Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

N-am facut si eco, dar ma bate gandul sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu...eu zic sa mergi sa faci eco

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ralu Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Anastasia.

Denisa - multumim de vesti! Bombo sanatate multa si recuperare rapida pentru Ady!

Crisu - sanatate multa! Ai grija de tine.

Pentru vara si noi avem 2 sandalute si un fel de ghetute din carpa ca la expadrile dar cu talpa interioara din piele, plus niste adidasi/tenesi mai subtirei.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU pupici sa va treaca de tot virusu' ala rau Deci Anastasia tot cu boacane Si doar stii ca atunci cand e prea liniste se intampla ceva Cunoastem stilul
CRISU si eu zic sa faci intai un eco,sa nu iesi ceva tratament ca poate esti totusi ,mai stii?
LILI da' ceva poze-filme noi,nimic?

Cu incaltaminea si Diana are mai mult de o gramada primite pentru primavara-vara-toamna-iarna Numai ca-s cu unu-doua (si chiar cu trei-patru numere ) mai mari. O parte o sa ii fie bune probabil prin august, septembrie incolo. Alea din drop le-am luat acum pentru vreo maxim 3-4 luni,sunt fixe ,ca probabil o sa ii ramana mici dupa aia
Are si tenisi,adidasi,sandale,pantofi decupati sau inchisi dar nu sunt inalti pe glezna si de aia am luat acum asa,macar o vreme sa ii mai tina piciorusul bine de tot,ca e cam zbenguita,in loc sa umble normal,mai mult fuge
BIANCA numai cizme nu are nici ea , dar pana la iarna poate mai pica ceva vad ca si tu il tii incaltat in casa ca nepoata-mea.Eu continui sa o tin tot descultza si e mai sprintena asa.
ALINA ma bucur ca mai dai un semn si felicitari pentru cumintzelul de Ayan.Deci regula baietii mai cuminti ca fetele functioneaza si in cazul tau.
CATA iar o bagi pe BIA la concursuri
MARAKI unde disparusi?

Azi a fost iar cu mami pe afara,chiar le-am vazut la tobogan din masina cand ma intorceam de la birou.Deja au venit sus,a papat supa de conopida cu smantana si a si adormit,ca era super obosita si maraita.
Iar a batut-o pe mami, de nervi ca a luat-o de la tobogan Ea tot voia sa se catzere sa mearga prin tunelul ala si mami nu a lasat-o si a luat-o de acolo,de aia s-a lasat cu E groaznic de irascibila de cateva zile,cred ca de la caninii aia ce stau sa iasa

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetili, voi ati observat si alte complicatii la eruptia dentara? ca la noi de cate ori ii iese ceva in gurita face rosu in gat sau alte cele. Acum sunt pe vine caninii si uite ca e iarasai cu febra 39 si ...imi spunea mie dr-ita la un mom dat ca e imunitatea mai scazuta in cazul eruptiilor, dar parca nici chiar asa.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ralu...la noi in afara de noptile nedormite si maraitul aferent nu e nici o problema. La primii dinti mi-a facut febra 39.6 in rest nimic.
Crisu, fa un eco sa te lamureasca ce e.
Moni..eu am avut noroc ca nepotul meu e din decembrie nascut si Dani in ianuarie si se potrivesc hainele si incaltzarile. Atata ca Dani e mai inalt ca nepotul meu. Interesanta faza cu...a stat mama ta? Are nervi buni atunci

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Moni gata bre uite m-am executat.

Deci batausa gagica ta. Al meu e cumintel dar daca i se pune pata altoieste/paruieste copii... si degeaba nu doar din cauza de jucarii. Asa facea Robert cand era mic...

PASTE 2007

Mergi la inceput

BIANCA Cica a stat la ?
Pai cand o ia in brate,Diana fiind cu mainile libere ii da peste bot Si eu am mai patit-o
RALU chiar nu imi amintesc ... la primii dinti a fost ok,pe urma a devenit cam nervoasa si se mai trezea noaptea ... Probabil din cauza dintilor baga in gura de toate de aici microbi,infectii asta e explicatia cred. Acuma depinde si de altele ,io stiu,mostenire genetica,alimentatie etc.
Totusi cam multe belele au dat peste Anastasia ,ma gandesc sa nu fi influentat faptul ca nu a prea mancat bine cand era mica,poate are vreo legatura,ceva carenta de vitamine ... I-ai mai facut analize,presupun ca da (ca eu nu )? Sau clima care in Brasov e cam umeda si rece ... Pot fi multe cauze,ca a tot patit-o,nu numai dintii

Mergi la inceput

UAUUU ..... ce a crescut Nicolas ,dar tot frumos a ramas, parca parca vad acum si o vaga de tot asemanare cu tine

Diana din senin nu da,numai la nervi Si destul de rar,pana ieri nu a mai lovit copii,doar pe mine si pe mami
Asa ne trebuie daca nu ii facem pe plac ,nu ?

Mergi la inceput

Tks Moni! Ei.. asemanarile cu noi oricum sunt vagi... Inca nu am identificat cu cine seamana de prin neam. Doar parul ondulat spre cret stiu ca il are de la mama, ca doar noi suntem cu parul super drept.

PASTE 2007

Mergi la inceput