Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sanse...sa stii ca beau cu cofeina...dar fara nimic ,..nici fructoza nici zaharina..asa tare cum e...
dar cum naiba sa stau fara cafea? as dormi cu cartile in brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Sanse, blatul este cel cu faina de migdale, dar eu am inlocuit-o cu nuca macinata. Daca tu ai migdale, le poti face faina, dar sunt destul de scumpe...

In privinta tortului celalalt...
Am facut si eu ceva asemanator candva... Sa pastez aici crema din reteta aceea:

500ml frisca ;
500 ml iaurt 0%grasime;
2 plicuri de gelatina;
125 gr afine;
125 g zmeura;
esenta de vanilie

So, se bate frisca si se lasa deoparte. Eu as adauga si fructoza ca smantana de frisca nu este dulce.
Separat se dizolva cele 2 plicuri in vreo 200 ml apa caldutza si dupa intreaga dizolvare se adauga peste iaurt. Se pune si esenta de vanilie.
Se amesteca cele 2 compozitii si se adauga si fructele. Se toarna peste blat.
Si cam asta...

Daca nu ai mai lucrat cu gelatina, este bine s-o dizolvi in apa caldutza si s-o pui la bain-marie. O urmaresti ca sa dispara bubulinele nedizolvate, dar ai grija sa nu fiarba apa sau nici macar sa nu se incalzeasca prea tare!!
Daca a fiert, gelatina isi pierde capacitatea de a se solidifica.

Sper ca ai inteles explicatiile mele...

Pup you!

Aaa, si blatul este asemanator cu ce-am facut eu, mai putin faina de soia pe care am inlocuit-o cu cacao.
L-am facut la MW.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Voi vb de dulciuri si mie mi e o foameee...mama, mama.
N am avut ce raporta ieri, ca o luase cantarul razna, azi si a revenit si mi arata aceeasi greutate ca sapt trecuta, ceea ce mi se pare normal dupa meniul din weekend...asta e
si dc tot vb de praji, eu m am hotarat sa fac cu blat de cacao si nuca numai de acum in colo, ca e monti, e super bun, nu mai fac experimente, gata...
De gatit sapt asta o sa fac o varzuca la cuptor si o supica. In rest, mananc salate, iaurt, branza si cate un mar pe ici pe colo.

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Inuta eu nu cred ca de la cafea stagnezi...si eu beau de cand ma stiu si nu mi a afectat dieta in vreun fel...eu stiu ca cofeina stimuleaza secretia de insulina ceea ce nu poate fii decat bine, mai ales dupa o masa lipidica...stiu ca monti zice nu cofeina, nu tutun...dar ce sa fac, momentan astea nu le respect.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Latrishia...pai chiar de as vrea sa fac ceva..nu pot. exact cum spui m-am invatat cu cafeluta..si chiar nu as putea fara.
Azi dimineata am vazut ca parca a inceput sa mai miste cantarul si in favoarea mea..sa speram ca va fi bine.
Oricum pentru burtica trebuie neaparat sa ma apuc de sport..Cred ca , cu toate dietele din lume si tot nu scap de ea.. .Dar asta dupa sesiune..
meniul de azi:
d: 2 oua ochiuri, 1 rosie si branza
g: 2 mere
p: peste si o salata cred
s: mere

va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Vai de mine!!!!Unde gasesc subiectul nostru......
Ce-i cu voi fetelor?!Eu nu am fost acasa,dar voi?

adriana_mihnea multumesc pentru ajutor.Sper ca in wekend sa fac ceva dulce
Inutzo tu ce faci?!Bei cafea nu?
Andanii,Crisstinuta,Latrishia voi unde sinteti?
De Acusor ce sa zic.....a disparut de tot

Hai ma ce-am vorbit noi?Zilnic sa scriem fiecare cate ceva ca sa intretinem atmosfera nu?!

Hai TREZITI-VA!!!!

PS.Andanii ciocolata aia.....a ajuns sotul meu primul la ea si am scapat,dar asta nu inseamna ca nu pot sa-mi cumpar alta.Hai baga si tu un randuletz macar

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sunt treaza iubita, desi vremea de afara ma cam trimite la patut inapoi...ce sa mai zic,mi am luat niste biscuiti, digestivi se numesc si am basculat juma de punga...am simtit clar ca au zahar in ei, cum m am cam dezobisnuit de zahar, il simt si din miros acum...macar am scapat de constipatie cu ei, si la cantar surpriza mare, s au mai dus 300gr...desi ieri numai monti n am mancat...nu mai inteleg corpu asta al meu. Sunt saptamani cand nu ma abat deloc si abia daca dau 100gr, si altele cand dau prin laturi si slabesc.
Felicitari ca te ai apucat de sala, si eu trebuie neaparat cat de curand pt ca tot slabesc si burtoiu tot acolo e.

Pupilici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Andanii....bine ai revenit...
sa nu mai hoinaresti..ca uite suntem puse pe prostii..
Sanse...ce mai faci iubita? unde esti? in parc cu fetele? ce te invidiez sa stii.....
Cristinuta, Latrishia, Oana, Adriana.....unde sunteti mai? va faceti dulciuri?

Azi am simtit ca mai aveam putin si clacam..am mancat 2 tabletele de cioco cu 70% dar sincer as fi devorat un tort intreg.
meniul de azi:
d: 1 fagaras + 2 rosii
g: 2 mere
p: 1 dovlecel prajit + peste
s: 1 mar..sau cred ca o cana de lapte cu cacao...ca o iau razna altfel..

va pupicesc pe toate..
mai, imi pare mie sau ne-am rarit de tot? chiar asa nu mai are nimeni nevoie de monti? sau sunteti foarte ocupata?
si eu ma lupt de zor cu invatatul..dar nu pot sa nu ma gandesc la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Latrishia si eu am mai dat jos pitin dar nu stiu ce-i cu Acusor de nu a mai aparut sa ne modifice si pe noi.De burtoi ce sa zic....doar dimineata nu se vede rau prin tricou ....daca pap explodeaza.Am vazut la fete ca fac pilates si ma bate gandul si pe mine.

Inuta 12 in parc?!?! Sincer in cursul saptamanii nu prea ajung in parc cu ele ca am treaba mai toata ziua.Iesim cu ele in wekend iar in rest stau in curte.Spor la invatat

Andanii
Las ciocolata pe alta data

Va pup pe toate si intru mai tarziu pentru meniu.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput