Ingineri fosti, viitori....(10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Kati,ai stat toata noaptea pe dc? :) a plecat sotiorul? am vrut ieri sa te intreb si am uitat, a venit musafirul la voi? ce specialitati i-ai facut? eu credeam ca nu aveti rude in timi...da tot imi pare rau ca nu te duci azi. iar sapt viitoare parca ai zis ca are sotul tau, acolo sper ca va duceti...e bine Krisztinuta acum?
Nico, mersi si tie de urare, ieri am avut o altercatie cu ea,
prin tel...cateodata mi se pare ca tot micuta si cu capul in nori e...eu o intreb daca sunt undeva cornflackes sa-mi cumpere sa am pt marc ca asa ceva manaca cu lapte si eu nu mai am loc in valize, si ea imi scrie inapoi ca sunt la real da pt orice eventualitate sa-mi aduc eu de aici...am impresia ca nici nu e atenta cateodata la ce-i spun...eu parca eram cu picioarele mai pe pamant, da ma rog, ea e mai mica si i se fac toate mofturile...
auzi, Nico, iei ceva pt contractii? mie parca magneziu mi-au dat si mi-a facut bine...mie mi-a fost tare rau cand am fost cu Marc,prin luna a sasea, am stat vreo sapt. in spital ca am avut probleme cu rinichii, simteam ca mi se rupe spatele, au bagat perfuzii in mine si apoi a fost ok...iar la luca simteam ca ma innec cateodata, ca si cum aveam un nod in gat, abia respiram, ma apasa undeva pe stern si trebuia sa vars ca sa imi revin...si ma cam apuca in toiul noptii...

La noi e tare intunecat si ploua, ieri mi-a venit Marc ca purcelu de la gradi, descult, tot ud si plin de nisip...il mai las azi ultima zi, apoi luni il trimit la socrela si uraaaaaa ca vine ziua de marti!

Anca, ce faci? bei o cafea italiana? ce bine de tine.... sa ne pov cum a fost...
pupici la fete,

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia, a fost musafira, a fost ok. i-am facut salau la gratar cu sos olandez cu capere si legume la steamer: broccoli, varza de bruxelles, morcovi si conopida. a iesit chiar bine si f. sanatos! si un pahar de vin alb dupa, rece de tot.
da, simbata viitoare are sotzul, sper sa mergem amindoi la chef, vine cumnata-mea sa stea cu ei, noi vom veni seara la culcare acasa ca sa-i dau tzitzi si apoi mergem inapoi.e totusi simbata seara si lumea e libera
multam, krisztina e bine acum, are bateriile incarcate la maxim, o energie ce nu se termina niciodata. de mincat inca nu maninca , ca lumea dar asta este, cind i se face foame o minca. mai avem o zi de antibiotic si gata. nici nu mai tuseste deloc.
la noi deja e tare cald, sunt acum 24 grd, se anunta cam 32 si fara ploi. ne vom topi, nu alta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare fetelor.
intru sa semnez condica de prezenta. parca ma simt ceva mai bine. din pacate azi la ora 18 trebuie sa predau un proiect. nu pot sa il aman si inca nu e in forma finala. cred ca mai am 1-2 ore. mai fac greseli si ma enervez. sper sa fie bine.

claudia eu iau pt contractii no-spa, ginypral. mai iau si iod si materna. magneziu am luat, dar am trecut pe materna caci eram tare anemica. daca merg la medic sigur ma pune la cateva perfuzii, dar am amanat pe saptamana viitoare.

eu am tot sperat sa imi gasesc proiecte in privat si acum cand nu pot sa lucrez am cateva urgente. imi pare rau sa le dau la altcineva caci am nevoie de bani. sper ca bb va intelege si ma va mai pasui.
va pup

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

nimeni, nimeni???? bate vintul tare, tare....

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

nico, am postat deodata!!!!bebitza e cuminte si te lasa sa termini ce e urgent!. daca as putea si m-as pricepe te-as ajuta, dar...
uite un sa treaca supararea!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Apar si eu la spart de targ. E nasol, trebuie sa vin si in we asta dar si in cel viitor . Zau ca-i mai bine cu copii acasa .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

buna dimineata!
poftiti la cafea!

pt. oti, portie dubla!!!!
de acord cu tine ca e mai bine acasa cu copiii!

la noi ploua cu galeata, cu tunete si fulgere si stam in geam si ne uitam la valatucii de nori, cum se ciocnesc si nu ne e frica deloc de furtuna
azi-noapte am avut vreo patru pauze si sculat la ora 7, fata era deja fresh.si a inceput cu "hai sa facem...".
nici nu mai stiu ce ocupatie sa-i dau, plus ca mai trebuie sa fac si ceva mincare, ca de curatenie nici n-am curajul sa ma gindesc.

va pupez pe toate, sa aveti un we placut!!!!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare. am cam intarziat la cafea.

kati .
am terminat la timp proiectul de ieri si am fost foarte mandra de mine, asa ca dupa am mers cu alex la o pizza si o prajitura. sotul a venit tarziu acasa asa ca pe el l-am exclus din program. m-am intors cu copilul din oras si ma anunta sotul ca avem niste prieteni invitati la cina. m-am cam suparat ca eu nu pot sa fac mai nimic, dar prietena mea a venit si a facut ea tot. si i-a mai si explicat sotului ca fiind insarcinata nu pot sa stau sa spal vase sau sa fac mancare.
acum pot sa merg la o plimbare scurta daca e mai racoare afara si sa mai fac cate ceva prin casa. mi-a prins bine statul in pat.

de dimineata baietii au plecat la socrii si deja imi e dor de ei. o sa imi ocut timpul butonand la calculator. intre timp am mai primit un proiect micut, plus ca mai am restante la altele.

la noi nu ploua si e bine caci mie imi e frica de fulgere.

o zi buna tuturor.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

bravo mami nico!!!!! numa' incet cu treaba!. asta e stilul barbatilor, si la mine e la fel. tot e bine ca ti-a zis cu ceva timp inainte, mie mi-a zis: trebuie sa merg s-o aduc pe..., si eu am belit niste ochi cit cepele
la noi a plouat tare de dimineata, acum e racoare (doar 26 grd) dar e bine.
, nu-ti fie frica de fulgere, nu fac nimik! se intilnesc norii, se ciocnesc si ies scintei si bubuie, doar atit!. noi acum lucram puternic la asta!
si sa fiti cuminti!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

buna fetelor!
Vin si eu la raport dupa o noapte nedormita. Pe Lili a apucat-o otita, sper ca nu-i grav, noaptea am mers cu ea la urgente... dupa vreo 2-3 ore de plimbari am ajuns si noi acasa. Fata-i bine, plina de energie, iar eu cred ca ma bag in pat imediat:(

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput