Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si Dani in casa e cuminte, nu imi face mari probleme, dar cand iasa afara ii bocaneste pe copii si tot pt jucarii ca e egoist. Nici la sora-sa nu ii da nimic, in special ei nu ii da nimic. Si Sandra era cuminte dar egoista cu jucariile.
Uitati ce proverb am gasit
Nevoia invata pe om si nuiaua pe copil
Tre sa caut la Sandra pt tema de maine proverbe si zicatori despre respectul fatza de parinti si din 1612 proverbe am ce cauta. Daca o las pea sa caute cred ca pana maine isi termina tema
inainte am cautat informatii despre animale si plante cu poze si ea si-a selectat, scris si lipit in caiet.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

al meu nu bate copii de felul lui e foarte pasiv si daca e in carut ii ignorai
BIANCAS asa si eu cu bibi o ajut cand are multe pe cap...si are destule

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi...mi-e greatza deja de teme..eu nu o las sa isi scrie temele direct in curat, o pun sa si le faca in ciorna, o corectez si apoi le transcrie. Si mie mi se spunea Bibi cand eram mica..si acum un verisor tot asha imi spune
La lectii o ascult intotdeuna, inca nu o las de capul ei.
Si in 99 % din cazuri eu fac asta

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Am sunat la dr si spune ce degeaba fac acum eco pt ca se va vedea aceiasi inflamatie care a vazut-o si ea si nu este relevant. Mi-a spus sa urmez tratamentul si pe uema sa fac eco.
Nu cred ca sunt , ca testul a iesit negativ, iar CM maine ar trebui sa-mi vina. Daca va trece 1 sapt si nimic atunci clar voi repeta testul.

Mergi la inceput

BIANCAS hai sa ti zic cum fac eu...scrie absolut tot singura pe curat si ce nu stie face pe alt caiet si mi arata sa i explic......

Mergi la inceput

A mancat si Dani un iaurt Danone si niste Mareti( paine praita) si ne imbracam sa iesim afara.
O zi frumosa tuturor
Cosmi..si ea si-ar scrie pe curat dar nu o las eu . la compuneri mai are gresili de exprimare si sunt greu de corectat odata scrise in curat. La mate deobicei cand e simplu face direct pe curat sau in caietul de casa imi face doar rezolvarea.
Azi maine merg la lucru si o sa isi faca singura temele ca nu mai are cine s-o verifice asha strict
Sora-mea cand lucreaza nepoata-mea isi face singura temele dar cand e acasa se uita si ea peste ele. Am jurat ca in clasa a 3 nu o mai ajut si nu m-am tinut de cuvant.( in sensul ca nu o mai verific, sa se descurce singura)Din clasa a 4 tin minte ca nici pe mine nu mai ascultau parintii nici macar la lectii. Vor avea istorie, geografie, inca o limba...e grea clasa 4
Crisu pai fa tratamentul si vezi dupa aceea ce iasa.

Craciun 2006

Mergi la inceput

vb de musafiri neporftiti...tocmai au sosit
asa ca abia astept sa termin tratamentul si sa vad cum sta treaba.

Mergi la inceput

Crisu
Gata, am plecat.

Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCAS asa sa faci tb sa fie independente ...macar cu scoala

Mergi la inceput

Fetele si eu plec
Week-end placut!

Mergi la inceput