Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi:
suc de portocale
pepene rosu
icre cu ridichii
salata de rosii si castraveti+un ou fiert!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Hai ma fete cucuiete ce aveti!?!?V-ati tzicnit!?!?Adica voi a-ti slabit si acum pe noi vreti sa ne abandonati,nu?Eu am fost in ambele situatii......am avut de slabit 18-19 kg pe care le-am dat jos usor iar acum ma chinui sa dau 5 kg fitzoase de-mi vine rau pe aici
De cateva zile ne tot agitam pe aici cind cu varianta 1 cand cu v. 2.E logic sa fie cum spune Crisstinuta ca doar vorba ei...nu-si risca Monti reputatia pentru un o taratza sau un morcov in plus. Problema este ca la noi unele care ne-am porcit si sintem la a 2-a sau a 3-a tura nu mai tzine sa ne destrabalam ca voi cele incepatoare sau perseverente.
Parerea mea este ca cele incepatoare sa tina varianta mai permisiva iar daca nu este cum vor ele sa inceapa sa tina mai restrictiv(vol.1)
Noi celelalte care sintem mai dificile vedem noi....oricum orice sfat e bine venit.Mai bine pap ceva bun cu care stagnez decat cine stie ce grozavie si sa ma dilat iar.Asa ca nu va mai prostiti ca noi avem nevoie de voi
Pana maine sa vad pace aici da?Si pupici multi
Si mancati bulinutzelor daca sinteti nervoase....

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Hai ca am uitat inuta12 eu ce crezi ca am facut la primele chiftelute de naut?!Ma invadat nautul in frigider,a dat pe afara...
Pupici

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Azi am facut www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12839&pid=257395&st=0#entry257395" target="_blank">PIZZA.A iesit super buna.Am facuto din 4 oua si tot nu ne-a ajuns.Data viitoare dublez reteta.La cat de fleshcaita era nu credeam sa iasa ceva de capul ei dar sa umflat si a iesit super buna.Deasupra eu mi-am pus bulion ca mi-a fost lene sa fac un sos si in loc de soia am pus faina de naut.
Inuta 12 cand mai ai musafiri fomisti sa fi pregatita si pentru tine ca sa nu mai salivezi.Eu sint fericita ca nu mai am motive sa ma abat.Papica buna avem,dulciuri la fel....trai pe vatrai

Unde sinteti fetelor?????

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Nu stiu zau fetelor ,nu fac pe sefa si la cele 48-49 kg ale mele as putea parea chiar ciudata intre voi....dar credeti-ma m-am apucat de dieta nu sa slabesc,eram destul de slaba dar nu mancam cu zilele.Daca mancam ceva imediat puneam cateva kilograme.Pentru mine a fost vital nu sa slabesc ci sa mananc o cantitate normala de alimente si sa nu ma fac in timp de o tona.In adolescenta am avut 85kg si prin infometare crunta am reusit sa slabesc si sa ma mentin ....cu un iaurt si trei mere pe zi...jur ca nu mancam mai mult ...si asta vreo 20 de ani adica de la vreo 16 ani...Stiu ce inseamna si sa ai o gramada de kilograme in plus si sa simti ca esti exclus de societate ,stiu ce inseamna foamea ,stiu ce inseamna durerea ca nu poti purta o haina care nu-ti place,stiu ce inseamna sa-ti fie rusine sa mergi la plaja in costum de plaja.Viata mea s-a invartit in jurul kilogramelor ,toate nereusitele mele le-am pus pe seama lor,stiu ce greu e sa slabesti.Stiu ce important e sa slabesti...chiar stiu.
si chiar nu conteaza cate kilograme vrei sa slabesti....totul e sa ajungi acolo la silueta pe care o doresti,unde te simti bine si mai ales sexy.Fir-ar al naibii de kg am suferit mult din cauza lor ,mi-am pierdut toata increderea in mine din cauza lor.....si acum vreau sa ajut cum pot pe toata lumea sa nu treaca prin ce am trecut eu.
Nici acum nu-mi vine sa cred ca pot manca cat de cat normal si nu cad pe strada de foame...
Am devenit pur si simplu obsedata de a cunoaste cat mai mult despre dieta asat ,pur si simlpu nu inteleg de ce mai sunt alte cure de slabire din moment ce exista Monti...ar trebui sa se predea la scoala...
Zau ,fetelor,vreau sa va ajut si ma doare ca aceste discutii nu sunt constructive,mi-ar fi mai comod sa-mi vad de viata mea ...am slabit niste fitzoase de kilograme,nu?, cine a slabit a cam disparut de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Tot rasfoind netul in cautare de reguli si retete monti, am dat peste un blog, unde se raspunde la intrebari despre acest mod de viata: http://doi4montignac.blogspot.com/. Poate stiati de el, poate nu! Ce m-a frapat e raspunsul la o intrebare:

Intrebarea nr. 5:Cum sa repari abaterile?

"R:Facem o abatere cind mancam o glucida rea (IG ridicat).Sa repari o abatere, aceasta inseamna ca se va incerca ca atunci cind mananci o glucida rea (IG ridicat), sa o neutralizezi.Pentru aceasta, trebuie aplicate doua reguli:1- I-a regula - compensarea: pentru a neutraliza riscul hiperglicemiei, care urmeaza consumului unei glucide cu IG ridicat, trebuie sa consumi o glucida cu IG mic.Al doilea trebuie deci sa compenseze efectul glicemiant al primului.2-aII-a regula : anticiparea- pentru ca efectul compensatoriu sa fie eficace, trebuie neaparat ca glucidele compensatorii sa fie consumate in prealabil. Exemplu : abaterea voastra va consta in consumul de cartofi prajiti. Va fi suficient sa consumati un fel de cruditati inainte. Obiectivul este de a obtine un rezultat glicemic ale mincarii care sa fie mai mic de 50".

Pai atunci sa inteleg ca putem manca orice, daca inghitim inainte niste cruditati? Adica se face media IG-ului la o masa?
Ar fi bine, dar totusi nu cred!
Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Raspuns la ceea ce a scris Crisstinuta

Asta ma gandeam si eu....de ce se mai chinuie fetele cu tampeniile alea de retete pe care oricum nu poti sa le ti la nesfirsit?Si aici pe forum sint o gramada de subiecte si ma intreb oare cum de se apuca de pedepsele alea cand exista Monti al nostru usor pentru toata lumea?Nici pe mine nu ma cred multe prietene,cunostinte ca asa am slabit.Ma asculta ,ma aproba si cand cred ca le-am convins ma intreaba :hai ma chiar nu iei nimic?! Sau spun,pai nici eu nu mai mananc paine si tot degeaba...dar papa carne fiarta cu branza 0% sau legume fierte printre care si cartofi,morcovi...ma rog si alte combinatii interzise...

Crisstinuto baga-ti si tu mintile in cap si stai aci fato ca nu te goneste nimeni.Noi cui ramanem?!Vrei sa ne abandonezi?!
Eu nu cred ca as pleca de aici chiar daca slabesc cat vreau....oricum urmeaza mentzinerea(faza 2)faza la care nu a mai scris nimeni.Vorba ta ,au disparut.Mi-ar parea bine sa ramana asta locul nostru de intilnire unde sa tinem legatura. Parca va cunosc de 100 de ani

Ma scuzati ca nu prea le am eu cu scrisul dar asta e tot ce am putut eu la ora asta

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sanse...ai pus punctul pe I...pup fata frumoasa...
Cristinuta..daca fugi venim dupa tine..deci mai bine stai tu binisor printre noi..

Fetelor...pentru cele care cunoasteti...am o intrebare : eu sunt in sesiune si iau forever lycium plus...ingrasa cumva? deja sunt atat de stresata sa nu-mi pericliteze dieta ca nu stiu ce sa fac. dar am 8 examene in 2 saptamani..si chiar nu mai fac fata...ce ma indrumati? sunt de la forever living product..contin lycium extract si esenta de lemn dulce, celuloza,acid stearic,magneziu,...voi ce stiti despre asa ceva? cred ca o sa creez si un subiect..sa ma vindec de obsesia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Se pare ca am stranit o adevarata furtuna intr un pahar cu apa.Aia cu sefa a fost o figura de stil si pt ca mie Cristinuta mi se pare foarte documentata.Imi pare rau ca Andanii s a simtit jignita sau cum s o fii simtit, n am avut nici o intentie.Acum nu tre sa iei pauza de forum din cauza mea, dc vrei poti sa nu ma mai bagi in seama si gata

Sanse

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, va rog frumos, caut de o ora, vreau si eu o reteta de pizza monti (eu am numai faina de soia) si una de chec!
Multumesc!

Mergi la inceput