Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Si Dani in casa e cuminte, nu imi face mari probleme, dar cand iasa afara ii bocaneste pe copii si tot pt jucarii ca e egoist
. Nici la sora-sa nu ii da nimic, in special ei nu ii da nimic
. Si Sandra era cuminte dar egoista cu jucariile.
Uitati ce proverb am gasit![]()
Nevoia invata pe om si nuiaua pe copil ![]()
![]()
Tre sa caut la Sandra pt tema de maine proverbe si zicatori despre respectul fatza de parinti si din 1612 proverbe am ce cauta. Daca o las pea sa caute cred ca pana maine isi termina tema
inainte am cautat informatii despre animale si plante cu poze si ea si-a selectat, scris si lipit in caiet.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
cosmi1975 spune:
al meu nu bate copii de felul lui e foarte pasiv si daca e in carut ii ignora
i
BIANCAS asa si eu cu bibi o ajut cand are multe pe cap...si are destule
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Cosmi...mi-e greatza deja de teme..eu nu o las sa isi scrie temele direct in curat, o pun sa si le faca in ciorna, o corectez si apoi le transcrie. Si mie mi se spunea Bibi cand eram mica
..si acum un verisor tot asha imi spune
La lectii o ascult intotdeuna, inca nu o las de capul ei.
Si in 99 % din cazuri eu fac asta![]()
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Crisu23 spune:
Am sunat la dr si spune ce degeaba fac acum eco pt ca se va vedea aceiasi inflamatie care a vazut-o si ea si nu este relevant. Mi-a spus sa urmez tratamentul si pe uema sa fac eco.
Nu cred ca sunt
, ca testul a iesit negativ, iar CM maine ar trebui sa-mi vina. Daca va trece 1 sapt si nimic atunci clar voi repeta testul.
cosmi1975 spune:
BIANCAS hai sa ti zic cum fac eu...scrie absolut tot singura pe curat si ce nu stie face pe alt caiet si mi arata sa i explic......
Biancas spune:
A mancat si Dani un iaurt Danone si niste Mareti( paine praita) si ne imbracam sa iesim afara.
O zi frumosa tuturor 
Cosmi..si ea si-ar scrie pe curat dar nu o las eu . la compuneri mai are gresili de exprimare si sunt greu de corectat odata scrise in curat. La mate deobicei cand e simplu face direct pe curat sau in caietul de casa imi face doar rezolvarea.
Azi maine merg la lucru si o sa isi faca singura temele ca nu mai are cine s-o verifice asha strict![]()
Sora-mea cand lucreaza nepoata-mea isi face singura temele dar cand e acasa se uita si ea peste ele. Am jurat ca in clasa a 3 nu o mai ajut si nu m-am tinut de cuvant
.( in sensul ca nu o mai verific, sa se descurce singura)Din clasa a 4 tin minte ca nici pe mine nu mai ascultau parintii nici macar la lectii. Vor avea istorie, geografie, inca o limba...e grea clasa 4 
Crisu pai fa tratamentul si vezi dupa aceea ce iasa.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Crisu23 spune:
vb de musafiri neporftiti...tocmai au sosit
asa ca abia astept sa termin tratamentul si sa vad cum sta treaba.
Biancas spune:
Crisu 

Gata, am plecat.
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
cosmi1975 spune:
BIANCAS asa sa faci tb sa fie independente ...macar cu scoala