Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana insanatosire grabnica! N-ai incercat pastile cu propolis ceva homeopate? Stai linistita probabil bebe e mai calm ca e mamica lui racita.Danielle la mine nu se vad decat ceva pete galbene pe sani dar nu cred sa fie vreo problema daca e mai mult din contra.Myral21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani, bine ai revenit! Sa stii ca si fetita mea a devenit mai zglobie!

Nana, eu una ador Parisul! Mi-a placut din prima!

Roxana, eu sint convinsa ca e bine bebe, doar ac o fi si el mai lenes de la raceala lui mami.

Raluca, chiar ca e frumos afara! Ce-as mai evada si eu, dar nu prea pot! Inteleg ca acum esti bine. Succes cu TT!

Gabriela, 21 + Sara Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dragelor! Felicitari pt cele care au aflat sexul bebelusului:)
Roxana, santate, draga mea, ooof, ce groaznic terebuie sa-ti fi fost!!
nicil a mine bb nu mai misca ca de obicei, il simt cam ciudat, in interiorul burtii, si mai rar.
am joi eco, asa ca incerc sa stau linistita.

colac peste pupaza, m-am trezut cu burta intarita de dimineata, m-am speriat rau, nu mi s-a mai intamplat.

Carmenita, sanatate sotului, uffff, prin ce-ati trecut!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Eu cred ca il simt cel mai ciudat pe bebe mi se pare ca apasa pe intestine si chiar pe col cateodata simt ca niste vibratii asa si e f ciudat ati simtit asa ceva vreuna macar sa nu mai am alte motive de ingrijorare? Mie imi spusese doctora ca placenta e fundic anterior si m-am gandit ca si asta e o cauza ca il simt mai usor pe burtica. Placenta asta se poate deplasa asa cum vrea ea?Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

fetele, merci pentru raspunsuri....
am reusit sa adaug si gravi si fetita

cu Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, exact asa simt si eu, niste vibratii jos in interior.
edit.
oare poate ca-s grasana??? oi fi pus grasime pe burta si nu-l mai simt la exterior?
:(((((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oana, o sa iti iei sutien mai mare pe masura ce constati ca nu mai incapi in cele vechi. De regula pentru sutienul de alaptat se considera ok 2 masuri mai mare mare decat de obicei, insa la mine nu a fost suficient. Mai bine ia mai prin luna a8a.

Teodora, scrie chiar asa IR si trebuie sa fie cred peste 0,6 dc ti-a zis ca e mare. Pe fieacare poza din aceea trebuie sa scrie la titlu dc e uterina sau de care e.

Sabina, d-aia nici nu am postat asta noapte sa nu ma certi ca nu dormi. Sper sa fie ok bb, asa simt si eu mai sus cumva.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu il simt pe bebe mai jos, pe mine tocmai asta ma ingrijoreaza ca e cam jos, dar asta din cauza placentei jos inserate, dar simt de-a dreptul lovituri usoare!
Cine mai stie cum trebuie sa fie????????

Mergi la inceput

Sabina sigur nu e de la grasime ca eu sunt slabuta nu vrea sa se urneasca cantarul de la 50 de kg desi ma straduiesc.Gabriela si la mine e bebe jos (nu si placenta )chiar ma speriasem ca e deja cu capul in jos de la 20 saptamani si la contractiile mele stau cu frica numarand saptamanileMyral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, am facut rezervarea pt ora 17. Cand ajungeti acolo, intrebati de o rezervare la nefumatori pe numele meu. Sper sa veniti toate de pe listuta.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput