Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
tomasa spune:
Carmenita, Roxana, sanatate multa, ma gandesc la voi la amandoua, desi n-am timp sa scriu nimic.
Sim, eu confirm pt. maine in caz ca nu mai apuc sa scriu azi. Multumim ca te ocupi cu rezervarea.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
Annisia spune:
Bai nene, da' voi nu aveti si treaba? Ati scris de am si uitat ce si cui trebuie sa raspund...
In primul rand, trebuie sa multumesc fetelor care mi-au raspuns cu RH-urile care este. O sa vorbelesc cu doctorul sa vad ce e si cu grupele astea zapacite. Oricum, sper ca bebe sa nu iasa cu B de betiv... Daca se poate...nu e obligatoriu acum...daca nu cer prea mult...
Apoi, Tomasa mi-ai spus ca trebuie sa fac o dozare de anticorpi in saptamanile 25-26? Tot la institutul ala de hematologie? Daca da, o sa caut eu in urma ca ati mai dat voi adresele pe aici.
Teodoran, ai spus ca ai fost la Herghelegiu si ti-a dat caseta? Iti da si caseta video sau ati inregistrat voi? Cum arata caseta, adicatelea bebe ce face pe acolo prin burtici de mamici?
Asssaaaaa, fetilii care au vibratii in vagin, Myral si Sabina, stati linistite! Vibratiile astea le simtiti cand bebe a inghtit prea mult lichid amniotic, adica aveti cate un bebe halitor-sef si pofticios pe deasupra. Bun si atunci bebe incepe sa sughite, de unde voi aveti senzatii de vibratoare pe ici pe colo...
sim_stoian spune:
Am uitat sa va intreb. Aseara am simtit ceva ca o greutate in burta, in partea de jos. Ma si durea putin daca ma aplecam.
Azi nu mai am nimic, dar e normal asa ceva?
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
OanaAlina spune:
Fetelor va invidiez de-a dreptul ca va simtiti bebelusii... Eu inca sunt in asteptare!
OanaAlina
Flavia_Hurducas spune:
Buna ziua mamici!
Am lipsit o vreme, din lipsa de timp, nu din alte motive, dar incerc sa recuperez.
Noi suntem bine, bebelul a miscat la fix 16 saptamani, dar inca nu stim sexul. La 12 saptamani dr. mi-a spus ca ste fetita aproape sigur, dar dupa ce s-a intors in alta pozitie parea a fi baietel. POate vom afla saptaman viitoare (luni), cand ma duc din nou la control, daca nu la morfofetala , la 20 sapt.
In rest analizele au iesit bine, am facut Torch Syndroma si au isit bine, adica am avut CMV, rubeola, deci am anticorpi, insa nu am avut si nici nu am toxoplasmoza sau herpes. Ah, daca mai exista clasamentul de kg, am reusit sa pun 5 kg!!!!

Flavia 16+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Annisia spune:
AAA, da' se vede fumos rozul asta cu care am scris prenumele fetelor. Daca va trebuie o lupa sau o lampa cu ultraviolete, sa nu ma cautati ca n-am!
Si eu il simt pe bebe cum ma loveste direct in...fundul gaurii... Si eu mai trag cate o sperietura si ... si .... si eu il am pe bebe cu capul pregatit de eruptie. Da' nu mai numar nicio saptamana. Daca imi face vreo figura inseamna ca e un bebe bulangiu si ma supar rau pe el. Daca totul o sa iasa regulamentar, va jupoi daca ma parati ca l-am apostrofat...
danielle02 spune:
nana 

gabriela
si eu simt bebelina jos.dar cand am fost la scan a zis ca nu e nimic fiindca ea se misca mereu si e normal sa fie mai sus sau mai jos.se aseaza ea cum trebuie in cateva saptamani.
myral ma enerveaza ca curge mult si nici macar nu se duce de pe pijamale 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
andrruzza spune:
RoxanaG, Iti multumesc frumos. Am si eu doua prietene care au avut asa probleme in sarcina, tot paciente ale dr. Tutunaru. Stiu schema lui de tratament. Aseara am vorbit cu dr.meu, Puia, si mi-a zis ca nu exista tratament
Am comparat ecografia de ieri cu ecografia facuta in sarcina cu Rares, doar ca cea a lui Rares este facuta la 17 saptamani si culmea, IR pe artera ombilicala si IRD au aproape aceleasi valori, iar atunci nici Pop nici Puia n-au zis nimic, iar Rares s-a nascut bine merci la 38 saptamani+5 zile cu 3,5 kg si 53 cm. Acum bebe la 16 saptamani are cca 150 grame, nu-i sub greutate. Sunt complet dezorientata. Multam inca o data
Fetelor, va multumes pentru felicitari
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Madafelicitari pentru fetita
Ce nume frumos Raisa.
Carmen felicitari pentru baietel si vestile bune de la eco, si multa sanatate sotului tau, sa treceti cu bine peste aceste probleme de sanatate
Teodoran, ma bucur ca bebe tau e in regula
Emma ,eco morfo fetala cu tot cu 3D se face pe la 20-24 saptamani.
Roxana, ma bucur pentru vestile bune ref despre prietena ta.
Mandarinutza22+
Antonia Maria
Poze
Mersi! Am inteles!
Emma 20+
OanaAlina spune:
delicat subiect cu kg in plus... dar la urma, urmei sa fie bebe sanatos ca pe urma vom vedea ce vom face!
OanaAlina

felicitari pentru fetita