Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Madalina felicitari pentru fetita
Pentru poze trebuie sa iti faci un album pe http://new.photos.yahoo.com/ sau pe www.webshots.com

Apoi te duci la profil personal si la semnatura ta poti pune un carut roz scriind intre [] fetita (daca bagam intre paranteze, iesea ). Asa nu o sa mai trebuiasca sa scrii de fiecare data cand dai un raspuns si o sa apara automat caruciorul.
Poti sa vezi daca dai un reply la raspunsul meu ca sa vezi cum am scris pentru ca sa apara asa semnatura mea.

Sper ca ti-am fost macar un pic de folos

Madalina, cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Madalina, felicitari pt caruciorul roz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by kriss79

quote:
Originally posted by aeperju

Spuneti-mi, ecografie 3D se poate face in orice luna? Stie cineva prin Iasi un doctor care face astfel de ecografii? Mersi!

Emma 20+

Nu stiu daca se poate face in fiecare luna eco 3 D.
Unde poti face eco 3 D in Iasi:
OminiClinic (langa Tribunalul Iasi) tel.0232-216 260, 0728/450 098
-preturi gasesti pe site-ul lor (cu www in fata,denumirea ei punct ro)
Cab. Dr. Magda Carauleanu (in Pacurari, langa Scoala PEtru Poni) tel. 0232-257 474
Cab. med. Iris(dr. I. Lupascu, undeva pe langa Gara) tel.0232.213.793
0747.323.598, 0724.474.262
Dr. Iliev (in Podu Ros)tel. 0232/237761(am inteles ca se fac programarile intre 1-15 ale lunii pt. luna in curs)
Probabil ca mai sunt si altele..dar atat am reusit eu sa gasesc..

Vine bebe

Cristina15+

Vai saru' mana! Mi-ai dat multe informatii, mersi frumos. Dar stii cumva cam in ce perioada e indicata eco asta?
Sarcina usoara!

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Nu stiu de unde a mai aparut ultimul rand. Avem totusi si vesti bune. Puteti sa ma treceti cu caruciorul de baietel. Vineri am fost la doctor si suntem bine, bebe e ok, si eu sunt bine. Pana la urma nodulul meu de pe uter abia daca se mai cunostea, deci e de bine. Nu ne-a facut acum 3D, cica ne face data viitoare. Dar suntem bine, translucenta nucala e foarte buna. Avem un bebe jucaus care da cu piciorusele in mami cu toata puterea. Chiar in seara cand a fost sotul la urgenta, m-a boxat non stop. Cred ca nu i-a placut de mami ajitata.
Am o intrebare la voi. Eu am 01 cu rh - si sotul 01 cu rh + si in saptamana 28 trebuie sa fac vaccinul ala Ro Ghama. Medicul mi-a spus sa incerc sa il comand din farmacii, dar pe cel de 5mg, ca doar de atat am nevoie. Voi stiti daca se gaseste vaccinul si la gramaj mic si cat costa?
Va pup si va doresc sanatate si bebici voinici!
Carmen 18 Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Aseara am fost la eco la dr. Herghelegiu. A fost super bine. LA Medsana Primaverii.
BB-ul este bine sanatos, dar din ce am citit eu pe foaie ceva mi se pare ciudat:
Indice de rezistenta si pulsatilitate pe artera uterina dreapta cu valori inca crescute.

Stie cineva ce inseamna? Innebunesc pana ajung la doctorita mea sa intreb.

In alta ordine de idei ne-a facut poze, ne-a dat caseta video, seara am stat si am revazut de cateva ori caseta. E o scumpete. Si acum ne-a aratat foarte clar ca este baiat.

Eu fiind mai grasuta, mi-a spus ca era bine sa vin la eco pe la 25-26 saptamani , ca sa se vada totul perfect, dar nu e nici o problema ca am facut eco acum, dar e bine de stiut ...daca aveti mai multa "grasimica" sa va programati mai tarziu.

22+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

alehiam, merci mult de tot cred ca am reusit cu caruciorul, ziceam de poza cu graviduta, ca site pt poze am facut dar in alta parte si tre sa copiez link-ul aici de fiecare data.
Madalina cu Raisa

http://community.webshots.com/user/Mada_Ele07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carmen, felicitari pt caruciorul albastru!

Teodoran, ma bucur ca totul e in regula cu bb-ul tau! Nu ma pricep la termenii aia. Poate te ajuta fetele cu mai multa experienta!

Gabriela 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Mada_Ele07

alehiam, merci mult de tot cred ca am reusit cu caruciorul, ziceam de poza cu graviduta, ca site pt poze am facut dar in alta parte si tre sa copiez link-ul aici de fiecare data.
Madalina cu Raisa

Madalina, felicitari pentru fetita.

Pentru "poza" cu graviduta.. faci cum ai facut si cu caruciorul, insa in loc de fetita scrii gravi.
Si daca nu vrei sa mai copiezi link-ul de fiecare data, il poti trece si pe el la semnatura, acolo unde ai trecut deja caruciorul roz..

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am aparut si eu, am avut o saptamana f plina, ocupata abia am putut sa intru din cand in cand sa mai citesc sa nu raman in urma de tot am vazut poze am citit ca multe ati aflat culoarea caruciorului, apropo Afibebe si mie mi s-a spus ca ar fi ba baietel ba fetita dar niciodata sigur. Amcitit si de ceva probleme dar trecem noi peste toate eu am contractii la greu atunci cand nu iau pastile dar nici cand iau nu se opresc de tot dar colul e lung si inchis deocamdata dar tot nu pot sta linistita.Carmenita prin ce ati trecut si mie mi-e groaza de spitalul din Constanta. Felicitari pt baietel.Teodora cred ca e vorba de IR-iuri si mie mi-au iesit crescute 0,6 si 0,7 dar doctorul a zis ca e bine asa ca incerc sa nu ma mai stresez si cu asta.Myral21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mada felicitari pentru fetita Ce nume frumos Raisa.

Carmen felicitari pentru baietel si vestile bune de la eco, si multa sanatate sotului tau, sa treceti cu bine peste aceste probleme de sanatate

Teodoran, ma bucur ca bebe tau e in regula

Emma ,eco morfo fetala cu tot cu 3D se face pe la 20-24 saptamani.

Roxana, ma bucur pentru vestile bune ref despre prietena ta.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput