Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

imi retrag meniul anterior...
ala a ajuns acum doar pe culmele visarii..in schimb un cosmar presarat cu multe dulciuri si abaterii mii si mii s-a avantat asupra mea si a dat un contur nefast zilei de azi..
imi vine sa-mi sparg capul (desi sincer am mai patit-o o data si nu e prea placut...dar totusi daca trebuie ca sa ma invat minte..)..
deci nici nu stiu ce ar trebui sa zic...imi pare enorm de rau..am mancat tot felul de prostii..dulciuri, inghetata o jumate de cutie..ciocolata .1 bucata mare...paine..seminte..bere...imi vine sa plang desi stiu ca lacrimile mele nu ma vor ajuta cu nimic ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Valeleuuuuuuuu!!!!!Ce-ai facut inuta12???

De maine gata cu dezmatzul ca ti-o iei.....

Am glumitsi eu azi era gata gata sa ma porcesc da m-am abtinut.Am gustat doar putina inghetata de la fete,da...... doar am gustat

Scriu si eu meniul:

md;omleta cu cepa verde si rosii
p:pastrama oaie prajita cu smantana
c:cirese si capsuni

Va pup si sa ne vedem la raport.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sanse..am facut-o de oaie..asta am facut..nici nu-ti poti imagina regretele pe care le am azi..oricum trebuie sa merg mai departe...
o sa-mi scriu diseara meniul...ca sa nu risc sa-l modific iar..
nu stiu ce am avut ieri..nu stiu daca vi s-a intamplat..simteam ca mor daca nu mananc ceva dulce...pur si simplu simteam ca o iau din loc...parca eram controlata de niste forte superioare mie..pacat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu am mancat ieri cam mult! Dar am mancat monti! Sper ca nu l-eam amestecat prea rau!
D: 2oua ochiuri (f. mici), o bucatica de cascaval si o rosie +cafea
P: peste plachie+peste prajit (fara faina),iar ca desert chec facut din faina de soia (sper ca mergea si galbenusul de la oua)
G: cafea + chec
S: salata verde cu rosii, castraveti, ardei + o bucatica de branza

Sunt fericita! E a patra zi cand tin monti 100%
pana acum reuseam doar 3 zile!
Va pup!
O reteta de inghetata monti testata de voi, aveti?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Azi e Luni...de ce nu mai raportati greutatea?De ce nu ne mai modifica nimeni la tabel?
Acusor esti bine?Te asteptam

Inuta12 stai linistita ca si eu am patit de nu stiu cate ori asta.Atunci cand ma abat si mai ales cu dulciuri toata ziua o fac lata.Cred ca ma intarat de la zahar.Tremur cu ciocolata in mana Cu cat nu te abati mai mult cu atat e mai usor de tinut.

Tlaura felicitari pentru record

Areiel_7000

Pe celelalte grasute le salut si le astept la raport.

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Am uitat.....am luat o inghetata si vreau sa stiu daca merge.

ingrediente:lapte degresat hidrogenat,fructoza(13%),ulei vegetal rafinat,fibre,cacao(5%),maltito,emulsifianti,gume de guar,faina de seminte de roscove,arome.

Ce ziceti fetelor?

Greutatea mea e aceeasi de Lunea trecuta dar insist cu ea:64,1kg

Plec la sala....vorbim

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

am terminat ora de aerobic...ma simt atat de bine...ma simt mai usoara...
fetelor..eu nu pot raporta ca mi-e frica de cantar..monentan....
raportez lunea viitoare...
pana acum am mancat..
d: branza cu rosii
g: 2 mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ieri am mancat asa:
2 oua ochiuri cu castraveti si rosii
supa de rosii cu o galusca in ea
o felie de diplomat,facut de mine,fara piscoturi,dar nu e monty oricum

Azi,suc de portocale
supa de rosii
rosii cu branza si castraveti
Sper sa ma tin de el!

Laura,eu nu am facut inghetata monti niciodata,chiar o sa caut sa vad ce retete sunt si poate incerc!Meniul tau e super,monti de la amma lui!
Inuta,toate avem abateri,adik eu cel putin am la greu!Ziua urmatoare tii strict,ca sa echilibrezi mancarea din ziua precedenta!
De kg,nu va spun,cand o sa ajung sub un anumit preag pe care mi l-am propus atunci scriu,pana atunci,pentu ca ma cunosc si nu sunt in stare sa tin prea mult o dieta,n'are rost...

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am citit mult din urma si nu mai retin exact cui sa raspund (de fapt imi dau cu parerea ca raspunsuri exacte nu stiu) asa ca imi cer scuze.
Referitor la gemuri / dulceturi si chiar compoturi: eu nu am pus niciodata gelatina la gem/dulceata si nici aspirina. Intotdeauna am facut fara conservanti. Bine, avantajul meu (probabil) este ca locuiesc la casa si avem beci. Deci la dulceata procedez in felul urmator: dupa ce pun dulceata in borcane (cat e calda) inchid bine capacele dupa care le bag la cuptor, la foc potrivit. Le pun direct in tava de cuptor, iar cuptorul foate putin incalzit si las la sterilizat maxim 10 minute de cand a inceput dulceata sa faca bule in borcane. Le las in tava pana se racesc apoi le etichetez si la beci cu ele, eventual le pun cu capacul in jos. Nu mi s-a intamplat sa se sparga borcanele.
Compoturile eu le fierb la bain-marie si tin foarte bine si fara aspirina. Mama mea pune aspirina pentru ca locuieste la bloc si nu are conditiile mele. Ultimul borcan de compot de cirese l-am terminat saptamana trecuta si parca era facut anul asta, nu anul trecut in iunie.
E drept ca nu am facut niciodata dulceata monti... si nu pot spune daca fructoza conserva la fel de bine ca si zaharul. Poate o sa incerc sa-mi fac o dulceata monti din visine, cand vor aparea pe piata.
Inghetata monti eu mi-as face asa: iaurt 0.1% amestecat cu gem dietetic sau iaurt 0.1% amestecat cu cacao / esenta de vanilie si fructoza si bagat la congelator. Nu am facut nici din asta dar probabil o sa incerc cand mi-or veni si mie mintile la cap sa imi schimb modul de alimentatie.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Hai sa ma raportez si eu, poate la schimbarea capitolului se schimba si tabelasul. Am 74 kg si anunt cu mandrie ca am slabit 10kg in cam 4 luni jumate.
Ieri am facut tortul pufos si mi a ramas crema, pe care am congelat o si am facut o inghetata. A iesit bun...dar va vine sa credeti ca doar o feliuta am mancat?...nu pot sa mananc...si azi numai capsuni am mancat si apa si cola.Daca o tin caldurile astea tot asa, ajung manechin

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput