Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, eu i-am luat de anul trecut sandale(i-am luat in toamna de la reduceri si am intuit exact nr) si am primit si de la sora-mea. Dani are 5 perechi de sandale din care 1 o poarta in casa. 3 din ele sunt cu glezna si talonet, iar 2 sunt asha de nisip ..una e stil espadrila...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Dafapt are 6, am uitat de 1 pereche:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=264441&cdate=20070504&ctime=102038
3 sunt de piele, 1 din piele intoarsa, 1 din plastic iar 1 de musama.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stefan are multe perechi si el dar mariiiiiiiii asa ca tb urgent sa iau ceva

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Noah..si-a revenit forumul
Cosmi si Dani are pantofi mai mari dar ii vor fi lui buni. In casa inca poarta sandale nr 19 (eu cred ca corespund la nr 20), iar cele noi ce i le-am cumparat sunt 20.
In primavara am vrut sa ii cumpar cizme de la Leonardo de la reduceri dar nu aveau nr lui. Ma uitam dupa un 23-24 dar nu erau asha mici. Cizme nu am pt iarna Sandalele portocalii si cele albastru deschis (alea le poarta in casa) le-am cumparat de la o mamica din parc anul trecut. Eu sunt ca furnicutza..strang din timp ca sa am

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Buna fetelor!
si noi, dupa ceva vreme.
Felicitari lui Bee pentru baietel, sa fie sanatos si reusit ca si Ana!
Bombonica, sanatate multa sotului! Bine ca s-a terminat cu bine.
Noi suntem bine, Ayan are 3 masele, iese acum cu greu a patra. In rest stam mult afara, ne jucam la nisip, bine ca e vremea frumoasa. L-am tuns saptamana trecuta, ca il deranja deja parul, plus ca era lung si rar, deci nu pot inca sa ii fac freza care vreau, trebuie sa fie f des. In rest, este destul de cumintel, promitea sa fie mai nastrusnic de atat De trezit se trezeste pe la 7, deci si noi, si doarme in ultimul timp doar o repriza pe zi. Vorbeste f mult, dar pe limba lui, nu intelegi nimic.
Am pus astazi niste poze in drop.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Povestea nasterii lui Ayan

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Moni..as vrea eu sa ii dau sandale roz si albe cu floricele dar nu se poate Am vazut asha sandale frumoase pt fete albe cu floricele...
Am fost la un magazin unde erau aranjati blugi de copii pe umerase. De fete erau cel putin 7 modele iar de baieti vreo 3. Pai e corect asta?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

LA MULTI ANI RALU!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici

Sunt suparata rau
Am fost ieri la gineco...pt ca aveam niste cheaguri maronii de vreo 2 sapt. M-a controlat si mi-a spus ca ori sunt gravida pt ca am uterul marit cat pt sarcina de 8 sapt...ori sunt foarte racita. Mai degraba credeam in raceala pt ca la servici este cam frig. Fac si testul de sarcina, iese negativ, drept pt care diagnosticul dr a fost endometrita cronica. Si ca urmare acum am de facut tratament, dupa care sa revin la control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare gagici si merci mult pentru urari!
Tocmai ziceam ca atunci cand e ziua ta nu ar trebui sa muncesti pentru ca oricum tot ce faci este sa te pupi cu lumea si sa raspunzi la urari. Asa ca am zis pas la munca azi si am intrat si pe aici. Merci mult inca o data!
Despre noi nu zic prea multe, doar ca ne luptam cu un virus urat de tot. A inceput strumfa usurel de tot cu "secretii" si atat, pe mine m-a luat rau de tot cu stat la pat aproape doua sapta, apoi Ovi si mama, iar de doua zile -de cand ne-a batut vantul de 01 mai la pescuit - s-a agravat si la Anastasia...dar trecem noi si peste asta.
De vorbit vorbim cam de toate, dar trebuie sa stii ce vrea deoarece se exprima mai mult in silabe...te rog este de ex "ruooo", multumesc un "mei" mai lung. Cel mai corect spune "bombo", "ou" ca s-ar hrani numai cu astea si "beie" adica bere. Este ca un baietoi, se catzara peste tot, face numai prostii, iar daca nu gaseste prostii de facut este nonstop in fundul meu. Intr-o dimi eram si eu fericita ca sta fata cuminte in sufragerie, cand apare dupa vreo 15 min plina de bere din cap pana in picioare si cu o sticla in mana pe care o lasase Ovi seara cam de jumate ...nu va spun ce privire satisfacuta avea ea.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Crisu, si nu ai facut eco? Pentru ca mie mi se pare destul de vaga diagnosticarea.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput