Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Eu ma retrag la garaj vro ora ca am mancat bine si vreau sa se depuna
. Mi-e tare somn
La noi a tras o tura de ploaie, in rest e placut, e aer curat.
Poate imi conving sotziorul sa mergem azi la ZOO ca am ramas restantzi demult. Acum sunt si hinte acolo ca le-au montat de 1 mai si deobicei le tin o perioada. E f faina zona, e padure, aer curat, o gramada de vile scumpe pana ajungi sus, parc, terase, si in spate e ZOO. Este si trenuletz pe sine dar nu functioneaza intotdeuna.
Pe deseara gagici 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
BIANCA distractie la ZOO sa faci poze sa vedem cum e!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Moni, nu parea mai grasutza, ca era mai grasutza si mai micutza. Avea fatza de bebe acolo si e normal sa arate asha.
De atunci s-a lungit si daca nu a mai pus mult pe ea se vede.
Acum e copil, acolo era bebe, avea fatza de bebe bucalat ca toti bebeii.
Dani a spus tata la 5 luni (incostient) la 8 mama (inconstient cred) iar de la 9 tot tata zicea si f f rar mama...in special cand ii trebuie ceva, si o face pe un ton..mama spus cu jale
Acum la tata spune tati, tot cand vrea.
Eu niciodata nu i-am spus ca sunt mama, eu am folosit cuvantul mami si poate i-a fost greu. Nush..probabil, alta explicatie nu gasesc.
Nu imi place sa mi se spuna mama si nici tata nu imi place.
Noi suntem mami si tati![]()
Sandra s spus prima oara mama si cand a mai crescut (dupa 1 an si f putin) a spus mami si tati. Deabia astept sa il aud si pe fiu-meu sa spuna mami![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
In continuare refuza Diana mancarea,dar in schimb a mancat Milli "ispita fructelor", un rahat plin de E-uri...ce sa fac...macar are ceva in stomac. Curios ca nu face de la el nimik, dar de la Danone (in afara de iaurtul simplu) mereu facea cate ceva, ori bubitze, ori kka imprastiat...
Giova, ma bucur ca ai sosit, astept pozele cu "micul suedez"
. Vezi ca Diana are un parc un copil de 6 ani, care e mort dupa ea, mereu o mangaie si o pupa..mai are un frate de 8 luni si cika vrea sa o marite cu ala
, deja Marco are concurenti. Ar cam trebui sa ne intalnim, mai ales ca vin caldurile si nu se mai anunta ploi.
Bianca, nu conteaza ce spun ei, la mine si tata si mama e ok, intr-adevar pt mami mai dureaza. Important e sa balmajeasca ceva...eu asa zic. Sa va simtit bine la Zoo
.
March si Diana vrea afara, sta la usa mereu, dar nu am tot timpul energie sa o scot afara, mai stau cu ea pe balcon. Lasa, ca voi aveti plaja langa, ce bine e sa aiba km de nisip ca sa se joace..
Moni, eu ii spun zilnic povesti, le stiu pe dinafara si varintele lungi, nu scurte, sta atenta si le asculta, casca gura a mirare, mai face aaaaaaa...daca as avea cartea in mana, nu ar mai asculta nimik.
Ursu, ma bucur ca nu mai are febra Raisa. Cine stie ce o fi patit asa deodata.
Maraki, nici eu nu cedez pe principiul "sa-mi mearga mai bine". Eu sunt foarte incapatanata. O data m-am certat cu soacra-mea si n-am vb o luna. Dupa, mi-a trecut, dar n-am lasat de la mine, ea a venit cu ganduri de pace. Si ce a facut? Mi-a luat o floare de pa balcon ca era mult soare si se usca si a tinut-o la ea sa-si revina. Eu am spus ca prefer sa moara, ca e a mea, dar sa nu o atinga. Si a atins-o cand nu eram acasa. Uite, de asta m-a calcat pe coada. Tu stii cum sa faci cu ea.
Ma duc sa ma spal pe cap, sunt atat de obosita dupa masa ei, parca as fi muncit 3 ore la camp.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
marchplayer spune:
Am vazut moni filmuletul dar eu nu vb despre asta!!! bodogane si ioana mai demult si zicea mama si baba si chiar tata cand si cand dar nu erau cu directie. eu ma refer la cuvinte strict cu directie. Ca acum zau asa in bodoganeala ei mai potriveste diverse dar nu au sens in momentul respectiv. Nici macar pe mine nu ma striga, doar ma mamaie cand este obosita sau suparata sau cine stie cum are chef sa spuna la comanda.
Am inceput mesajul asta tare demuuult...intre timp am facut si o criza de nervi ca am un copil tare activ si vrea muuulte iar eu zici ca-s intepenita. deabia reusesc sa ma tin dupa ea. Imi este tare greu...am plans ca o proasta.
daniela
26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
vai ce draci am....!!!!
a aruncat de p[e balcon lopatica si grebla de la noul set de nisip din Austria. nu ne-am dus dupa ele ca m-am luat cu treaba, Clau a uitat. acum nu mai sunt in iarba. cine naiba sa le fi luat? ca nu e tipenie de copil pe aici!!!!
Ursu ma bucur ca e mai bine Raisa si i-a scazut febra.
Bianaca somn usor si distractie placuta la Zoo. si mie imi place mami si tati, dar nicio sansa sa spuna asa ceva, asa ca e ok si mama/tata.
Moni poate Dia a ajuns la 9 kg, tot ce e posibil.
Daniela nici acasa Marco nu prea pica, dar la gradi da, nu stiu cum vine asta.
Ingrid ma bucur ca are concurenti Diana, asa si trebuie. daca noi nu ne vedem....acum e musai...am motiv ca de nu...isi gaseste pe altul.
Mi-a mancat un castron de ciorbita a la grec de pui
. Poate i-a lipsit scaunul de masa, sau efectiv i-a fost foame.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Aici vine furtuna.
Diana s-a trezit si cand am vrut sa ii dau mancare a inceput sa miorlaie dupa suc,a zis ca nu vrea papa,asa ca am luat-o si am dus-o in camera,am lasat-o pe jos sa planga pana se satura,deja plangea cu suspine
,asa mi-a facut si ieri
... si dupa aia a venit si a mancat tot.
Sa vedem acum ce face 
O sa aduca mami cantarul imediat 
Sper sa nu pice netul ca tuna tare 
monica70 spune:
A icercat si Ghitza ,a dus-o in bucatarie,iar a inceput sa planga dupa suc (apa nu vrea) si i-a dat peste mana cu farfurioara cu piure.Drept urmare acum e in pat in dormitor,i-am bagat suzeta in gura si sa stea acolo
E pedepsita (vad ca nu mai plange),dar i le-a pus Ghitza pe BAU BAU,DINO SI SCOOBY sa aiba companie.Nu ii dau suc nici de-a naibii 
INGRID fain cu povestile,asa ii mai zic si eu cateodata aiurea povestioare,dar eu vreau sa ii zic cu imagini in fatza sa fiu sigura ce pricepe ce ii povestesc
Asa mai invatza diverse,care nu imi trec prin cap ,dar daca le vad desenate imi amintesc sa ii zic ce sunt.
GIOVA ti-a trebuit set din Austria
din piatza nu era bun sa le arunce pe balcon 
Acum a venit mami,Diana se si ridicase din pat deja si a venit la Ghitza si a zis "TATI". Doar ca a venit cu niste frunze de la trandafirul japonez in mana
Acum incearca sa o induplece pe mami sa ii dea suc 

Gata s-au calmat spiritele
,a inceput sa manance,numai ca a trebuit sa ii dea si ei o farfurioara si o linguritza ... sa manevreze.
Mai nou vrea tot mai mult sa manance singura si ma bucur ca o mai lasa si Ghitza,ieri a papat iaurtul si piureul singura,azidimineatza,la fel,dar i-a mai bagat si Ghitza cate o linguritza,pentru viteza.(si ea lui ca altfel nu se poate
)
marchplayer spune:
Am plecat la o plimbare cu carutul ca asa inca mai pot!

daniela
26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA plimbare placuta!
INGRID biata soacra-ta 
![]()