Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Felicitari mamicilor de baietei si fetite.

Revin si eu dupa o perioada de inactivitate scrisa pe forum, dupa cateva zile de dureri de burta (dureri ca la ciclu)..si m-am speriat rau de tot...am luat NO-Spa 2/zi la recomandarea dr. Astazi am fost la ecograf pentru ca nu mai aveam rabdare si vroiam s astiu ca bb este OK si a zis ca este bine bb..misca de zor, l-a masurat...i-am auzit si inimioara si zice...dna...sa pretatiti carucior ROZ, o sa avem o mandrete de fetita....si atunci (ca in desene animate) am inceput sa plang si radeam in acelasi timp....o fericire absoluta..suntem fff bucurosi, ...era exact ce ne doream...

Desi pana acum toata lumea mi-a zis ca este baiat (luand in considerare forma burtii late...test cu verigheta etc)..incat vorbeam cu BB si ii spuneam numai EL... dupa eco..mai intreb dr. odata: EL este bine?...dr. razand...dna trebuie sa va resetati memoria..acum este EA..hahaha

Joi dimineata m-am programat pentru TT la UNISIN (recomadat de dr. meu)...stiti ceva de laboratorul/cabinetul acesta?

Joi pe 10 mai la ora 15:00 merg la PRODENTA la eco 4D sa -mi vad fetita..abia astept. Am vazut ca pe 9 mai mai sunteti programate la PRODENTA la eco..va rog sa postati aici impresiile si cum se desfasoara ecografia...

Nu am nici un nume de fetita in cap...greu va fi de ales...

va pup si aveti grija de voi

17s cu

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

la prima sarcina, cam pe cand misca bebele?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

eu ma mandresc pana in prezent cu 3 kg in minus de la inceputul sarcinii si 2 adaugate, rezulta ca sunt cu 1 in minus fata de acum 5 luni. si asta nu poate decat sa ma bucure, eu sunt mai plinuta de fel, si la prima sarcina am pus 30 kg
asa ca acum sunt mai grijulie, dar nu fac foame, ci mananc cu limita si bun simt.
trebuie sa o laud pe presupusa bebelasa a mea ca e foarte activa, are niste tumbe in program zi de zi. duminica seara a simtit si tati in palma. era liniste la mine in burtica, dar in momentul in care a pus el mana pe burtica, exact in acel loc a lovit si bebe, si fara sa-i atrag eu atentia, a exclamat tati: am simitit ceva!
mi-aduc aminte ca si cu alexia, la fel cand punea el mana pe burtica, ea reactiona. cand simt eu ca misca si pun repede mana sa simt si eu in palma, se opreste. oare chiar asa sa simta copii astia prezenta taticilor?
spor la treaba la mamici, la gimnastica la bebei si kg in plus cat mai putine.

19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

aha...deci faceti ecografii si mai multe pe luna, nu e problema asa-i?

Emma 20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaAlina

la prima sarcina, cam pe cand misca bebele?

OanaAlina

Si eu sunt la prima sarcina si la mine a miscat pe la 18 saptamani.

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

OanaAlina la mine Stefan a miscat la 19 saptamani (prima sarcina). Vad ca bebe 2 este mai harnic , spre bucuria mea.

Flavia 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

auzisem eu ca al doilea copil misca mai repede... oare sa fie adevarat?
la mine e prima sarcina, asa ca mai am de asteptat...

OanaAlina

Mergi la inceput

Super poze Flavia!!!!!!

Emma

Mergi la inceput

Cate saptamani ai Oana?

Emma

Mergi la inceput

chiar azi avem 15 saptamani!