Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 26
inuta12 spune:
Sanse...

...m-ai luat cu mana o mare parte din stres. sa ai gurita aurita si sa fie asa cum zici...si sa slabesc nu invers..
sa stii ca am mancat varza...ti-am zis ca nu stiu ce naiba am..dar sunt setata pe varza...
auzi..stii cum arata un dovleac..da? (intrebare de tamp..
..in fine..) ce vroiam sa zic cu asta...e cam de vreo 20 cm..lungime...e prea mare? ca pe tot l-am prajit si l-am devorat.,..pur si simplu..
cu salata de varza...bineinteles..![]()
.
as vrea sa nu ma mai cantaresc in fiecare zi..sper sa rezist tentatiei ca bestia de cantar sta in baie..si sotul imi interzice cu ardoare sa-l mut....ca cica nu am ambitie daca ma lovesc de el si nu-l ignor,...mi-a zis ca -mi da bataita la fund...cred ca merit din plin ca singura ma stresez....
fetelor azi simteam ca mor de pofta de dulce..si parca eram o drogata..simteam cum pur si simplu mi se umple gura cu saliva..gandindu-ma la dulciurile care zac in frigider..si care sunt putin cate putin ciugulite de un om responsabil si rational (al meu sot) si nu devorate de o gurmanda in calduri..dupa ceva dulce..(adica eu)...si ...ca-mi pierdui ideea..m-am indreptat spre frigii..(credeti-ma ca nu am vrut..dar o luam razna daca nu faceam asa) si mi-am luat o prajitura..si am papat cu cea mai mare pofta..
mai da ce bune sunt dulciurile astea..
hai ca va las ca iar imi ploua in gura..si cred ca mai bine merg sa beau niste apita..
va pupic cu drag
sanse spune:
Inuta 12 te referi la dovlecel nu la dovleac portocaliu,nu?Dovlecei prajiti fac si eu peste care pun usturoi si iaurt.(m-au invatat fetele gospodine
)Cred ca-i super cu chiftelute de naut.
Partea cu slabitul las-o naibii ca daca nu te gandesti dai mai repede jos.Tu nu ti de mult nu?(nu mai retin de cand ai zis ca te-ai apucat) La mine se vede doar atunci cand simt seara ca mi-e foame si dorm nemancata.Daca mananc fie si strict Monty nu se misca cantarul.
Cand nu mai pot de foame mananc un ardei gras sau 1-2 castraveti.
Puturoasele noastre unde or fi? CU-CU!!CU-CU!!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
crisstinuta spune:
Inuta,eu absolut intotdeauna am 1- 2kg in plus la ciclu.Nici macar nu ma mai stresez pe tema asta.Si mi se intampla ca mai retin apa(atunci ma strang inelele pe deget)cateodata.Si dimineata am mai putin ca seara .Iar de cantarit ma cantaresc de "n" ori chiar si acum cand am aceeasi greutate de...vreo patru luni.
Varza baloneaza intr-adevar.Iar dovlecel poti manca o tona ,chiar de e prajit.Si oricum se mai intampla sa nu faci abateri si sa urce cantarul sau sa faci cate o mica abatere si sa te mai ierte cantarul...
Sanse,iubita mea tu numai de prajituri vorbesti...
Nu prea folosesc gelatina ,rar de tot iau gelatina granule.Stiu doar ca nu se foloseste la temperaturi inalte.Pe culinar am vazut ca foloseau fetele la tarte cu fructe(peste care turnau gelatina )gelatina foi.Retetele de care zic nu erau la retete monti ci la retetele clasice(la retete in imagini)
Andanii ,ar fi pacat sa nu intri aici din cauza mea .Doar stii ca am fost alaturi de tine tot timpul .Te pup si da un semn de viata te rog.
jenyyy spune:
inuta,nu am facut deloc sport!nu ca nu mi-ar placea...dar am avut probleme cu spatele si nu fac efort!
vreau sa-mi dau si eu cu parerea si sa spun ca ,nu trebuie sa ne cantarim in exces ,pentru ca ne demoralizeaza..de multe ori kg.stagneaza sau poti acumula,fara sa faci abateri.poti retine intr-o zi mai multa apa.sa nu te ingrijorezi.
greutatea oscileaza si este normal.
eu,nu cred sa aiba cineva o greutate constanta,batuta in cuie
OANA,mi-am cumparat azi cantar de la firma SEVERIN.mil-au recomandaT mai multi!
costa 900mii.raportu-calitate-pret,e justificat!
crisstinuta ,te salut!
fetelor ,maine fac gem de capsuni si vad ca nu-i ok.daca pun gelatina.voi cum il faceti pt.ca sa tina,pana la iarna?pot pune aspirina?
poop fetele pt.primirea calduroasa.
inuta12 spune:
ma bucur Jenny ca ti-ai luat cantar...sa-l folosesti cu folos...si nu-l lasa sa te "dezamageasca"..
sper sa aveti dreptate cu greutatea asta oscilanta...azi dimineata bineinteles ca nu m-am putut abtine..si am vrut sa testez daca am ramas sau nu la aceealsi greutate...da de unde...fetelor..iar innebunesc...am mai urcat inca 200 g...ce naiba se intampla?
de CM ce sa zic...tocmai pe 6 imi vine..deci mai sunt doua saptamani aproape..e posibil asta sa fie cauzaa? nu e totusi prea devreme sa se arate la cantar mai mult?
sanse..nici nu mai stiu ce sa mananc. ce-i drept sunt cam constipata..desi mananc fructe zilnic..nu stiu ce sa fac..iar apa beau slava Domnului...
o sa iau diseara niste dulcolax..asta e..nu am ce face.
Sanse...m-am reapucat de Monti pe 3 mai...(ca am avut divese stadii..cand am inceput si apoi am dat iama in dulciuri si diverse)..deci ultima transa a fost pe 3...si pana acum multumesc Doamne..nu am facut abateri de caer sa ma rusinez chiar eu..
fetelor...o sa fiu nasica prin toamna...asa ca trebuie sa arat foate bine....va dati seama.nu?
Cristinuta...sper sa fie asa cum zici...si in legatura cu CM-ul...ca altfel ma demoralizez rau de tot..desi vreau sa spun ca am probat ieri niste pantaloni care imi erau acum cateva zile mai lejeri...chiar asa e posibil sa ma ingras de la o iz la alta? offf..ce tampit e cantarul asta...cred ca trebuie dresat la naiba.
am inceput sa fac sport..ieri juma de ora..sper sa ma tina puterile mai mult si mai des..
meniul de azi:
d: 1 mic,o rosie , 20 g branza
g: 2mere
p: salata de rosii+2 oua prajite...
v-am pupicit.
latrishia spune:
Inuto iar esti la 220...pai ce faci? gasesti mereu ceva sa te stresezi si sa te agiti?..pai ce am vb noi ca stai calma? Ia nu te mai urca pe cantar, fixeaza o zi pe saptamana si gata, atunci vezi clar. Normal ca nu te ai ingrasat, esti balonata, retentie de apa sau constipatie...deci, calm?!
Eu ieri am fost total pe aratura, dar am mancat putin si ca de obicei nimik dupa 6 seara si e bine, mai ales ca m am stricat la stomac de la mamaliga
si s a curatat stomacul bine de tot.
Azi nu stiu ce porcarii mai mananc, mi s a acrit de tot si de toate.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
jenyyy spune:
inuta ,MONTIGNAC zice ca-i normal sa luam in greutate si apoi sa pierdem si tot asa!
este normal sa ne cantarim o data/saptamana si nu de ,multe ori.
poate ca e o perioada cand slabitul, are un ritm mai lent pentru ultimele kg.o sa vezi ca vei trece de barierea asta.persevereaza!
ia vezi tu si masoara-te in circumferinta taliei..sa nu cumva sa fii slabit acolo.tot ce e posibil caci,stratul de grasime e usor![]()
fanica spune:
Nu am mai dat pe aici de "ceva" timp, vad ca LauraT, veche colega de suferinta, este inca pe metereze. felicitari.
Intrebare de 100 de puncte: Cum faci sa mentii rezultatul dietei ? Cum faci sa nu pui la loc rapid ceea ce ai dat jos cu atata truda ?
Sunt intrebari "grele" care ma macina zilele. Cum e f.cald afara, slabesc "din inertie", sa vedem unde ajungem. In vremurile urate am avut 115, in vremurile mele "de glorie" 90Kg, iar acum ma zbat pe la 108-109. Noroc cu caldura asta, ca altfel ar fi jale 
Cum spuneam, vindeti-mi secretul mentinutului, de dat jos este foarte usor.
Saru'mana
crisstinuta spune:
Fanica,(parca Liviu,nu?) sa stii ca ti-am citit toate postarile tale (am avut ambitia cand am inceput monti sa citesc toate capitolele si erau vreo 78 pe atunci)si tot timpul te-am dat exemplu sotului meu.
Stiu ca ai avut mare ambitie ,imi amintesc si meniurile tale ,de vesnicul tau covrig cu tarate si te-am admirat foarte tare mai ales ca nu ai ezitat sa te alaturi unui grup de femei in lupta contra kilogramelor .Am vazut si pozele.Asa e fetelor el a slabit tare mult atunici si relativ repede.
Acum zi repede ce s-a schimbat in meniurile tale ca oricum trebuie sa te trag de urechi....
Regula mentinerii e urmatoarea pentru mine.Nu am voie ,nu mananc.
Eu am spus tuturor celor din jurul meu ca am inceput de diabet si acum nimeni nu-mi ofera dulciuri sau alte cele ,sa nu-mi faca rau.Asa ca nici macar atunci cand as calca pe bec nu pot din cauza celorlalti care stiu ca nu am voie.Fac dulciuri conforme,incerc sa mai completez cu legume acolo unde nu ma satur,nu mai mananc atat de multe fructe si lactate.Consum dimineata numai mic dejun glucidic ,de obicei paine integrala sau cu taratze.Nu mananc foarte mult dar nici nu fac foamea deloc.Adica mananc in mod sigur trei mese pe zi,cam la acelasi ore.Mai scap in weekend la cate o bere.E singura mea abatere.Dar vreo opt luni am tinut absolut fara abateri faza I(poate am facut abateri din nestiinta la inceput)Eu nu am slabit spectaculos cu monti ,nici nu aveam din ce ba chiar m-am ingrasat la inceput(asa ca Inuta nu dispera)apoi am dat jos si acum sunt de luni bune fix pe greutatea dorita .Si fac asta fara nici un efort.
valentinag spune:
Venii!
Azi:
o banana,cirese,struguri
salata de rosii si castraveti,2 felii de paine graham cu salata de vinete
paste integrale cu ciuperci
"La vita e bella"
poze
marea inghetata