Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 7
inuta12 spune:
Neata buna
d: 2 rosii + branza +ulei de masline
g: 2 mere
p: carne la gratar + 2 rosii
s: 2 mere
Fetelor sunt pe stop si cantarul la fel......sper dupa sa vad si eu ceva actiune ...
va pupez...
a..eu tot nu am inteles retetele astea de dulciuri..nu mi-am facut nici chiftelute ,nimic, sper sa am timp si eu sa-mi fac ceva de papa..poate in we...sa recitesc reteta de la chiftelute Monti...
andanii spune:
buna dimineata fetele
meniul de ieri
biscuiti cu lapte
carne de pui grill si legume fierte
salata de vinete cu f putin ulei cu paine integrala
niste sunca cu branza si ardei
latrishia fasolea verde ? oau cte retete poti face cu ea , cauta in fisierul cu retete , trebuie sa fie pus pe undeva ca l-am dat la multe fete de pe-aici , daca nu ti-l dau si tie daca vrei sa te inspiri, da adresa de mail , sau poate ai mess
ai grija de tine , iar cu siropurile asta e ... las ca te faci bine
capsunile sunt din spania, da deja sunt bune, noua ne plac ... incep sa se coaca si alea noastre, la mine in gradina sunt roz deja cateva , dar vremea din ultima saptamana nu a fost de partea lor.
Azi m-am cantarit si nu am dat nici un gram jos intr-o saptamana imi vine sa urlu , sa tip, sa plang si sa sa sa nu mai stiu ce
ANDANII
Oana spune:
Andanii si Sanse, asa e aveti dreptate, am inteles ideea. Va multumesc pentru precizari. Eu sunt acum la inceput si trebuie sa ma lamuresc cu ce combinatii alimentare am voie sa fac si pe care nu am voie. De exemplu, Latrishia, tu ai scris ca ai mancat la pranz polonez (adica corn adica echivalentul paiinii) cu cremvusti (adica carne) si cu iaurt. Am citit ca paiinile si iaurtul fac parte din grupa A iar carnea din grupa B si aceste grupe A si B nu trebuie combinate. Ce ziceti este bine ce spun eu acum? Iar la cina orez, pai orezul am citit ca nu e indicat decat daca e din acela brun sau decorticat de care eu nu am vazut nicaieri pe piata. Latrishia tu ai gasit pe undeva orez din ala?
Fetelor, id-ul meu de mess este "oana5874" pe yahoo daca vreti sa mai vorbim si acolo ca vreau si eu sa ma lamuresc despre combinatiile lui Monti sa nu fac vreo greseala.
Va pup si spor la.. silueta,
sanse spune:
Latrishia ma speriiiii!!!
Corn cu polonez si iaurt?!
Oana ma faci sa fac shoc!Cum sa pape Latrishia toate astea la un loc?!
Le-a papat la mese diferite
Amdanii multumesc ca ma salvezi.Cred ca iese super prajitura aia.Eu nu reusesc sa gasesc faina de soia dar am de naut.Servici usor
Latrishia eu cand ma grabesc iau o mana de fasole verde congelata o trag putin la tigaie sau o fierb si arunc potin usturoi acolo.Iese o super garnitura(am scris o manada tu sti ca eu pun 2-3)
Va pup ca fug sa fac putina ordine....Azi merg la sala
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
Nu ma asteptati cu impresii despre retete prea curind....stiti ca eu decat vorbesc.....Da si cand le-oi face
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
latrishia spune:
Oana usurel nu da cu rosii...ce zici tu acolo e perfect adevarat, numai ca polonezul meu era un cremvusti mai gros...mezel mai draga
Despre orez, monti a dat voie mai nou la cel bob lung gen Basmatti, neglutinos.Eu mananc din ala congelat amestecat cu legume permise...cam o data pe luna.Orezul salbatic nu mi place...dar am mai vazut un orez interesant la plafar, nu i nici negru nici alb, si i zice orez integral.
Sanse multumesc pentru increderea aratata Cat despre fasolea verde, eu o mananc cum o fii cand mi e foame, dar sclifositului meu nu i place oricum si chiar nu am chef sa gatesc iar 3 oale diferite.Tre sa fac cumva sa manance si el.
Andanii adresa mea de mail e lori_pici@yahoo.com. Sarumana!
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
tlaura spune:
Buna dimineata! Raportez cu mandrie PRIMUL KG. DAT JOS!!!! SUNT SUPERFERICITA!
Si asta in nici o saptamana; e adevarat ma chinuie de mult taletul pt. monti, dar nu am prea reusit sa tin; saptamana trecuta, am reusit, in ciuda faptului ca sambata am avut o petrecere si am mancat nemonti. Acum ca ma gandesc nu stiu cum am reusit, dar am reusit si asta ma ambitioneaza pentru viitor!
Deci am 58.9 kg.
Spor la slabit si voua!
latrishia spune:
Nu v am zis cum l am prostit sa manance linte...i am zis ca i o fasole mai...neobisnuita Peste cateva zile imi cerea daca mai avem fasole d aia La fel si cu soia, e alergic, daca i spun ca am pus soia in chiftele nu mai mananca, asa ca ii zic si eu dupa ce se satura...ce nevasta denaturata sunt
Lori&Luanna(5.11.2005)
latrishia spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Buna dimineata! Raportez cu mandrie PRIMUL KG. DAT JOS!!!! SUNT SUPERFERICITA!
Si asta in nici o saptamana; e adevarat ma chinuie de mult taletul pt. monti, dar nu am prea reusit sa tin; saptamana trecuta, am reusit, in ciuda faptului ca sambata am avut o petrecere si am mancat nemonti. Acum ca ma gandesc nu stiu cum am reusit, dar am reusit si asta ma ambitioneaza pentru viitor!
Deci am 58.9 kg.
Spor la slabit si voua!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Felicitari slabanoago...da i inainte ca mai ai putin,noi te urmarim si te sustinem, nu cumva sa vii sa plangi peste o saptamana ca l ai pus la loc.Sa ai spor
Lori&Luanna(5.11.2005)
valentinag spune:
Azi capsuni,salata de vinete cu ardei gras si ciuperci umplute!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata