astia parca ar fi salbatici nu trimit si ei un mail nik...numa ce m-am trezit cu cecul in posta...putea sa ia oricine plicul ala ca n-am lacat la posta
ma rog ...sabine nici azi nu mi-a raspuns deci nu am o explicatie clara la ce s-a intamplat cu coletul ala ...
vreau sa intreb fetele care au incasat cecuri ce comisioane sunt?? adik eu din astia 58 euro cat e cecul cat mai iau??
ma pregatesc sa fac o comanda ca cea de aseara n-am mai dat-o...poate mai pun cate ceva in cos si fac maine
mada unde e ??ca parca n-am vazut sa scrie azi...si clau???
INGRID
ella_74 spune:
nushulica,
io am un cec LR de vreo 20 euro si am fost cu el la banca acum vreo 3 saptamani si n-am putut sa-l incasez ca nu stiu ce nu aveau astia de la raiffeisen; n-am intrebat de comisioane ; de atunci n-am mai ajuns dar nici nu ma grabesc avand in vedere ca e suma asa mica; atat doar mi-a spus fata de la banca, ca nu primesc banii pe loc si ca dureaza ceva.
aissa spune:
JAsmine la fel si eu, am scris numar client si ea intra in contul nostru, face modificari, tot...dupa numarul de client.
Nushulica mie din 11 euro mi-au zis la banca, ca voi primi vreo 8. Dar asta abia dupa cca 90 de zile, abia pe la sfarsitul lui mai mi-au zis sa intreb de banii aia.
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aissa
JAsmine la fel si eu, am scris numar client si ea intra in contul nostru, face modificari, tot...dupa numarul de client.
Nushulica mie din 11 euro mi-au zis la banca, ca voi primi vreo 8. Dar asta abia dupa cca 90 de zile, abia pe la sfarsitul lui mai mi-au zis sa intreb de banii aia.
Poze

deci undeva la pastele cailor mai iau banii astia
...bun asaoricum nu e suma mare si nu ma grabesc dar mai luam si eu ceva de ei
INGRID
tania-z spune:
ce dor mi-e de voi !!!
mai bag nasul din cand in cand si azi am bagat si o comanda.
Vreau sa o
dulce pe Ella - proaspata mamica redoutista
, sa-ti traiasca bebe, sa fie numai sanatos! Ca bien imbracat sigur va fii ![]()
Asa, am gasit un site care livreaza in Ro, haine de firma,cam scumputze, e drept: http://www.haburi.fr/tmpl/fr/se/terms.tmpl?nav=cos;pg=0;cat=3;id=xcxogX-8FtDNCrSd_jV75m;designer=Soho;main_cat=3;se_ref=%2Ftmpl%2Fde%2Fshop.tmpl
Ma duc sa mai citesc ce ati mai shoppingarit.
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
addya spune:
ola fetele!
a dat cineva de sambata incoace comanda?
tr sa iau niste cadouri shi tare n-am chef sa scarpin dupa produse si sa ma lovesc de eroarea aia cu SMS-ul...
poop!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Viairo spune:
nushulica cred ca poti face comanda de banii astia, ii trimiti lui sabine comanda prin fax si ea anuleaza cecul.
tania-z spune:
fetele, uitati aici mai gasiti coduri de reducere. Sa speram sa si merg. Adyya, poate te ajuta:
http://www.achetergagnant.com/reduction-La-Redoute-fr-code-15.html
Editez: am gasit si un site care vinde pantofii (cei sport sunt super) si livreaza si in Ro: http://www.shoes.fr/index.php
Tania
19+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura