Ingineri fosti, viitori....(10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia, lasa-i la ... pe socrii, nu-i mai baga in seama ca nu merita! stiu ca e greu dar e mai bine.
si eu am avut cu ei ieri: suna telefon, cind mergem la ei ca n-am fost demult, adica de 4 zile-5, nici nu mai stiu exact. m-am enervat pt. ca programul nostru ni-l face mereu altcineva nu noi. avem treaba de nu ne vedem capul(cumparaturi pt. concediu, de aranjat facturi sa fie in regula pina plecam,mai servici, mai sotul vreo 4 examene si proiecte) dar asta ei nu inteleg.ieri am ajuns acasa seara la 9 de la cumparaturi si nici n-am terminat.
ioana,asta cu dintii stim si noi, sper sa fie doar asta si nu altceva la noi. oricum, dupa-masa mergem pe la dr sa vedem, ca eu nu mai pot de stress pe tema asta. si oboseala, ce sa mai zic, ca nu mai stiu ce e aia dormit noaptea.
e nasol daca nu sunteti in consens in fata copilului, e f.rau, ei cit sunt de mici stiu sa profite de numa'!
si eu am culcat copilul si a dormit exact 50 min, dupa aia a inceput miriiala si nu a mai adormit la loc. nu stiu ce are, ma dispera deja!
va pup ca a inceput circul cel mare!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Claudia, lasa ca o sa fie bine! Ieri in aeroport in Verona am vazut o pereche de parinti romani (probabil la munca pe acolo) cu o pereche de fetite in jur de 10 ani....parintii tocmai isi puneau fetele in avion si le trimiteau spre Romania, probabil la bunici...stateam si ma gandeam: la ce frica am eu de avion nu as putea sa imi las copiii singuri in avion!!!! Macar daca e sa se intample ceva, sa fiu si eu cu ei...poate sunt eu exagerata dar nu mi-as lasa copiii de 10 ani singuri cu avionul.....hai la 18 poate...dar la 10....
Cat despre socrii....sper sa nu te superi pe mine..dar zau ca nu e motiv de enervare....si eu primesc d-astea de la AI MEI....dar deja le dau cu FLIT....iti sugerez sa iti iei si tu un tub....merita! altfel....nu obtii decat 2 lucruri: 1) te enervezi si 2)inrautatesti relatia cu ei. sa treaca.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

din pacate nu m-am inselat: robi are rosu in git si otita, iarasi antibiotic.a luat-o de la krisztina, n-am putut sa-i izolez, asta este.
noapte buna va doresc!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

neatza!

poftiti la cafea!. am facut multa ca am tare mare nevoie! n-am prea dormit nici azi-noapte, s-a lasat cu multe pauze dar macar n-au fost urlete, ci ceva, asa, mai in surdina. traiasca nurofenul, altfel nu stiu ce as fi facut.
acum sunt zombie, incerc sa ma trezesc si tare greu mai merge.
si e deja f. cald, 20 grd si se anunta vreo 32. mie nu-mi place caldura.
na, acu' ca m-am plins destul, pot sa trec la treburi, trebuie sa fac papitza si curatenie ca e dezastru aici. de cind cu pauzele de noapte nu mai sunt in stare sa fac nimik, toate functioneaza la avarie.
va pup, sa aveti o zi buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Aoleu Kati, multa sanatate. Si eu sunt terminata si de somn si de caldura, in plus Vladimir a tras un cap in pamant azi de dimineata in parc, ca asa e el, vrea toate jucariile si se impiedica. Azi a fost cea mai groasa buba. Offff deja ma gandesc ca o sa vina vremea cand o sa fie si mai rau. Si apoi ce a mai plans. De mancat nu mai mananca nimic de la caldura asta, bea doar apa plata. Daca ii dau suc de portocala parca ii pun otrava. Tare nervos mai este. Cred ca o sa-i dau cu niste calgel sa doarma mai bine.
Claudia despre socrii nu am ce sa-ti zic decat muuuuuuuuuuulta putere. Nici eu nu am relatii. CUm zicea Anca inceara sa dai cu flit. Sa vezi ce ma enervez eu in privinta lor.
In concluzie eu am o stare de lene grava. Nu pot sa imi revin. Cred ca de la caldura asta ucigatoare!
Nici de munca nu mai am chef. Ma duc sa pun niste rivanol la buboi si apoi niste calgel. Tare plangacios mai este!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

ioana, multam, sa aiba toata lumea, mai ales copilutzii ca tare rau e cind sunt bolnaviori!
pupam si noi buboiul sa treaca mai repede!
cu oboseala, ce sa mai zic, ca nu mai am ce zice

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bonjurica fetelor, va scriu si eu putin in asa-zisa pauza de masa.
Nu am apucat sa pun poze in schimb...am si eu jumatate de noapte nedormita din cauza de "copil urlator" alias sotul...si nu de febra sau rosu-n gat...drept urmare m-am trezit azi cu niste ochi cat cepele si e si faimoasa zi de marti cand am sedinta pe santier....mai trebuie sa fiu gata si cu un PT joi iar eu nici nu m-am apucat ca m-am tinut de alt proiect. Iar in max. o ora plec la sedinta de coordonare si trebuie sa dau goluri si greutati iar eu nu am facut inca nimic. [acru][acru] Seful asta al meu nu realizeaza ca nu poate face cu 2 oameni 3 lucrari uriase intr-o luna....iar pe colegul meu nu-l intereseaza, el se preocupa de feliuta lui iar pe mine cad toate si, evident, sunt cea mai neproductiva...ca ma apuc de toate si nu termin nimic. De-aia am si plecat in Italia, sa ma mai lase-n pace, trebuie sa imi vad si eu de interesul meu, ca altii stiu prea bine sa o faca iar eu sunt de departe prea fraiera.
Sanatate copilasilor, katik si Ioana. Pup sa treaca mai repede.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca ies si eu din hartoage, nu mai pot de munca , de abia ma vede copilul dimineata si seara iar joi si vineri plecam sa cunoastem Clientul de la Copenhaga iar in we evident ca o sa lucrez. Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc ca toate zilele sunt lucratoare.
Anca, cunosc sentimentul si te inteleg perfect, eu acum trebuie sa termin treba de 150 de ore in 50 de ore, plus ca este ceva nou pentru mine si dificil. Si mai este si Geotehnica unde cam lipsesc formulele si metodele de calcul. Azi noapte am visat valori, cred ca la noapte la fel. Si maine seara trebuie sa fiu gata cu calculele, sa fac cumparaturi sa le las fetelor mancare, bagaje ca joi la 5 dimineata plecam catre Copenhaga. Vineri ne intoarcem, sambata si duminica la lucru ca sa reusesc sa livrez luni, luni toata ziua in stress si sper sa livram pana la 12 noaptea .

Unde-i vacanta, vreau vacanta .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare.
nu mi-a mers internetul toata ziulica. si e foarte rau fara.

kati imi pare rau ca aveti parte de otita acum cand trebuie sa plecati in concediu. sper sa treaca repede. si stai linistita ca si la mare sunt pediatri. din pacate anul trecut an apelat si noi la unul. alex a invatat sa faca scufundari si spre finalul concediului a inghitit multa apa cu alge asa ca am dat o tura pe la medici. sti ce a spus alex la medic? am baut apa din mare ca mami nu a avut bani sa-mi cumpere apa.
eu sper sa nu fie cazul sa apelezi, dar sa sti ca exista.

claudia drum bun si vacanta placuta. si sa sti ca e mai bine cu flit decat sa te enervezi.

anca poate reusesti sa-ti iei un concediu. si sa sti ca de obicei cu cat termini mai repede un proiect care mai e si greu, cu atat ai sanse sa primesti unul mai urgent si mai greu. la mine functiona asa, dar imi era greu sa trag de timp. in schimb aveam colegi care o lungeau la greu.

ioana multa rabdare ca nu ai ce face si putina instructie cu tati. trebuie musai sa fiti pe aceeasi lungime de unda cand e vorba de copil.

otilia vacanta s-ar gasi dar poti oare sa profiti de ea?

se pare ca toata lumea e obosita si stresata. cerd ca e de la caldura.

eu am fost ieri la ecograf si mi=-am vazut pitica. e tare scumpica (normal ca e a mea), are 2100gr si mai mare cu o saptamana. eu sunt tare fericita, mai ca imi vine sa merg sa fac si un 4d sa o vad mai bine. parca abia astept sa o tin in brate. stiu ca o sa am multe nopti nedormite dar nu-i asa ca merita?
vitaminele au inceput sa-si faca simtita prezenta. ma simt mult mai bine. acum pot sa ies in oras sa mai rezolv una alta. incep sa iau si in greutate mai bine, mananc multe dulciuri din pacate, dar o sa dau eu jos dupa.
am incercat sa reduc si din stres. lucrez cat pot si cand pot, mai mult seara si dimineata caci ziua e prea cald.

inchei caci mi-a venit sotul. va pup

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

neatza!
nu mai am putere sa fac nici macar cafeaua! azi-noapte n-am dormit chiar nimik, nu mai pot! dupa-masa ma infiintez cu cupilu' la dr ca nu mai pot. n-o fi bun antibioticul sau nu stiu, de caldura dar robi a miiriit intruna, nu a urlat dar a fost destul si asa.
nico, felicitari pt. pitika ta! super cu totul e ok, acusika o s-o vezi live! mai putintel trebuie sa fi cuminte!si bine ca te simti mai bine!
otilia, drum bun si distractie placuta la danemarka!
claudia, voi ati ajuns cu bine acasa?
gabri-andrei, voi cum sunteti?
pupam fetele obosite:ioana, anca, otilia, aurora, aime, nico!!!
ma tirasc si eu pina in bucatarie, daca mai am loc sa intru ca e un dezastruuuuuu...............nu mai am putere sa mai fac ceva, vreau doar sa zac

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput