Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Crisstinuta vad ca te pricepi foarte bine la Monti. Nu ai un id de messenger sa mai vorbim si pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor ce ziceti merge prajitura cu nuci a Oanei?.Deasupra merge niste frisca(sm.dulce)?

Meniu azi:
md: omleta cu sunculita si rosii
p:mai nimic...
c(20,30):1 cotlet+pastrama+1 rosie
Nu am mancat la pranz si seara nu m-am putut abtine

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Merci, Crisstinuta!

Fetele, da' smochine e voie??? Ca tocmai ce-am dat gata 1/2 dintr-o pungulitza...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

A!!!prajitura cu nuca de mai sus e super ,eu o mai sporesc cu faina de soia.E o reteta mai veche un pic si fetele nu descoperisera faina de soia.Mirosul de la faina de soia il mai acopar cu scortisoara si esenta de rom.Sigur,Sanse merge cu frisca facuta din smanatana dulce si fructoza .Eu ieri am tras rapid o prajitura turnata cu mere rase si scortisoara si credeti-ma am mancat deja jumate....
Oana ,id-ul meu este crissttinuta dar nu stiu ce sanse ai sa ma prinzi stand la taclale abia daca apuc sa intru sa vad ce ati mai scris.Iti trimit PM cu adresa de mail si daca ai rabdare in general la sfarsitul zilei mai intru pe net si te ajut cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Adriana,cu placere.Ai voie smochine cum sa nu dar sa nu le combini cu grasimi .Cred ca au Ig 45.Se pot manca ca si o masa de sine statatoare cum cred ca ai facut tu sau se pot combina cu glucide bune de exemplu se poate face un fel de cozonac din faina integrala ,fructoza,scortisoara,lapte 0% si bucatele de smochine .Si drojdie bineinteles.Sau cereale cu lapte 0% si bucatele de smochine.
Atata doar sa nu fie smochine confiate adica imbracate in zahar ci doar smochine uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

adriana biscuitii pe care-i mananc la micul dejun sunt cumparati, se numesc dita si sunt cu faina integrala si tarate, dar contin si alte tampenii nemonti ... mananc cam... o punga de 150 gr imi ajunge cam 3-4 zile ........... asta nu o consider abatere prea mare, altele sunt mai graveeee

crisstinutza nu trebuie sa te superi pe mine ca mi se pare nemonti reteta cu faina si tarate si carnat ... am specificat ca e parerea mea si ca mi se pare f buna la mentinere, nu cred totusi sa slabim cu astfel de combinatii , cel putin organismul meu nu slabeste astfel sub nici o forma, nici macar dulce monti conform nu imi pemit sa mananc deloc, deci .. sanse ma-ntrebat si eu i-am raspuns parerea mea

ANDANII

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Crisstinuta multumesc pentru ajutor.Suna bine reteta.Asa da dieta

Andanii .

La mine ca de fiecare data ,cum se apropie ziua de raport ,cum inebuneste cantarul.Sa vedem maine

Va pup

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Am uitat de meniu:

MD:mezeluri +1 rosie
P:gratar cu salata(am fost la padure)
g:tot putin gratar
C:NIMIC!

Va mai pup o data si va urez noapte buna!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

scriu si eu rapid meniul pe ieri si azi
ieri
sunca, branza, rosii, ardei
gratar de pui cu rosii si ardei castraveti

azi
sunca, branza, rosii
gratar de pui cu rosii si ardei