Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 29

katik spune:
na, se termina interviul, raspunsul saptamina viitoare!!! cica a fost rezonabil, cu intrebari structurate, care apar pe toate site-urile de job-uri plus unele de specialitate, dar a fost ok.
ma scuzati ca va bat la cap cu asta dar tare m-am stresat si eu si n-am cu cine vorbi, cu vreun matur numai cu copii.
acum s-a dus sotzul sa-si predea proiectul de an la doctorat, alt stres, si tot asa o mai ducem ceva timp (vreo 3 saptamini, in care intra si concediul).
va multumesc!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
katik,n-are nimic, nu ne stresezi! Sper sa iasa bine cu interviul! Eu ma pot plange de frig, ca mi-au inghetat picioarele in birou de la AC! si cand te gandesti ca eu castig bani din asta dar mie nu imi place aproape deloc .
Eu ma lupt cu proiectele precum Don Quijote cu morile de vant....nu mai zic ce presiuni se fac din toate partile...of!!!!!!!!! Poate azi ajung la manichiura-pedichiura...
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

nma spune:
Kati am scapat de amenda. Au fost de la directia muncii.
Bafta multa sotului cu proiectul si tinem pumnii sa fie ok cu interviul. Daca nu ar fi toate acestea nu ar fi viata asa de interesanta. Poate ca uneori ne stresam noi prea mult. Mie nu mi-ar placea ca ziua de azi sa fie la fel ca cea de ieri.
Anca ar trebui sa faci o pauza si sa mergi la manichiura-pedichiura. Eu am fost si ma simt asa de bine caci amanam de ceva vreme.
Eu azi nu am facut mare lucru la proiecte si ar trebui sa termin tot pana nasc, san nu am restante atunci caci nu stiu cum voi sta cu timpul liber, dar sper sa recuperez maine.
nico31+
21.07.2003
poze

Otiliav spune:
Am prins si eu un moment liber sa va salut de la Copenhaga , nu-i cine stie ce hotelul unde stam dar are internet, ura. Doamne ce dependenta sunt de forumul asta, nici o zi fara el.
Pe aici ploua si este frigutz la ora asta, dar a fost numai bine in cursul zilei.
Azi am avut un concurs pe echipe, am avut de ajuns la niste locatii prin oras si noi aveam un GPS cu noi iar cei din baza dadeau indicatii unde sa mergem. Am alergat de nu mai puteam, am ajuns lesinata la finis. Ma oftic ca nu am facut poze, am luat masa pe seara intr-o barcutza care s-a plimbat pe canale pana am iesit la Marea Nordului. Pana acum a fost tare fain, atat ca stau stresata ca Ana aseara a inghitit un ban si inca nu stiu daca l-a facut.
Va pup si fug ca maine la 8 trebuie sa fim la autobuz in fata hotelului.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

katik spune:
buna dimineata!
poftiti la o cafea cu gheata!
si mai poftiti la cite o felie de tort virtual, ca azi am mai pus un an la socoata:
.si de ce nu, la o bere rece
.
e ingrozitor de cald, ma iau si emigrez la otilia, la pol, acolo o fi mai racoare!
oti, ce fain va distrati voi acolo!!!!auzi tu, masa pe o barcutza!
nico, cum esti?multumim pt. pumnii strinsi, vedem saptamina viitoare. el e tare increzator, vom vedea.
recuperezi azi treaba?la mani-pedi n-am fost dar a fost coafeza la noi si ne-a tuns pe noi, fetele! m-am si vopsit, am vreo doua trei culori in cap dar imi place. nu stiu sa-mi fac poza singura dar cind vine sotzul il rog sa-mi faca, sa va arat.
anca, picioare inghetate
. si eu vreau!
aurora, mai esti la servici, parca mai incolo plecati in concediu, nu?
aime, cum e piticul?
ioana ?????????????????????
na, va pup, ma duc sa fabric pireul de prinz ca mai itrziu incepe agitatia
s aveti o zi buna! mai trec sa vad ce mai ziceti, ca deh, dependenta bat-o vina!
poze krisztina
poze robi

nma spune:
salutare
prezenta si eu, dar inlocuiesc cafeaua cu un bol cu laptic si cereale. am renuntat la cafea pt bb, dar recunosc ca e greu. dar eu vin la tort. sa-mi pastrati si mie o feliuta, dar putin mai mare caci tort mananc cat pt doi (doua). "LA MULTI ANI!" sa ai parte de tot ce e mai frumos.
otilia ma faci invidioasa. vreau si eu in vacanta, dar pana la anu nu cred ca o sa am parte.
aseara mi-am convins sotul sa mergem la plimbare, dupa ora 20.30 cand afara s-a mai racorit. am stat pe malul lacului din parc si a fost asa de bine. parca nu imi venea sa ma mai intorc acasa. peste noapte am lasat in dormitor geamul larg deschis si pe la ora 3 a inceput o furtuna urata. bine ca a fost sotul acasa caci la ce fulgere au fost eu nu stateam singura. acum inca mai este racoare afara.
pupici la toata lumea. ma apuc si eu de treaba.
nico31+
21.07.2003
poze

Gabi_K spune:
Kati la multi ani!!!! Esti nascuta in aceeasi zi cu matusa mea:) Aseara am vb cu ea pe mess, am tinut-o pana la miezul noptii si am fost prima care am felicitat-o:)))
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!

katik spune:
fetelor, multumesc frumos pt. urari! pica tare bine!. si voua va doresc tot ce este mai bun!
nico, si la noi a fost azi-noapte o furtuna mare de tot, dar a fost asa bine, s-a racorit un pic si s-a mai curatat aerul un pic!
acum deja e din nou f. cald, 25 grd acum dar se anunta din nou 35.
gabi, multam mult! si pe mine m-a felicitat sotzul aseara la 11.45 ca sa fie sigur ca nu uita mai tirziu.
va pup!
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
KATIK, LA MUUUUUUUUUUULTI, SANATOSI SI FRUMOSI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fii fericita si sa iti aduca puisorii numai bucurii.
Oti, da' multe team-buildinguri mai faceti! Fain asa...parca vii cu alt chef la munca...mie mi-e sa nu fac un team-building cu PC-ul de la birou sambata . Cum adica a inghitit un ban Ana???????? Aoleu!!!!!!!!
Nico, si eu mi-as fi scos sotul la o plimbare aseara dar eram asa de obosita.....ca la ora 10 am adormit cu televizorul mergand, masina de rufe lucra, tata si sotul se agitau prin casa...si eu eram lemn! M-am trezit vreo 10 minute ca sa intind rufele si am trecut inapoi in pat.
Eu sunt foarte suparata, am nevoie de un sfat. Nu stiu ce sa ma mai fac cu tata, munceste non-stop, doarme cateva ore pe noapte numai, se agita peste masura pt. orice fleac, nu mai are putere de concentrare, incurca actele si alte chestii, este neatent la volan el care mereu a fost un sofer exceptional cu care as fi mers pana la capatul lumii cu ochii inchisi.....Are 64 de ani si umbla cu punga de medicamente dupa el (ficat, inima etc.) si munceste de 3 ori mai mult decat muncim eu si sotul meu la un loc...iar noi suntem varza, deci nu inteleg el cum de mai poate!!!!!!!!!!!! Mereu este pe drumuri, pleaca de cel putin 3 ori pe luna din tara cateva zile, schimba avioanele, autocarele, trenurile, scrie cursuri, face proiecte....parca e de nestapanit. Arata obosit, terminat dar nu vrea sa recunosca, face pe viteazul ca sa nu il certam..... mi-e frica sa nu pateasca ceva, atatia oameni au murit in ultima vreme pe neasteptate, infarctul nu te anunta....esti perfect si in secunda 2 gata, s-a oprit "pompita". Nu stiu cum sa il determin sa mai renunte la ceva, sa se mai odihneasca...singura varianta la care m-am gandit ar fi sa il santajez ca daca nu se mai opreste nu mai vorbesc cu el, ca tine foarte mult la mine si ar face orice pentru mine, dar nu stiu daca o sa tina.......oricum, mama si fratele meu i-au zis de nenumarate ori si degeaba, nu a avut nici un efect.....
sunt foarte suparata, nu stiu cum sa procedez....sunt speriata insa totusi nu cred ca sunt paranoica.....pur si simplu asta e realitatea, nu exagerez cu nimic, ba chiar sunt mult mai multi factori....Help!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

Gabi_K spune:
Iepu, daca tatal tau e asa cum imi inchipui, nu-i spune nimic. Daca ii atragi atentia ca e in varsta pt ceea ce face, cu atat mai mult va face, sa demonstreze...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!