Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Amar, la multi ani sotului tau! Sa fie sanatos ca sa aiba grija de tine 100 de ani Si sa fiti fericiti.
Cecilia, 6 kg in 5 luni e perfect.Eu am luat aproape 8 jumate......
Maruntzika, pai la 46 de kg normal ca ai luat 13. Acum esti numai bine, greutate perfecta pt 1.72!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
amar spune:
Multumesc Cecilia, Andries, Sabina pt urari,le-am transmis la sotul meu care s-a emotionat tot, sanatate e tot ce ne dorim...si de asemenea si sotilor vostri..sa ne traiasca ca taaareee ne mai trebuiesc
carmen 20+
sim_stoian spune:
Am tras chiulul pana acum pt ca m-am rasfatat putin.
Teodora, multumesc de aprecieri. Si tu esti o burtica tare draguta.
In legatura cu intalnirea, eu pot cel mai devreme la 16.00 (asta cu tot cu o ora si ceva pe care o sa o chiulesc de la munca ). E bine pe 8 mai? Am sa actualizez lista si o sa o postez. Ar fi bine sa fac si o rezervare ca sa fiu sigura ca avem unde sta. Avem fumatoare printre noi sau rezervam la nefumatori?
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Asadar, lista:
Sim_stoian
Tomasa
Roxana_G
Sabina
Mami25_7
Andries
Mandarinutza
Ses
Toma_lly
Mihailescu Teodora
Cecilia L
Ma gandeam sa ne vedem pe 8 mai la ora 17. Ce ziceti? Puteti ajunge? Daca nu, mai negociem.
Diseara ma duc la o nunta, asa ca sunt in pregatiri. Abia maine mai intru sa vad ce ati mai scris.
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Salut. Pic de somn. Si nu sunt doar racita...sunt cobzaaaaaaa.
Astept iar pe aia sa vina sa termine treaba. Dar...o sa ma duc sa o culc pe Alex si daca atipesc cumva sper sa ii aud. E foarte cald afara, nici nu mai suport la soare.
Banii inapoi i-as fi vrut si eu insa nu puteam pune baza ca ii returneaza. Asa ca...mai bine ii presez sa isi termine treaba.
Hai ca fug la nani.
PS: Daca aude sotul meu ca Alex seamana cu mine face apoplexie, ca toata lumea spune ca seamana cu el.
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
TeodoraM, nu sunt draguta, sunt fraieraaaaaaa.
Simona, de principiu e ok ptr mine, dar e o ora mai dificila ca e final de program la birou si cam atunci apar problemele. Eu plecam mai usor in cursul zilei. Dar vedem, orocum nu pot stii daca ajung sigur pana atunci. Dar ma straduiesc si sper sa nu intervina nimic. Unde e dugheana cu pricina?
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danuta36 spune:
Adimercedes,iti multumesc mult pentru sfatul tau.
Nici nu stiam de existenta acestui produs,dar am sa-l caut.
Raluca ce faci,te simti mai bine?iti doresc multa sanatate,sa te faci bine cat mai repede!
Un weekend fain tuturor
ramonaiani spune:
Salutari burticute.
Eu ... intre 4 jumate si 6 dimineata faceam curat in casa, pentru ca nu puteam sa dorm de-o durere de masea . Daca nici luni nu-mi gaseste leac, il strang de gat pe dr ala stomatolog!
Carmen merci mult . Si La Multi Ani sotului tau. Sunt iar pe baricade, la institut. Intre 2 simulari gasesc si timp de forum. Se pare ca luni voi fi gata cu dizertatia si pot sa o predau la decanat.
Apropos de kg - tocmai ii spuneam lui Amar ca eu sunt cam speriata. Am pierdut 2 kg - si rezulta ca de la inceputul sarcinii am puat doar 3 kg. E cam mica rau burtica mea, dar il simt pe bebe. Si din pacate stresul nu s-a terminat, o mai tin tot asa cateva saptamani.
20+
Roxali spune:
Roxana cred ca trebuia sa te astepti la asa ceva...cand e sezonul incep in o mie de parti
Ramonaiani am patimit si eu de masele cand alaptam, probabil sarcina imi provocase cari...si dai cu palinca la locul cu pricina.
Irlandeza e o luptatoare, dar are de furca cu medicii de acolo...nu i-au dat nici ptr cealalta sarcina nimic si binenteles nici ptr asta...noroc cu mama ei care ii trimite cate ceva(dupa o reteta a unui doctor din Ro).
Mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu cateva dintre voi ...da poate la vara.
Ali15+ Enrico 7ani