Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Gabriela, eu nici nu am reusit sa mananc pana pe la 3, cand am dat iama in pachetelul de acasa. Noroc ca am fost prevazatoare si am luat ceva. Nu mai pot de treaba, de raceala si de oboseala. vreau concediu!
Simona, parca pe 9 as veni si eu, dar tot asa mai in centru. Adica vin numai daca imi trece raceala, ca nu cred ca doriti sa primiti portia de virusi sau bacterii. Oricum, eu de zapacita ce sunt, uitasem ca maine era oricum ziua tatalui meu, deci si daca nu as fi fost racita tot va trageam clapa.
Daniela Radu, felicitari pentru bebita! Ce e acela test de stres cervical?
Andruzza, sunt putin marite ce e drept IR-urile alea. Normal cred ca sunt pana la pe 0,55 - 0,6 la 16 saptamani. Dar in mod normal se interpreteaza in context clinic, daca BB e ok atunci mai ramane sa vedeti cum scad spre final. Oricum stiu ca are Tutunaru un tratament pentru asa ceva, adica pentru evitarea intarzierilor in evolutia lui BB de regula legate de IR-urile astea.
Nana, eu stiam ceva de dioptrii -5/-6. Dar poate le-am cam incurcat eu.
Oana, bine ai venit si sarcina usoara!
Gabriela, am citit despre stem si cred ca voi aplica si eu procedura. La cati bani am aruncat pe amnio aia, recoltarea la celulele stem pare nimica toata acum.
Cristina, eu nu am facut nici un control ginecologic de la inceputul sarcinii pana acum. M-am dus la consultatie, a vazut eco si am discutat si cam atat.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
cristina85ss spune:
Roxana G eu am facut si consulatie ginecologica la 16 saptamani de sarcina.Mai precis,luna trecuta.Insa ecografia o fac la un alt cabinet cu un alt medic,asa este in italia.Nu stiu daca in procedimentul morfologiei fetale intra si consultul ginecologic sau nu,ptr ca am vazut ca la morfologie v-au spus la multe dintre voi si lungimea colului uterin,sau lungimea aceea se vede si prin eco? Nu este nevoie de o consultatie ginecologica?
Cristina
21+ 
Gabriela77 spune:
Roxana, imi pare rau ca te simti nasol! Exact o zi agitata la serviciu iti lipsea! Iti doresc sa te faci repede-repede bine!Asa m-am gandit si eu ca merita recoltarea celulelor stem, mai ales ca nu o poti face decat o singura data, la nastere. Nu as vrea sa regret vreodata ca nu am facut-o!
Gabriela,
21 +
Sara Medeea
Roxana_G spune:
Simona, imi este cam peste mana. Dar sa vedem. Eu vin cu masina, ca sa ajung la 5 acolo din Pta Victoriei ar inseamna sa plec de la 3 jumatate de la birou, ca asa este traficul. Ca sa nu mai zic de drumul inapoi acasa pana in Pipera spre centura. Dar oricum la mine depinde de multi factori, hai ca vedem pana atunci. Ca eu racita nu vin.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
crishtina spune:
Cristina85ss la mine eco morfologica a fost o eco normala cu masuratorile mai precise.Colul nu mi l'a masurat, asta cred ca se face la Vizitele ginecologice care sunt separat, cum ai zis si u. Si anume aproximativ o data pe luna cand se mai aduna analize si ai intrebari. Cam asta e ce stiu eu de aici.
21+ 
carpatina spune:
Felicitari pentru carucioare
sau
!!
Bun venit noilor
!
Amar, la multi ani pentru sotul tau, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
18+ cu
Ioana
cecilia L spune:
Am reusit si eu sa intru putin, sa citesc ce ati mai scris azi, harnicutelor.
Cu parere de rau tb sa va spun ca eu nu mai pot ajunge la intalnirea cu voi, marti am inspectie la scoala de la 15,30 sau 16,30 deci cade, iar miercuri merg la eco la PRODENTA la ora 17.
Ma pot vedea cu cineva acolo????????????/ mai merge cineva la o ora apropiata de a mea?
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtic.
Bun venit noilor 
Sunt atat de obosita incat nu am retinut numele fetelor, sper sa ma intelegeti.

cecilia,22+
Cristian
cecilia L spune:
Lentzi nr de tel de la Dacia Medical Center este 211.54.05, adresa B-dul Dacia nr.101 langa Piata Geneni> Eu l-am facut in sapt 16. Iti recolteaza sange inainte de Ecografie, dar tb sa suni din timp pt programare, dr. Dinu care face ECO este destul de aglomerata.Bafta
Daca vrei mai multe info iti scriu alta data. Acum nu vad decat patul. 
cecilia,22+
Cristian
ramonarosca spune:
Ce fac fetele?
As vrea sa va intreb daca stie cineva un site, ceva cu niste exercitii pt. gravidute?
Ca eu cam stau in casa, fiind f.f.f. cald aici (azi au fost 47 grade)si e de abia inceputul, si as vrea sa fac si eu putintica miscare.
Nu ma intrebati de cursuri, ca nu gasesc asa ceva aici.
Mai stiu eu ceva exercitii, dar vreau sa fiu sigura de ce fac.
Va multumesc mult!
Multi pupici!
Ramona
19+