Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
carpatina spune:
Carmen, felicitari pentru baietel!
Sper sa fie totul bine cu sotul tau.... Am o curiozitate.. vaccin n-a facut inainte sa plece?
18+ cu
Ioana
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Carmenita felicitari ptr
!
Mada, felicitari pentru
Raisa! Superb nume, imi place!
Anaist_72, abia astept sa ne povestesti cum a fost, cum ti-a placut Parisul. In 2002 am fost si eu in Paris dar eu am fost purtin dezamagita . Nu am gasit acolo imaginea pe care o aveam eu despre cum ar fi.
Am stat in Paris in centru la hotel Le Meridien, hotelul a avut conditii excelente, insa orasul mi s-a parut unul normal.
Noi suntem bine, ma doare burtica usor in partea de jos dar sigur e din cauza ca Razvan nazdravan creste!
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
teodoran ce intrebai tu cred ca sunt faimoasele IR a caror valoarea nu trebuie sa depaseasca 0,60.
Carmenita felicitari pentru bebe baietel si sanatate multa sotului tau. Despre Rhogam stiu ca e foarte scump (335 RON la help net) si se gaseste foarte greu in farmacii (http://www.helpnet.ro/products.phtml). Iar la noi in tara nu este autorizat decat produsul cu concentratia pentru 1 doza de 300 micrograme. Daca nu gasesti in farmacii, poti incerca sa faci comanda la distribuitor (firma medicarom group).
Madalina,
cu
Robert
Roxana_G spune:
Neata. Sunt acasa, nu la birou, pentru ca ma simt si mai rau. Nu am inchis un ochi, mi s-a umflat gatul, adica laringele si ma sufocam si cu gura deschisa. Asa ca am stat mai mult in fund. Nu va spun ce am patimit, m-am culcat dupa 2 (desi eram rupta dupa 12 ore de munca) si ma trezeam cel putin la fiecare ora fie sa desfund ansul fie sa iau un ceai fierbinte pentru gat, altfel chiar nu puteam trage aer in piept. La un moment dat chiar am vrut sa sun la linia de urgente la Medicover ca intrasem in panica. Azi sunt parca mai bine, dar tot cam asa. Am si ameteli, tot imi fac curaj sa imi iau temperatura.
BB e tot linistit, am inca o grija cu asta. De miscat misca, il simt din cand in cand, dar destul de rar. El era foarte activ noaptea, acum desi nu am dor mit nu prea am simtit in nici o pozitie. Nu mai am rabdare pana joi, cand m-am programat la CMU de urgenta la o eco.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielle02 spune:
`neata burtici.ne-am intors si noi dintr-un weekend superb unde nu am reusit sa ma odihnesc prea mult din cauza petrecerilor ![]()
ieri bebelusha mea a miscat de zori,niciodata nu am mai simtot-o asa de des.a fost minunat 
crishtina felicitari ptr baietel 
danielaradu,mada_ele si andrrutzza felicitari ptr fetite.au inceput sa apara nurorile

roxana insanatosire grabnica.ma bucur ca ai terminat cu plantatiile.ti-ai luat deo grija.
oanaalina bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
a mai inceput sa curga sanii pe la una dintre voi?mie mi-au curs duminica seara de am crezut ca inebunesc.nu mai stiam ce sa fac.ma trezeam uda pe camasa de noapte
e nasol tare.trebe sa imi pun mereu ceva in sutien sa nu ma patez si faza proasta e ca am spalat pijamalele dar nu se duce 
va pup si va doresc o sapt. faina 
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Raluca spune:
Salutare
-dute!
Carmenita felicitari ptr baietel!
Mada, felicitari pentru fetiza! Si eu sunt fan al numelui raisa-tati nu l-a acceptat l-a prima sarcina!
Oana Alina-eu zic sa faci TT-ul. Acum, depinde si de varsta. Iti scriam si la subiectul de Cluj- si eu il fac saptamana aceasta, tot pacienta de-a d-nei Puscas!Cand esti programata la TT?
La cj e soare, cred ca am sa chiulesc un pi de la sv.....
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Roxana_G spune:
Annisia, RH + la ambii e perfect. Cu incompatibilitatea de grup mai intreaba medicul, mie mi-au facut prima data niste analize ca am 0 si el b3. Dar nu stiu exact care cu care este incompatibil.
Carmenita, cred si eu ca esti ingrijorata. Trebuie sa vedeti un medic bun, eu gasisem unul pe aici mai demult care era specializat in boli tropicale. Ma dusesem la el la sarcina precedenta ca initial trebuia sa plecam in Mauritius, insa era f riscant pe sarcina si cu vaccinurile si cu bolile acolo si am anulat calatoria. Felicitari pentru baietel!
Teodora, bine ca sunteti ok. Cat de crescut e IR ala?
Andreea, bine ai revenit!
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
Roxana, insanatosire grabnica, iubita! Nu dispera, o sa vezi ca te vei face bine repede!
Dani, bine ai revenit!
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
OanaAlina spune:
pentru ca sunt la prima sarcina si in consecinta experienta zero am doua intrebari despre care nu am vazut sa se scrie pe acest site... sau poate ca doar mi-a scapat mie...
1.referitor la sutien.. pe masura ce inainteaza sarcina, trebuie un sutien de marime mai mare?
2.sutienul pentru alaptat ce marime trebuie sa fie?
multumesc!
OanaAlina
teodoran spune:
Roxana, Nu stiu exact valaorea, pentru ca pe foaie nu scrie, dar imi schimb mi-a dat niste indicatori printati, si poate scrie pe acolo, dar nu stiu cum se prescurteaza, ca sa-mi dau seama care este val. pentru IR. Sunt in ceata......
22+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png