Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetelor harnice, am vazut fel de fel de meniuri, torturi, piftii, vine Craciunul?

Daca tot e ziua barbatilor, al meu a sosit azi noapte pe la doua, s-a trezit la noua, a baut cafeaua, s-a spalat, s-a jucat cu furtunul prin gradina (ca tot a plouat azi noapte) si s-a carat pana maine la neamurile de la tzara. Foarte entuziasmata sunt, da-l mai las un pic, poate-si vine in fire.

Aici s-a facut o caldura inabusitoare azi, e mai cald afara decat in casa, am stat pe taresa cu David, am schimbat pamantul la cateva ghivece. Nu prea am chef de nimic cu atmosfera asta de razboi rece.

MARIANA, sunt sigura ca noi romanii stam jalnic la capitolul igiena, cred ca ADINUSH a facut un rezumat mai mult decat realistic.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mariana, da' imi place fata ca va respectati. Pe bune, BRAVO voua. Noi nu am mai iesit impreuna deeeee, habar n-am de cand.Rusinica sa ne fie.

Mariana, esti draguta iar tu Lili, prea modesta.

Noi am iesit la 3 si am intrat acu si chiar cand sa intram in casa, trecand prin parcul de la policlinica titan unde lumea juca de zor toate alea, ne-a belit unu o minge de volei in carut de am zis ca facem infarct amandoi. Matei a inceput sa urle iar noi ne-am albit o secunda dupa care nu va zic ce era la gura mea (ca tati a ramas albit; io oricum n-aveam nici o sansa sa ma albesc asa ca am purces la injurat). Cred ca aratam ca o catea din aia care sare la beregata daca ii iei un pui. Da' m-am speriat rau de tot mai, ce sa zic. Oricum, ala se pishase pe el cand a vazut ce a facut.

Acu' bag in mine ca in spitalul de urgenta chec si croasante. Sa vedeti voi cata latime o sa ma fac.

Voi cum v-ati simtit azi? Mie mi s-a facut rau in parc. Cred ca presiunea atmosferica a fost fff mare. Am inceput sa plang la un moment dat, ma durea capul rau si nici ochii nu ii puteam tine deschisi, ameteli, tot tacamul. DUpa ce am plans nitel parca mi s-a ridicat tensiunea aia din cap. F ciudat. Ce ziceam io de debila?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pai io de ce n-am nicio carie? Ca de cand cu bebe mai apuc sa ma spal pe dinti numa' seara cand fac dush 5 minute...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma cu cariile.. ca depinde
in romania pasta de dnti nu e cel mai vandut produs... de aici si statistica, nu cred ca trebuie sa-i dau acum nu stiu ce... daca pe timpul vietii nu o sa aiba grija de dinti... pot sa-i dau marmora data prin rasnita ca tot nu are dantura sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

noi iar vrem nani... cum o tin pana la baie? vedem... poate rezistam
azi am facut ciorba cu varza si aripioare crocante si salata si pui fript.... moama ce fata harnica, si asta in o ora jumatate cat a stat femeia cu fata afara si apoi am stat eu inca 4 ore de am ramas fara picioare si spate...
viata de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Dana- si aici parerile sunt impartite, unii recomanda fluor altii nu. Prima padiatra mi-a dat pt serbam vit d cu fluor, a doua pediatra nimic nici macar sa-mi recomande sa-i dau. Cat despre dantura americanilor, tot respectul, ff albi si sanatosi. Educatia in acest sens conteaza mult.

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,si pina la urma ii dai sau nu?ca mie mi-au dat pastilele gratis,numai sa i le dau.
De fapt toate medicamentele si consultatiile sunt gratis la copii.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata ne-am intors de la chinezarii.

cata pai mai mergem din cand in cand ca face bine la.....toate alea

bai eu cred ca muream cu ala de gat.

adinush
e tare ayleen, are atitudinea aia de nehotarata: sa planga sa nu planga, se incerce sa te impresioneze...

vezi mai liuda, te lauzi ca nu faci si azi ai prestat la greu mancaruri.

lili e un dulce adam. aaaaaa si arata super bine tortul.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

sa il dea pe pampers ala la o parte adminii.....
imi face pagina subtiiiiire, si ma enerveaza ca am trei cuvinte pe un rand.

si voi nu mai vorbiti de mancare ca ma apuca damblaua. adik , mai sunt unele p-aci care manaca sandvich-uri, iaurt-uri si pizze la domiciliu....ca daca fac o ciorba , am ce arunca dupa o saptamana

lili, cand am citit la tine de, am avut si eu intentia... dar pana la baie am uitat , si apoi am lalait-o p-afara vreo 4 ore, asa ca am ramas cu intentia.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetele si bebeii??

Am o pediatra de milioane.Azi ar fi trebuit sa ma duc la consult, eventual internare.
dar aseara pediatra mi-a zis sa-i dau nurofen.I-am dat de 2 ori si dupa a inceput sa pape, sa suga..si de aunci s-a linistit.
Uff sper sa fi scapat.

Gingia e f inflamata..habar n-am cati ii ies.Lui Ingrid la 4 luni i-au iesit 2dnti..la 5 inca 3..a avut un ritm fantastic.

Cred ca si ea e pe aceeasi gena..ca doar si noua ne-au iesit dintii devreme.

Altceva..dintii daca ies devreme nu inseamna ca se si strica mai repede.De stricat se strica din cauza dulciurilor si a nespalatului pe dinti.

Ma exaspereaza mamicile in parc cu dulciurile la copii.Ingrid are 1an si 9 l si n-a mancat in viata ei o ciocolata sau prajitura de cofetarie sau bomboane.Ea e moarta dupa cereale..si batoane.de ce? simplu ca asa am invatat-o..
Asa ca aveti mare grija cu diversifcarea cum il inveti asa il ai.Macar cat poti tu sa ii cntrolezi mancarea sa manance sanatos..

VA PUPIK PE TOATE CARE V-ATI GANDIT LA NOI!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput