Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabi_K spune:
Kati, am postat in aceeasi timp... mersi!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
iepumic spune:
LA MULTI ANI,LILI! Gabi, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii.
Azi sunt relativ mai linistita in sensul ca nu mai am programata nici o sedinta si pot lucra mai cursiv.
Claudia, imi place la tara, e super, m-as muta acolo sa lucrez de-acolo.....cred ca as fi mult mai calma, mai vesela, mai bine dispusa.mmmm...avem si o curte, sa-i spun, ca gradina nu-i, cu pomi fructiferi si ceva floricele in jurul terasei dar recunosc ca de gradinarit nu m-am apucat....
Gabi, te-ai mai incalzit? Eu m-am imbracat binisor si tot am cam dardait.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
merci Iepu... m-am incalzit un pic, aici ne bate soarele toata dimineata, si avem un birou foarte calduros:)))
Totul despre alaptat!
Otiliav spune:
Am pus poze de laLisabona .
Eu sunt acasa, este ziua nationala a Norvegiei, numai bine ca imi trag mucii si ma ustura gatul. In rest m-am cam saturat de munca, dar sunt convinsa ca nu sunt singura .
Inca nu am iesit din casa desi este frumos afara.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Am pus poze de laLisabona .
Eu sunt acasa, este ziua nationala a Norvegiei, numai bine ca imi trag mucii si ma ustura gatul. In rest m-am cam saturat de munca, dar sunt convinsa ca nu sunt singura .
Inca nu am iesit din casa desi este frumos afara.
wow ce frumos e acolo!!!! Sunt verde de invidie!!!
Totul despre alaptat!
Otiliav spune:
Gabi, nu este un oras mai frumos decat Bucurestiul , si oricum are cam aceeasi arhitectura doar ca este mai micutz, parca are 500 000 de locuitori. Nu este un oras scump si ai ce vizita.
katik spune:
neatza fetele inginerele!
poftiti la cafelutza! eu acum incerc sa ma trezesc dar merge tare greu
otilia, super faine pozele! vreau si eu sa plec undeva
v-ati distrat fain, dupa cum se vede! sanatate, sa-ti treaca repede raceala, sa nu ia si printesa!
la noi e frig astazi, acum sunt 13 grd si ploua. se anunta numai furtuni si ploi urite.. nici cum nu-i bine: la 30 grd plingeam dupa racoare, acum dupa caldura.
va pupez pe toate, sa aveti un we frumos si odihnitor!(anca, pleci la tara?)
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
hcclara spune:
Kati, noroc cu cafeluta ta, la ora 5,30 mi-a dat luca desteptarea!!!of, ce as dormi mai putin! acu savurez cafeluta, si cand pleaca marc la gradi cu tata-su, mai trag un pui de somnic daca luca se culca...
la noi 7 grade, da soare, slava d-lui...
Otilia, am vazut pozele, sa ne mai povestesti, chiar aseara ma uitam la germany`s next topmodel si au facut un videoclip in lisabona, au aratat putin si de prin oras, si vreo 2-3 imagini le-am recunoscut din pozele tale ...apropo, ai nume tare frumos , asa o cheama si pe sora mea si mi-e tare dor de ea...
pupici fetelor, mai vorbim, claudia
katik spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Kati, noroc cu cafeluta ta, la ora 5,30 mi-a dat luca desteptarea!!!of, ce as dormi mai putin! acu savurez cafeluta, si cand pleaca marc la gradi cu tata-su, mai trag un pui de somnic daca luca se culca...
la noi 7 grade, da soare, slava d-lui...
Otilia, am vazut pozele, sa ne mai povestesti, chiar aseara ma uitam la germany`s next topmodel si au facut un videoclip in lisabona, au aratat putin si de prin oras, si vreo 2-3 imagini le-am recunoscut din pozele tale ...apropo, ai nume tare frumos , asa o cheama si pe sora mea si mi-e tare dor de ea...
pupici fetelor, mai vorbim, claudia
si eu am primit pauza de papa la 3.30, m-am culcat la 4 si la 4.15 iar pauza ca s-a intors robi pe burta si n-a mai nimerit inapoi. apoi m-am culcat din nou si la 7 desteptarea sa trimit lumea la munca. acum imi beau si eu cafelutzain liniste ca imediat am trezirea lui robi, asa ca mi s-a dus cu somnul. peste zi din nou nu pot dormi ca am niste vecini "foarte constructori" si sunt harnici rau.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
iepumic spune:
Neata, dragi fete cucuiete.
E o vreme azi in Bucuresti... bleah..nici cald, nici frig, ploua, umezeala....nasol rau. Si am o lipsa de chef de munca....sa dau si altora.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!!! mergeti la referendum maine?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.