Ingineri fosti, viitori....(10)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Katik, plimbare placuta la mare. Poate aveti internet la hotel .
Gabi, of ce ti-e cu copii astia. Eu stiu ca se face rapel antitetanos la 7 ani de ce l-ati mai facut acum daca era vaccinat, doar ca masura de siguratza.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Rapel antitetanos se face si la 10 ani. Dar in caz de rana nu are importanta, cica.
Robert si-a scapat veioza pe picior, chiar langa degetul mare pe partea posterioara a piciorului, l-au jenat si slapii, si sandalele, si asa s-a facut o rana de marimea unei monede care aseara deja era rosie umflata in imprejurime, galbena coapta in varf si pulsa.
Lili a scapat dejade toate bolile copilariei, sper:) Se pare ca e doar o viroza, sper sa treaca repede.
Alergia mea e veche, nu stiu exact la ce, dar stranut, ma ustura ochii, mi se infunda nasul, etc... nu e grav, numai neplacut.
De Nico stiti ceva?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
chiar nu schimba nimeni capitolul? eu inca nu stiu, dar daca e cazul invat.

am venit si eu la raport. am bilet de voie pana luni. ieri am bagat ceva perfuzii si injectii, azi doar injectii si tablete, luni sigur perfuzii, apoi mai vedem noi. mi-a facut dna dr rost de doua fiole de dexametasone, ca sa-l pregatim pe bb (nu se gaseste prin farmacii). eu sunt optimista, inca, si sper sa fie bine.
nu stiu ce e cu insomniile aste caci pana acum dormeam relativ bine. o sa treaca ele.
si sa stiti ca stau in pat. calculatorul e adaptat la pozitia mea.

pupici tuturor si multumesc ca v-ati gandit la mine.

kati drum bun si vacanta placuta. sa va distrati frumos si sa veniti cu multe poze.

gabi pupici la pitici sa se faca repede bine.

otilia bine ca ati scapat de ban. sper ca nu ii vor mai veni idei la pitica.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani,Katik!!!Sa fii sanatoasa,norocoasa si fericita alaturi de copii si familie.De abia astept sa ne spui cum a fost la mare,va doresc din tot sufletul un concediu minunat,fara probleme.
Nico,multa sanatate, sa ai grija de tine si de bebic ca pina la urma va fii bine,sint sigura.
Gabi,imi inchipui ce ingrijorata esti,mai ales ca amindoi copilasii sint cu probleme.si sa le treaca cit mai repede.Sa stii ca eu am alergie la praf de casa inca din copilarie si am perioade cind sint bine chiar si 3 luni,dar dupa aceea vin perioade cind folosesc 10 pachete de batiste pe zi,e f.neplacut mai ales ca am grija de copii si tot timpul trebuie sa ma spal pe miini.
Aime,unde la mine sa faci fata la toate,important e sa fiti sanatosi.
Iepumic,daca tatal tau e un om activ(ca si tine dealtfel)ii va fi f.greu sa nu mai munceasca,dar trebuie sa ai grija sa nu exagereze.

Va pupicesc si va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

incerc sa deschid un nou capitol.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

noul capitol e aici

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput