Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ce ma enervati!!!Auzi tu nu pot sa manance......Da ce aveti fetelor,ca eu am o pofta de mancare Toata ziua simt nevoia sa pap......

Latrishia noi nu putem modifica pana apare Acusor?Ce o fi cu ea?

Acusooooooor,Acusooooooooorr,Acusoarooooo!!!!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

quote:
ingrediente:lapte degresat hidrogenat,fructoza(13%),ulei vegetal rafinat,fibre,cacao(5%),maltito,emulsifianti,gume de guar,faina de seminte de roscove,arome.

De inghetata mea nu stiti nimic!?

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenyyy spune:

buna,montignacele!
raportez si eu meniul de azi;
dimin;-cereale cu lapte degresat si cafea cu lapte degresat
pranz-pulpite de pui la cuptor si ciuperci umplute
seara- capsuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

asa..ramasesem datoare cu masa de seara...am papat o pulpita cu un dovlecel prajit..
apoi un mar (mai tarziu)...
am fost cuminte...sa ma ajute Dumnezeu..

Latrishia..felicitari...si mult spor in continuare...
Sanse..si mie mi-o foame de lup..nu stiu ce naiba am..as manca orice, oricand ,oriunde...sper sa rezist...ma apropii si de CM...cred ca asta e cauza...sau cel putin imi doresc sa fie numai din cauza apropierii CM..si sa -mi treaca apoi...sper..

Meniul de maine (asta pentru ca deja ma gandesc la mancare..help fetelor..veniti cu idei pentru aceste ganduri nefaste..)..
d: 2 oua ochiuri..+1 rosie
g: 2 mere
p: peste..conserva..

Mergi la inceput

Scriu si eu meniul de azi:

MD:mezeluri +rosii
P:1 peste afumat si putin mezel
C:putine bucatele carne porc din mancarea de fasole verde

Ce aiurea mananc.....ma mai mir ca a intzepenit cantarul

Va pup si o seara buna

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata

Sanse nu avem cum sa modificam noi, pt ca subiectul e pe contul personal al lui Acusor, deci numai ea poate.Despre inghetata, nu prea cred ca e monti nimic de pe piata cum nu e nici ciocolata si celelalte minuni pe care le gasim pe raftul cu dietetice, prefer s o fac in casa...nu ti recomand sa faci abuz, dar cate un baton pe saptamana nu se vede.Am vazut ca ai scris la pilates, ai facut rost de vreun filmulet pana la urma?

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu cred ca inghetata lui sanse e ok! Nu prea stiu ce e aia guma de guar, dar in rest, nu vad ce ar putea sa dauneze!
Meniul meu de ieri:
D: chec monti (ramas de ieri)+ cafea cu fructoza
P: ciorbita de miel+ cascaval si un ardei kapia
G: mar
S: salata de creveti (salata verde, castraveti, ardei, condimente +creveti din conserva), + chec; iar pt. ca asta s-a intamplat pe la 6, mai tarziu mi s-a facut iar foame si am mai mancat un mar; nu mi-a trecut si am mai mancat o bucatica de cascaval si doua buc. de cioco 70% cacao.
Cam mult, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Laura.....ma faci sa rad...parca ma vad pe mine..aceeasi intrebare mi-o pun si eu mai tot timpul..."cam mult, nu?"....
eu am mancat acum o juma de ora..iar un dovleac intreg..fetelor kl-am cantarit..la naiba..si avea 487 g...va dati seama? e enorm de mult..dar totusi l=-am mancat pe tot..+o cutie de peste (conserva la 250g)...
am baut o cafea apoi...si acum..offf abia respir....dar tare bun a fost..am facut o obsesie pentru dovlecei...(pana acum o aveam pe aia cu varza)..

Mergi la inceput

Da ce ma faci tu sa rad Inuta 12 cu dovlecii tai.....Toata ziua dovleciFaci cura de dovleci sau sant din productia propie ??Puteai sa mai pui si tu si o ceapa o rosie ceva....

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Mai era cineva.....daca nu ma insel Ariel 7000 cu ananasul toata ziua.M a facut sa-mi cumpar si eu.Bun ,da totusi....

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput