Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Nu am nici un nume de fetita in cap...greu va fi de ales...

Tzuc, sa te tzuc pentru fetita ta! Felicitari, sa fie sanatoasa si frumusica foc!
Ce gen de prenume vrei pentru ea? Adica vrei ceva simlu pur romanesc, ceva mai delicat sau ceva feng shui?
Hai sa vedem! Pentru prima categorie poti incerca prenumele unei persoane foarte dragi din familia ta sau a sotului (mama, soacra, bunica etc.), ceva de genul Maria, Ioana, Daniela, Catalina, Angelica, Cristina, Codruta, Felicia. Pentru a doua categorie - Natalia, Daria, Iris, Sabina, Fabiola, Anemona, Iasmina. Iar pentru categoria grea - Rianna, Francesca, Vanessa, Carina, Briggite sau Brigitte, Josefina etc...
Sa ne anunti ce si cum ati hotarat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia-vad ca esti plina de imaginatie in ceea ce priveste gasirea numelor...:)eu sunt intr-o mare lipsa..poate ma ajuti! daca e baiat-caci asa pare m-am gandit la numele de Rares, dar mai ii tb unul care sa fie de sfant si pur si simplu parca nu-mi place nici unul:)Ai vreo sugestie????????
mercic!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Pentru fetele care au probleme cu arterele uterina sau artera ombilicala am gasit aici pe site valorile normale :
valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tzuc felicitari pt fetita!Oana la prima sarcina poate misca si la 20 sapt deci sa nu te ingrijorezi.Emma sigur se pot face mai multe eco pe luna, asta daca totusi ai ceva probleme daca nu ai nu are rost.Si eu mai am dureri ca la ciclu dar rar si nu le bag in seama din cauza contractiilorAnnisia intrebai odata de pozitii bine ca mai ai chef eu mai mult pt sot ma chinui si atunci ma cam doare dar nu zic nimic ca saracul e f grijuliu.Myral22+

Mergi la inceput

Pinacolada, mie mi se pare ca Rares merge foarte bine cu Mihnea; numai ca nu prea e de sfant... Sfintii astia sunt si ei mai cunoscuti, mai micuti, mai smecheri... Oricum, Incerca un Andrei, Alexandru, Gabriel, Mihai, Constantin, George, Cristian etc.
Eu nu tin neaparat ca al meu sa aiba un prenume de sfant. Asta era candva la moda, acum se poarta telenovelele... Glumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Emma!

Flavia 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

chiar azi avem 15 saptamani!

OanaAlina

Multa sanatate si sarcina usoara!

Spuneti-mi se vad pozele?

http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/

Emma 20+

Mergi la inceput

Myral, si pe mine ma doare. Mai ales dupe treaba rusinoasa. Nu sunt niste dureri insuportabile, dar nu mi se pare normal. Pai ori placere, ori durere... Da' sa stim si noi!
Lasa fata ca o sa scapam noi cu bine si de asta. Eu am zile cand ma simt excelent si zile cand ma apuca pandaliile. Deja nici nu le mai bag in seama, ca mi se pare ca mai rau imi fac. Oricum, durerile si contractiile mi se pare ca nu au nicio legatura cu bebelinul. El misca la fel, se zbenguie sau doarme indiferent de sintamintele mamucii lui. Daca il simteam si pe el ghem, atunci chiar ca ma aia pe mine de teama, dar asa stau linistita ca ma gandesc ca greul a trecut si acum e mai greu sa pierzi o sarcina asa. E adevarat ca se mai pot intampla belele cu copilul, dar astea apar si la tipele care nu au avut nicio apasare toata sarcina (cordoane infasurate, sufocari si alte porcarii).
Sunt foarte multe gravi care au avut contractii si col deschis si pierderi de lichid, dar au livrat un bebe smecher, fara probleme de sanatate sau alt gen. Chiar sunt din ce in ce mai frecvente aceste cazuri, din pacate. Mie doctorul mi-a spus ca bebelinul e super bine, deci nu am de ce sa imi fac griji pentru el. Ete ca o sa ma mai doara pe mine in fund, asta e. Cum ziceam ~arta cere sacrificii~!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Pinacolada, pe Rares al meu il cheama si Andrei Ee, gasesti tu o combinatie care sa-ti placa.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetelor sunt o mamica de noiembrie-decembrie care are nevoie de un ajutor un pic mai experimentat, de aia am apelat la colegele mele mai "mari".
Am si eu nevoie de un contact al dlui dr. Albu, deoarece vreau sa-mi fac o ecografie pt TT la el si nu reusesc sa-mi fac programare.
Am sunat la GeneticLab si de acolo mi s-a dat un nr. de mobil al asistentei lui, pe care cica o pot gasi dupa ora 18.00...insa am sunat toata seara si nimic
Acum stiind ca voi v-ati confruntat cu aceste probleme, ma gandeam ca poate are cineva vreun alt contact al lui.
Si as mai vrea sa stiu daca acest dr. face ecografii numai la Giulesti sau e de gasit si la vreo clinica particulara.

Multumesc

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput