Scoala si gradinita buna in zona Sisesti-Baneasa?

Scoala si gradinita buna in zona Sisesti-Baneasa? | Autor: zulu

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor!

Va rog sa ma ajutati daca puteti. Sunt mama a 2 gemene de aproape 6 ani. Ele termina anul acesta grupa mare(al treilea an de gradinita). Dar, se pare ca in toamna ne mutam in zona Baneasa (bul. Sisesti). Stiti cumva o gradinita buna de stat? dar o scoala generala? Eu am gasit o gradinita vis-a-vis de antena 1 in spatele blocurilor (122 cred) si cred ca langa ea este o scoala generala (nr 7).

Sta cineva in zona?
Stie cineva ceva de acestea? cat de bune, curate sunt?
Stie cineva alte gradinite sau scoli generale in zona?
Mai avem anul de grupa pregatitoare si apoi la scoala.

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

gradinita de langa scoala 7 este considerata foarte buna prin zona, toate mamicile care au copiii acolo sunt incantate de program, de mancare, de curatenie. Iti spun ce stiu de la alte mamici, nu din experienta mea (inca:)).
despre scoala 7, la fel este cotata foarte bine atat la clasele primare cat si la gimnaziu (asta stiu de la profesor de liceu cu elevi care au venit de aceasta scoala).
Gradinite mai sunt in zona, 123 pe aceeasi strada in capatul opus, cu program pana la pranz, smart kids, hansel si gretel (alta decat cea de pe site-urile cu gradinite, au acelasi nume insa). Mai sunt si langa pod, inspre aviatiei, gradinita mea+scoala mea, particulare, si o gradinita catolica (langa biserica catolica).
mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zulu spune:

Multumesc mult!
Am sa incerc sa le inscriu acolo, sper sa nu fie prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

redeschid subiectul.
Mai stie cineva ceva despre scoala nr. 7
noutati-profesori, etc

Mergi la inceput