Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 12
hcclara spune:
salut fetele, am venit la cafea...
Aurora, "la multi ani" Elenei, sa creasca mare, sanataoasa si sa va aduca multe bucurii, distractie placuta azi...
Kati,m-am mai linistit putin daca zici ca nici Krisztinuta nu mananca mancare gatita...azi nici nu am facut nk, mancare lui preferata i-o fac, cartofi prajiti ...eu trebuie sa slabesc ca am bagat tortul de piscoturi in mine...daca n-a avut cine sa-l manance, a trebuit eu sa ma sacrific, of si nu pot sa slabesc...
in rest, spal, usc, calc, am schimbat paturile, marc a facut pisi in pat, noroc ca i-am pus un cearsaf din ala prin care nu trece nimica, peste cearsaful normal...la ora 2,30 a venit leoarca...si eu aveam de gand sa ma scol sa-l pun pe olita...na poate ca or veni si vremuri mai bune...
citi pe generale despre o explozie nucleara la rusi, la noi nu scriu inca ziarele nimica...
aseara a tras o mama de ploaie, erau balti, acu murim iar de cald...
va pupez pe toate si va doresc o zi buna
Claudia
POZE
iepumic spune:
Bonjurica, pe fuga.
Claudia, multumesc de propunere! Noi insa vom fi 4 persoane plus vom sta doar o dupa-amiaza si am vrea sa ne fataim un pic prin oras....noi iti mai lipsim de pe cap!!! Nu vrei sa facem putin schimb de locuri?? stau eu cu copiii putin si vii tu sa rezolvi proiectele, ca mi s-a acrit de ele......as face orice altceva cateva zile macar....
Oti, fain hotelul! Da' nici nu am indraznit sa ma uit la preturi......de vreo 3 zile tot cautam cazare pe net dar e cam aiurea cu cartea de credit ca nu stiu daca asta a mea de BRD din Romania e acceptata acolo ....mi se pare riscant. Am cerut niste oferte pe la agentiile din Bucuresti, sa vedem ce ne dau si ei.
O sa plecam in luna august.......parca mai este o eternitate pana atunci!!!!!!!!! OFfffffffffffffffff........
aurora, sa-ti traiasca fata!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
Aurora la multi ani fetitei tale!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
gabri_andrei spune:
Aurora,sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.La Multi Ani!!!
Iepumic,mi-e tare mila de tine cu atita lucru pe cap,sper din tot sufletul sa merite efortul pe care il depui si sa ai satisfactii pe masura.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,cu restul vad ca te descurci.
Katik,sper ca a fost doar o simpla raceala si acum sinteti ok.
Claudia,te inteleg perfect.Cu Andrei am avut dintotdeauna probleme cu mincatul,pina si in ziua de azi daca nu-i dau eu nu cere nimic.Nici nu pot sa-l fortez ca imediat il doare burtica,se baloneaza,vesnicele noastre pb.cu colonul.Pe mine ma dispera cind vad cit e de slab,dar asta e,astept sa mai creasca poate se intimpla vreo minune si ajung si eu vremea cind o sa-mi ceara de mincare.
Deocamdata sintem bine,problema mare e cu sotul,azi i-am cerut bani sa-i cumpar sandale baiatului si a zis ca nu-mi da,sa poarte ce are si mai vedem .Si eu cum sint mai sensibila de felul meu m-am pus pe bocit.Dar am zis ca nu merita sa ma necajesc pt.ca Andrei are nevoie de mine sanatoasa si trebuie sa ma tin tare.
Pupici la toate inginerele.
katik spune:
buna dimineata fetelor!
bem cafelutza?
aurora, io stau tare prost cu neuronii. ieri toata ziua pe net si uit sa te felicit de ziua fetei
deci, cu un pic de intirziere, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!cum a fost la chef?
gabri-andrei, imi pare rau ca ai astfel de pb. e tare rau ca pe linga cele cu care te lupti(boala copil, mincat. etc...) mai intervin si astea. ai incercat sa stati jos si sa vorbiti? e si copilul lui, nu numai al tau.intii copilul dupa aia toate celelalte. stiu ca e usor de dat sfaturi, dar poate,cine stie...tu trebuie sa ai grija de tine, cu numai tu poti avea grija de puiutz.
si noi am avut aseara o : venim de la cumparaturi, ora 8.30. urla copil mic de foame, cel mare vrea de mincare. sot merge la masina dupa tura a doua de bagaje si nu se mai intoarce. intre timp eu pus mincare pt. copil mare care tot vrea cite ceva. cel mic urlat intr-una. il schimb, il spal un pic si vreau sa-l alaptez. sotz absent. ma uit pe geam, el la povesti cu vecinii. strigat dupa el, intr-un final vine:"care-i pb?!!!".foarte linistit cu zimbetul pe buze!asta este, mi-a trecut, ce sa fac!
din nou tusesc amindoi, o sa vad daca fac si febra. la dr inca nu ma duc, poate rezolvam fara.
anca, eu am card maestro de debit de la brd si sotul l-a folosit in suedia la cumparaturi fara probleme.
claudia, voi cum mai stati?
am citit si eu topicul cu explozia si am ris cu lacrimi!demult nu m-am distrat asa. eu cred ca e umflata rau. o fi fost vreo avarie, ceva, nu zic, dar de acolo pina la explozie ecale lunga, plus ca nu trece neobservata, chiar asa, ca doar "ochiul magic" vegheaza si deasupra mamei rusii!
gabi, am renuntat la cuptorul de piine. mi-am luat steamer. imi pare rau, poate mai incolo, daca mai vin ceva fonduri.
otilia, bafta la cautari!!!
vai ce m-am intins, am limbaritza, nu gluma!
sa aveti o zi buna, acusika e we!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
iepumic spune:
Buna dimineata!!! Se pare ca la noi compania s-a prins in sfarsit ca suntem rupti de oboseala si ce credeti ca face pentru a ne stimula? Ne ofera cafea gratuita pana marti....hmmmmmmm. Sincer, preferam macar o prima sau o zi libera...sau renegocierea termenelor de predare a proiectelor.
gabi andrei, iti multumesc din suflet pentru sustinere si ca mai poti sa te gandesti la mine cand tu ai atatea probleme....pe langa ale tale, ale mele sunt o nimica toata. Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, cu siguranta ca nu, dar ma gandesc ca trebuie sa fii putin egoista pentru binele tau si al baiatului.......si inca o chestie: nu-ti mai exterioriza slabiciunile de fata cu sotul! trateaza-l cu indiferenta, fa-te ca nu te afecteaza cu nimic atitudinea lui, ca nici nu ai observat-o si vezi-ti de ale tale....dupa aia cand esti singura plangi cat vrei dar el nu trebuie sa vada ca ii iese cand isi propune sa te necajeasca, ii dai satisfactie si nu MERITA! Uite o si un .
Acum ma intorc si eu pe baricade, ca tare mult am lucru si zau ca nu stiu cand si daca voi termina vreodata...si daca o mai tinem mult asa o sa-i zic in fata sefului meu ca nu e vina mea ca imi da de facut cat ar trebui sa faca 2 persoane si ca nu angajeaza oameni. Eu mai mult decat pot sa fac nu fac! Nu vreau sa ajung ca Raluca Stroescu...pentru ce? Toti banii din lume nu iti pot da sanatatea si banii inapoi.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
hcclara spune:
salutare fetele, am venit si eu repede pana nu ma apuc de treaba...
gabri_andrei, imi pare rau prin ce treci, sanatate puiutului tau si tie multa putere iti doresc...iar despre sotior ...cautati impreuna o solutie, si incercati sa comunicati cat mai mult unul cu altul...e ft important...
Kati,ce m-ai distrat... parca ma vad pe mine in stres cu copii, cand nu stiu pe ce sa pun mana si sotul de un calm de te scoate din sarite...
La noi a fost mai bine ieri, am fost fericita...a mancat Marcut, nu ce as fi vrut eu, dar mai bine decat nimica...cacao, iaurt fructe, cartofi prajiti (nu multi, dar mai bine decat deloc) si pizza 2 felii, seara iar cacao...deci e ceva, chiar daca numai prostii (pizz, cartofi prajiti) a bagat in el...
Azi am fost la vaccin cu Luca, hepatita...pe Marc l-a ascultat, e bine, peste 2 saptamani a zis sa-i duc probe de urina si scaun...si da, Kati e asa cum zici si tu, viermisorii in scaun se poate sa nu iese la fiecare examen...a zis ca mai intai ii face asta si apoi sange daca e necesar. Acu 2 sapt are dr concediu, asa ca are putina liniste si din partea noastra...
Incercam si noi sa ne planificam concediul...dar depinde de sotior, of, complicat mai e...
Anca, nu te mai stresa atat...
Otiliacu cine ramane fetita ta cand esti la lucru? ai socrii?
of, ce ma bucur ca e vineri, si luni e zi libera la noi, asa ca e al meu acasa si ma ajuta cu copii.
va pup pe toate
Claudia
POZE
Gabi_K spune:
Gabri, de mancare sa nu fii disperata!
Fata mea mananca in general bine, dar cateodata face greva foamei... cand cum are chef. Acum pe caldurile astea dupa masa si seara nu prea mai mananca, in schimb baga lapte la greu. Arata ca semnul excalamarii, e lunga si slaba, daca o vezi, zici ca am adus-o din Etiopia.
Cat despre sot... no comment... sper ca aceasta intamplare sa nu fie ceva zilnic:(((
La noi au fost multe chestii asemanatoare.... ni nu prea s-a sfarsit cu bine
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
Otiliav spune:
Claudia, am socrii la Bucuresti, ne ma pot ajuta. Aici este mama care sta cu Ana.
Eu din pacate we acesta nu am mai scapat, maine trebuie sa merg cateva ore la servici, probabil cum adoarme fata o tai la munca .
Din pacate cred ca deja peste tot sunt din ce in ce mai putini ingineri, de fapt este mai usor si ca inginer sa lucrezi in vanzari sau sa faci altceva fara raspundere prea mare si bataie de cap. De aceea la noi in firma sunt ingineri din asa multe tari ca incearca sa recruteze de unde inca se mai poate.
Gabri, uite de asta fac propaganda sa fie femeia independenta nu sa stea la dispozitia sotului.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
buna dimineata!
poftiti la o cafea rapida!
la noi, nasol: eu cu o falca umflata, de la o masea+curent, nu va ginditi la altceva, robi tuseste de rupe, a facut febra, nu mare dar a facut, krisztina tuseste si are muci. in rest singurul ok este tati (inca!).
acu nu va mai scriu ca ma pregatesc sa ma duc la dentist, sigur ma paste antibioticul, nu stiu cum o sa mai alaptez (mai vedem cum facem). iau cupilu' in carut si mergem, noroc ca nu-i frig afara si ca acum nu are febra. dupa masa mergem la dr tot familionul.
va pup, sa aveti o saptamina usoara!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi