Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, e ziua barbatului inventata de astia de la Bergenbier ca sa vanza niste bere.

Lili, intai ma intrebi ce am facut la bucatarie si cand sa ma laud si io hop tu cu ale tale. M-ai complexat complet, vorba Liudei, cand mama naibii ai ma timp si intepenita si cu toate alea pe cap. Cred ca daca se uita omu la tine e ca in filmele alea dinaintea sonorului, repede, repede imaginea. Si ieri ziceai ca te mai si demachiezi. Daca imi zici ca te si boiesti cand iesi afara, vin peste tine si ne luam la tranta.

Io raportez ciorba de vacuta cu bors, varza calita cu carnati, chec si sters praful, spalat pe jos, hranit si schimbat Matei. Acu cica ne asezam la masa si dupa iesim in parc ... nu tre sa va zic cum ma simt ca stiti si voi. Ca de ziua barbatului .... adica, ca in fiecare zi.

Bai, nu stiu despre voi, dar pe mine ma ingrijoreaza rau lipsa Messei. Sau a postat si debilitatea mea a ajuns rau de tot?

Adinush, de care piftie mama? De porc sau de pui? Io iti spun bravo. Bate la cur cartofii prajiti.

Va multumesc fetele pt consideratiile dragute despre Matei. Helenutza, eu dormeam cand a fost conceput. :) Stiti, ca in bancu' ala cu culmea frigiditatii, cand ea il intreaba dimineata pe el, "ai mai stat mult aseara?". Ei nici chiar asa dar avand in vedere ca eram cu ceasul si programarile si medicamentele, va dati seama ca nici ca in filme n-a fost, fiind luni, la 5 dimineata dupa ce imi injectasem pregnyl in picior. :)) Very romantic!

Hai ca fug sa mancam ca mi-e ca vin norii si atunci chiar iau la bataie pe cineva.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

N-am mai intrat de atitea capitole dar binenteles ca nu v-am uitat,m-am gindit la voi toate si...chiar am mai si citit ultimele 2 capitole.

Cu o oarecare intirziere dar din toata inima ii urez lui Kate LA MULTI ANI,multa sanatate,dragoste si fericire!
(Poza cu soldatelul e absolut bestiala!Unde-ai gasit asemenea vesminte?)

Rali sa va intareasca DD si sa va dea putere.

Nadia am citit ce probleme aveti si sper din suflet sa nu fie nevoie de operatie, dar daca intr-adevar este,sa fie totul bine.

Lili eu nu inteleg cum poti sa fi atit de activa pe forum si sa mai faci atitea lucruri si trebsoare si pe-acasa!Ma uimesti, ce mai!

Catalina hai nu fi modesta ca ai facut o munca extraordinara cu traducerile acelea.(si sa nu ma contrazici ca stiu cam despre ce e vorba,fiindca uneori am tradus niste chestii prietenelor si rudelor din suedeza in romana)

Dana/Germania eu vin sa te sustin la chestia cu dintii si te cred pe cuvint ca nemtii au dintii albi si sanatosi.
Si eu am obsevat in Suedia acelasi lucru(desi aici nu se da flor la bebei), si multe alte mamici din strainatate cu care vorbesc.Cineva din Canada,spunea foarte dragut ca la inceput cind sosise,se uita saraca atit de admirativ la dintii oamenilor de acolo,incit ii era rusine sa nu cumva sa-si dea aia seama.

Treaba nu tine numai de igiena dentara,cit de educatia populatiei in acest sens(tot parintii si alti adulti primesc mereu brosuri si pliante gratuite)tratamentul facut la timp,controalele periodice(aici in Suedia pina la 16 ani toti copiii au tratamentul,inclusiv cel ortodontic, GRATUITE),de obiceiurile alimentare diferite si...de ereditate.

Cristina70 aici se recomanda folosirea floss-ului tuturor,igienistul dentar insista de fiecare data si chiar din cind in cind face cadou floss la pacienti.

Marinar stai linistita cu greutatea stelutei ca prima mea fetita avea doar 5200 la 3 luni si vad ca Magda a avut sub 5 kg la 2 luni,deci nu ma astept la mai mult...

Adinush sper ca ghinionul sa nu mai continue.Daca-ti zic ce timpenii facea sotul meu(suedez)in Romania.Cind mergeam la piata cu el,isi scotea toate cardurile din portmoneu,le lasa acasa,isi lasa doar o "hirtie" romaneasca mare atirnind ostentativ din portmoneul lasat special la vedere... Imi venea sa-i dau Cert este ca nu a patit nimic.

Dianamizzi am zimbit cind am citit de sotul tau caruia ii place la Marea Neagra.Eu in Malta nu am prea vazut nisip fin decit in citeva locuri si nici turisti foarte tineri.Poate ca in Romania il atrage atmosfera plina de viata de pe litoral?

Marybell sper ca esti mai bine?Ai niste flacai pe cinste,poza cu "rockerii" este super!

V-am vazut pozele stelutelor si am stat sa ma minunez cit de stralucitoare sunt.
Despre noi nu prea e mult de spus.Magda doarme mai mult ziua decit noaptea, dar nu am incercat sa-i schimb inca programul pt. ca are doar 2 luni.Ne hranim cu NAN si daca va spun ca nu bea decit 500-600 ml in 24 de ore n-o sa va vina sa ma credeti.Altfel,a inceput de vreo 2 sapt sa gingureasca asa in felul ei.Ceilalti copii nu au gingurit inainte de 2 luni asa ca a fost o surpriza frumoasa.

Gata,mai incerc sa citesc si din urma(ca am de recuperat vreo 6 capitole,de la 13 la 18)
Va doresc un weekend insorit tuturor mamicilor si stelutelor

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, io-s p-aici, dar n-am timp sa scriu

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

katerina cu scuzele de rigoare LA MULTI MULTI ANI multa sanatate si fericire

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mariana bine ai revenit. ma bucur sa vad ca esti bine si bebelina creste frumos.

cata al meu nu stiu daca a bagat de seama cu ziua asta a barbatului, dar dupa ce-i dau emmei sa pape o plasam la socrii si iesim la resto chinezesc, asa ca serbam orice.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mariana,tocmai ma pregateam sa-mi sustin ideea cu dintii astora albi si stralucitori si apoi m-am linistit cind am vazut mesajul tau.Ai mare dreptate ca se ingrijesc mult mai mult.La faza cu florul,inca nu stiu ce sa fac.Spui ca la voi nu se da?Nici in Canada?
Romaria,poate-mi scrii si mie ce stii despre asta?
Ralu74,da-ti si tu cu parerea cum e la voi?Macar sa ma linistesc de tot.

Am vazut poze si filmulete,Alina,Catalina,Katy,Mihacarm si Lili.Sper ca nu am sarit pe nimeni.Frumosi copii,oare cine-s parintii?

Bai ce vorbiti de mancare pe aici,care mai de care mai bucatareasa.Pai pizza congelata ce are?Sau semipreparatele?
Al meu are azi Lasagna in meniu,gata cumparata of course.
Asa pot sa-mi vad si eu de cura mea,ca daca as gati sigur mi-as baga si eu boticul in haleala.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am sa trec cu delicatete peste aprecierile voastre referitoare la persona mea (nu ati citit ieri ca Matei e dus la buni si am avut si ajutor in bucatarie, IERI, doar ieri?). Sunteti foarte dragute toate si chiar cred ca in timp si daca vreti puteti sa atingeti si voi performanta. Sa nu uitati insa ce temperament va caracterizeaza, caci un flegmatic nu o sa se mobilizeze nicicand sa faca atatea, iar un sangvinic e prea imprastiat sa duca la bun sfarsit atatea...Asadar faceti o verificare ...sa stiu si eu cu cine am de-a face!

Noi am iesit la 1 si ne-am intors la 4 ca deja nu mai puteam de picioare si vantul mi-a smuls prezervativul de la carut de cateva ori...
mariana - bine ai revenit printre noi! Ce ma bucur cand vad ca Adam nu e singurul la categoria "pana", nu ca nu ar avea cu cine semana
messa - ce mai croitoresti tu, fata draga?
adela - dar ce scurta a fost interventia ta!

Adam a fost azi un adevarat barbat si cumintel m-a lasat sa-mi fac de cap:
astazi la pranz
mi-am mutat burta la spate
2 barbati si jumatate pacat ca m-a pus sotul sa pun sirop caramel ca s-a intiiiiins...
motiv sa ma iubeasca mami

Prin urmare v-am dat raportul la ziua de azi si plecam iar afara. Tragem o fuga pe la Matei (la mama) sa bem o bere de ziua barbatilor (3 ai mei si 1 a lui mama). Mai intru diseara ca sigur venim tarziu.

pupici.

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Na ca puseram si noi www.youtube.com/watch?v=B4gkzjtCrek" target="_blank">un filmulet...vroiam sa va punem altul dar era prea mare.Neaparat cu sunet

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

KATY LA MULTI ANI si scuze pt intarziere.

Noi am fost ieri la vaccin. Of of of. A fost bine dar azi tare marait a fost si nesuferit. Acum a reusit sa adoarma dar e obosit si doarme cate jumatate de ora si se trezeste. febra nu a facut ca data trecuta.
Bai, sa va povestesc faza tare ieri la vaccin!!!
Ne ducem noi acolo curajosi mai ales eu ca eu am kk pe mine.
Acolo mai era un bebe. Ii pumen noi pe amandoi bb pe pat. Al meu statea nemiscat numai ochii erau de el, mari rotunzi se invartea in toate directiile. Alalalt se misca dar sa vedeti diferenta ca Bila era cat un tanc in comp cu ala acre era cat un matiz. Vorba lui tati al nostru: daca ii dadea un vant se ducea ala cat colo. M-am speriat. Plus ca bila era alb alb si ala era cam negrut, adica negrut bine de tot. Va dati seama: marele alb fata de micul negrut
Ah, iar s-a trezit Marele Alb

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

salut
plimbate mancate, acum jucam... scrim cu stanga... va pupam

Mergi la inceput