Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

neata buna fetelor...
cristinuta..ma bucur ca ai trecut sa ne mai vizitezi...
se vede ca esti AS in ale Monti...multumim de informatii..
Multumesc mult fetelor pentru retetele de pizza...am facut doua tavi pentru musafiri...si cum pentru mine nu am avut timp sa mai fac (din pacate sau fericire..nu stiu ce s-ar fi intamplat daac as fi gustat o feliuta...cu restul tavii...)...nu am mancat nimic. ci doar un mar..
bineinteles ca am primit "reprosurile " de rigoare ...ca as fi sclifosita ....dar m=am simtit tare bine in pielea mea ca am avut atata ambitie sa ma abtin. e prima data...sper sa nu fie ultima..si sa am ambitie de acum in colo.
am observat ca desi incerc sa ma conformez principiilor, cantarul meu stagneaza. azi dimineata chiar mi-a dat o stare proasta cand am vazut ca stagnez.
cred ca ar fi cazul sa alternez cu sport,nu? OFFf...sunt atat de puturoasa..sper sa pot plonja spre sala cat mai curand.
am mancat gratare si mici in we...am voie mici nu? erau destul de piperati si sarati ca e posibil sa fi retinut si apa....sau ma imbat eu cu apa rece gasindu-mi motivatii pentru stagnarea mea...
in fine, meniul de azi:
d: mozarella si 4 feliute de salam sinaia
g: 2 mere
p: gratar +salata de varza (fetelor nu mi-am facut nimic inca pentru pranz asa ca o sa mananc de la cantina)

vreau sa-mi fac diseara niste snitele din somn....
sper sa fie ok.
va pupic
spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata fetelor
innuta te rog nu dispera, la fel am patit si eu , doua saptamani am stagnat la aeleasi kg si azi dimineata aveam cu 1.2 kg mai putin, iti dai seama ce m-a impulsionat chestia asta, sunt fericita si cu moralul sus, inca nu am ajuns la kg din tabel, mai am putin, atunci o sa va spun si cant am avut cand m-am apucat acuma o luna (dupa Pasti)si cat am scazut , oricum merge infiorator de greu.
Cel mai important este sa continui si sa mananci conform si rezultatele vor aparea cu siguranta.
Gratarele si micii sunt permisi cum sa nu
Sportul face minuni , eu de fiecare data cand apuc sa fac miscare rezultatele sunt mult mai rapide
Smochinele si caisele uscate sunt dulcele conform, eu le mananc atunci cand nu am timp de altceva si mi-e foame , deci tin loc de-o masa, gustare
smochine proaspete ig=30
smochine uscate ig=40
Eu din faina de secara am mai facut paine ( e tare fain gustul dar nu prea creste si e tare) dar imi place mult mai mult cea din faina integrala combinata cu tarate
Oana felicitari pentru kg pierdute

va las acuma, sa mai si lucrez nu ?

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

haideti fetelor la raport

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza fetele!
Eu raportez ca am dat jos kg cu care "m-a taxat" noul cantar electronic. Inca mai am 2 kg pana la greutatea din tabel. Sunt multumita ca am reusit sa ma tin de treaba in week-end, dupa multe week-end-uri "abatute" . I-am facut sotului o gramada de cartofi prajiti week-end-ul asta. Am fost in Carrefour, si nu am comandat nimic pt mine de la McDonalds, decat un suc natural de portocale.
M-au ambitionat f. tare noii pantalonii cu talie joasa. Nu pot inca sa port bluze cu vedere la buric ca nu arat f. bine, dar cine stie.... Poate in viitorul apropiat . Sper sa ma ambitionez si mai tare sa mai fac niste gimnastica. Cam greu, acasa.

O zi buna si spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Revin si eu dupa o scurta absenta motivata.Pitica mea a facut o reactie super urata la Priorix si am avut parte de zile si nopti de plansete si de nesomn, n am fost om, am plans cu ea, in asa hal m a terminat...acum e mai bine, azi noapte am dormit in sfarsit si sper sa i treaca cat mai repede.
De mancat, va dati seama ca am mancat pe apucate, am avut zile cand n am mancat mai nimic si zile cand am mancat total aiurea.
Am vazut ca ati vb de pizza, am facut si eu ieri dupa reteta clasica pe care o faceam inainte, doar ca am pus faina de naut si a iesit super, nu s a simtit ca nu e faina normala acolo.Eu in compozitie pun oua, lapte, branza rasa si cateva linguri de faina sa iasa asa cu consistenta ca de clatite.

Acusor, trece ma si pe mine cu 74,5kg. Cred ca de suparare am slabit, mai ales ca ieri desi am mancat pizza monti, am baut un litru de cola light.

Va pup

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!

Ieri am fost la o manastire unde s-a pus o piatra de temelie si cu ocazia asta a fost o ceremonie religioasa.Dupa care au facut o masa.Aasa ca am mancat si eu ce am putut,evident fara paine:rosii,castraveti,ou fiert(era vopsit in rosu),cas oi....apoi au avut ciorbita de gaina de tara.fara taitei.am mancat carnita si zeama.Apoi pilaf si fripturica.Eu nu am papat orezul.Doar carnita.

Sper ca e oki.

Azi:
D:grefa,cafea
P:am papat deja: salata de rosie,castravete,ceapa,ridiche,cas oi,2 felii de sunca presata
c:am facut de ieri un amestec de brocoli,varza bruxeles,conopida,pastai,+friptura de miel(mai aveam de la pasti la congelator niste carne)

cam asta...
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna dimineata!

Latrishia te pup si multa sanatate piticei 4zile!?!?Draga de ea......
Trebuie sa fac si eu zilele astea o pizza ca nu mai pot de pofta
Voua cand va vin rusii va arata cantarul la fel sau pitin mai mult?

quote:
Am fost in Carrefour, si nu am comandat nimic pt mine de la McDonalds, decat un suc natural de portocale.

Acusor
Si eu sint mandra de mine cand ma pot abtine in oras.De obicei pap ceva repede inainte sa plec de acasa ca altfel daca simt miros de papa bun i-mi tremura stomacul....sau cumpar decat o salata de la Spring time.Cred ca mai merg si frigaruile goale de acolo + 1 salata,nu?
Andanii

Va pup Fug sa iau fetele de la gradi

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sanse sa stii ca si cantarul meu arata mai mult cand imi vine CM...dar deja nu ma mai ingrijorez..
eu cred ca merge salata de la spring atata timp cat nu-ti iei cu sos..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si io:
suc de portocale
cotlet de porc la cuptor cu salata de castraveti
branza,rosii,castraveti

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Da Inuta 12 fara SOS!O sa intreb daca maioneza aia cu usturoi care cred ca e facuta de ei are zahar.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput