Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 25
Oana spune:
Are cineva cantarul ala de la Tefal electronic care iti arata cat procent de grasime ai slabit si cat procent de masa musculara? Ala care ii face reclama la tv? Oare chiar arata bine chestiile respective? Mi-ar surade ideea dar nu stiu daca e bun...Cred ca o sa fac un subiect nou.
sanse spune:
Adriana_mihnea,Cristinuta sau cine se mai pricepe la prajitureala sa-mi spuna si mie neshte treburi:
-toata gelatina se prepara la fel?
-a mea este de la RUF si scrie ca este pentru 1 litru lichid.
Mod de preparare:se inmoaie 5 min. in apa rece se scot si se preseaza usor.Se amesteca direct apoi in preparatul fierbinte.Preparatele reci se incorporeaza in gelatina preparata amestecand continuu.
In cazul asta cum o prepar daca iaurtul e rece?Cum ai zis tu Adriana_mihnea?Si daca da cita apa pun?1 L la un pachet de 12 de foite?Cite pachete i-mi trebuiesc la prajitura cu fructe de padure?
Asta-i www.ruf-lebensmittel.de/web/produktdruck.php?sprache=de&id=33&sid=20&wn=1" target="_blank">GELATINA MEA
Crema:
500ml frisca ;
500 ml iaurt 0%grasime;
2 plicuri de gelatina;
125 gr afine;
125 g zmeura;
esenta de vanilie
Multumesc frumos!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
adriana_mihnea spune:
Sanse, n-am lucrat niciodata cu gelatina foite...
Daca zice ca este pentru 1l lichid inseamna ca 1 pachet de foi merge la 1l compozitie lichida finala!
Din cate stiu, foitele se pun la inmuiat in apa rece, apoi se scot si se pun in lichidul caldutz, nu fierbinte!
Uite aici niste explicatii: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4429
A-propos, si reteta de mai sus poate fi facuta Monty!
Respecta ce-a scris Adriana acolo si sigur iti va iesi. Daca nu intelegi, poate vrei sa-i trimit mesaj pe culinar tipei cu reteta si o intreb ce si cum...
Uite inca un link unde poti afla mai multe: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7610
Pupicione!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
valentinag spune:
Revin si eu
azi am mancat numai porcarioare,maine strict ca deja nu mai tine!
suc de portocale
branza,rosii si castraveti
chiftelute marinate
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
jenyyy spune:
Buna montignacele!
M-as bucura sa ma primiti si pe mine in clubul vostru mai ales ca-s o surioara de-a voastra,ce tine acest mod de viata sanatos ,de cateva luni!
Oana de acel cantar ma gandisem si eu sa-l achizitionez,maine.
Revin si poop fetele,cu drag!
valentinag spune:
Jeny,esti binevenita!
Cat ai slabit in cateva luni de cand tii regimul?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
bine ai venit Jenyy...ia zine care e scopul si durata vizitei..
glumesc bineinteles...de preferat e sa tinem toata viata...cat despre kg-le tale...aceeasi intrebare ca si Valentina..
fetlor am o intrebare....de ce oare am inceput sa ma ingras? de doua zile am observat ca am pus 400 grame...e normal? deja intru in panica...ce naiba se intampla cu mine? innebunesc..iar urc? nu am facut nici o prostie...mi-e si frica sa ma mai cantaresc.
mentionez ca m0am cantarit zilnic...e normal oare sa urc la cantar? de la o zi la alta? nu-mi aduc aminte sa mi se mai fi intamplat..asta in conditiile in care nu am facut nici o abatere...
meniul de azi:
d: 2 mici cu salata de rosii
g: 2 mere
p: 1 dovlecel prajit cu salata de varza
jenyyy spune:
multmesc mult de primire,fetelor!
eu am slabit 8 kg.de la sfarsitu' lui februarie!ma simt minunat si am de gand sa urmez toata viata,principiile lui tata MONTI!
meniul de azi;
dimin.-wasa cu gem facut de mine[din mere si coaze cu fructoza] si o cafea cu lapte degresat
pranz-varza calita cu piept de pui fiert
seara-capsuni
poop montignacele.
inuta12 spune:
fetelor pe unde umblati? nu ma pot baza pe voi mai..
am si eu o intrebare arzatoare
..ce-i cu ingrasatul asta peste noapte si nu-mi rasp nimeni?
..
Jenny....ai facut ceva sport/ sau numai dieta si a fost suficient?
ai avut cumva perioade de care aminteam eu mai sus? adica sa arate cantarul intr-o zi mai mult decat in altele chiar daca nu ai facut abateri?
hai mai fetelor...chiar asa..unde sunteti ?
sanse spune:
Buna fetelor!
Inuta 12 daca ai sti de cate ori mi se intimpla si mie....Poti fi balonata si constipata si de aici poti avea si 1 kg mai mult.Poate i-ti vine menstruatia...etc.Tu nu te-ai ingrasat ci nu ai eliminat ce ai papat.(in cazul in care esti constipata)Parca ai mancat varza,nu?Eu ma balonez de la varza.
Nu te mai cantarii des.Eu Vinerea am cel mai putin iar Lunea sigur am cateva sute de grame plus,asa ca raportez Vinerea.
Binenteles ca nu ma aude nimeni cand raportez.....
Jenyy bine ai venit!
Adriana _mihnea multumesc frumos.Am priceput eu ceva....
Cand fac reteta respectiva poate intebi tu fetele cum anume si in cat lichid au inmuiat ele gelatina .
Restul fetelor pe unde umblati!?Mancacioaseloooooooor!!!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI