Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Moni si aici s-a innorat. noi nu avem chef de iesit afara.
Pai are 2 seturi din piata, dar astea sunt misto rau de tot, nu am rezistat sa nu iau. Poate a fost femeia de serviciu, sa vedem, o intreb maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Gio chiar e pacat la din astea cu care se joaca pe afara sa iei scumpe,ca le mai poate rataci si la nisip,nu numai sa le arunce pe balcon
Poate ai noroc si le-o fi luat femeia de serviciu,e cam ciudat sa fi disparut asa urgent.
Eu m-am apucat de conta,Diana e in dormitor cu mami si o aud cum da in usa sa iasa afara
A mancat doar supa cu galuste,piureul incercam mai tarziu.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
monica70 spune:
" POUA POUA POUA APA APA " 
a INCEPUT BRUSC SA TOARNE CU GALEATA SI AM SCOS-O PE BALCON SA VADA CUM "POUA" SI CUM "CADE APA" ![]()
DEJA S-A OPRIT SI A IESIT SOARELE 
Acum miorlaie ca vrea nuci si mami nu i-a dat decat un pic,cica sa nu se inece 
Giova spune:
Daniela plimbare placuta. e bine ca mai sta in carucior Ioana.
Moni nu au fost decat 7 euro, dar erau misto.
ce fain ca Diana a trecut la propozitii
.
si aici ploua...si e cald afara.
Marco e cu tat-su in pat, se uita amandoi la tv
.
edit: pai normal ca e cuminte...mi-a adormit. de fapt dorm amandoi.sa vedem cum il mai culc devreme diseara.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Nu-s chiar propozitii,dar incercam,facem eforturi
Adica eu zic,ea repeta dupa mine.Singura nu prea zice asa compus,mai mult cuvinte separate. Si ea prefera cum zicea Daniela ca face Ioana,adica sa maraie si sa intinda mana ca sa obtina ce vrea,dar incet ne dezobisnuim noi de stilul asta 
Cat despre seturile alea si mie imi plac o multime de prostii,dar ma abtin din motive financiare.Totusi ce rost are sa aiba trei seturi de nisip,sa zicem? Ca si daca ar avea 20 de seturi,super de super,tot mai interesante vor fi ale celorlalti copii de la nisip,in mod sigur!!! Eu i-am luat doar un set simplu din Selgros,primul care a venit la rand. Probabil ca la mare o sa ii mai iau ceva mai interesant,ca acolo e plin de nisip,ala e baza...
monica70 spune:
Na,uitati ce am "furat" pentru voi de la o aradeanca de pe DC,ce sta peste drum de mine,sper sa va inspire pe astea mai gurmande 
http://community.webshots.com/album/555216832PuzLpH
Si sa nu ajungeti 
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070505&ctime=211224
marchplayer spune:
Ce-o apuca mai Moni pe femeia aia sa-si pozeze mancarurile? eu credeam ca sunt si retetele. Norocul meu ca tocmai bagam niste capsuni cu frisca si nu prea am poftit.
Giova naspa faza. Ati ramas fara unelte. Zici tu mai Moni dar si eu am dat 300 mii pe setul de jucarii pentru nisip. Voi ati dat mai putin?? Si nici macar nu contine vreo multitudine de piese.
Eu m-am plimbarit nitel, am cumparat ceva fructe si acum Ioana doarme putin ca obosi fata iar eu ma odihnesc la calculator.
daniela
26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
300 de mii???
Io nu cred ca am dat nici 100,nu mai tin minte dar in mod sigur au fost mai putin de 10Ron,le-am luat anul trecut prin octombrie din Selgros,dar contin doar galeata,sita,lopatica,grebla si 2-3 forme.In culori Rosu,galben,albastru si verde ...
monica70 spune:
Si eu am crezut ca-s si retetele,probabil le da la subiectul cu bucataria unde vad ca e extrem de activa 
Giova spune:
Moni eu doar un set i-am luat cu 50.000 lei. unul a primit de iepuras la gradi cu masina in loc de galetuta, altul acum in Italia, cu masina mare, dar asta il dau cadou, nu-l mai incep. si i-am mai luat asta misto, pt. mare cand vom mergem. ca de nisip afara are 2 naspa.
Am citit putin din urma:
Astery felicitari nasico. multa sanatate finutei tale.
Crisu imi pare rau, eu zic sa faci un eco cum au zis si fetele. insanatosire grabnica.
Toanca nu dispera, socrul e chelios, Clau cred ca va semana cu el, dar Marco are par. Eu stiu ca parul nu se indeasa prin tuns sau ras, sunt toate babisme astea.
Va avea mateais par, nu am vazut niciun copil de la 1 an in sus chel.
Bianca felicitari pt nasa lui dani!!!
Silvi ma bucur ca vine Jean si plecati toti 3. eu te credeam deja acolo.
Ana_m ma bucur ca a ajuns mama ta cu toate bagajele si cadourile. cred ca esti super fericita.
Denisa nu are Emma nici o alergie, nu te mai stresa. e clar ca e de la gradi. marco tot asa e cu nasul. ii trece sta o sapt. -2 fara muci dupa care iar tragem vreo 3 sapt. si tot asa. asta e colectivitatea, bine ca nu avem probleme mai mari cu ei.
Anasol ma bucur ca a fost fain in vacanta si david cuminte.
cred ca si noi ajungem sa luam Batista bebelusului. marco iar e cu muci si face circ cand ii scot cu pompita.
hai ca am terminat un cap.
mai sacriu cand il termin pe urmatorul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra