Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adinush - pot sa vin si io? pleeeeaaaasssseeee! Promit ca nu fac firimituri

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adinush ba mai e...soacra mea a facut marti piftie, doar ca la noi nu are succes asa ca nu am vrut sa ne aduca. noi mancam de craciun si atat.

lili pai tu faci mancare fata pt ca sunteti famelie mare, dar eu ce sa fac: noi nu mancam 2 feluri de mancare la o masa si nici ciorbari nu suntem. acum am facut pt ca aveam 4 aripioare si nu stiam ce sa fac cu ele, dar in urmatoarele 2 luni nu cred ca mai fac. mai mancam poate o data pe sapt dar la socrela.
aaaa fff frumoase filmuletele.

bai nu stiu ce are emmi, ca e smiorcaita tare. nu are febra, nu se vede nimic la gingiute, kk a facut, de papat a papat cred ca 210 ml. astept sa termin fripturicea si plecam afara.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

A. Alina super scumpic Vladut. Sa creasca mare si destept.
Catalinaaaaaa, imi place de mor de Matei. E asa de frumusel cu halatelul ala pe el!!!!!A! Ai tu o poza pe mess cu voi doi e bestiala!!!
Irina, imi pare tare bine ca Erik e k

Lili, io chiar cautam niste " utilaje" bune pentru defrisat unghii si nu stiam de care sa iau...Zici ca scholl sunt bune?
Mihacarm2002 tare vorbareata Eva, ca de altfel si Anelin de Katy

Era sa uit: LA MULTI ANI tuturor prichindeilor sarbatoriti azi!!!

In alta ordine de idei, cred ca numai eu nu am luat banii de la servici...pentru nastere. E drept ca nici n-am facut cerere..
Sun luni sa intreb.

Si eu tot varza cu carnati fac....parca am mai auzit pe cineva...
Si poate niste chiftelute marinate.

Mai Lili, explica-mi si mie cum reusesti frate sa te ocupi de 2 copiii, si sa mai ai si frigiderul plin mereu??? Serios, oi stii tu vreo metoda eficienta de management al timpului. Impartaseste-mi-o si mie te rog!!!!!!!1 Eu sunt dusa...abia am timp sa spal biberoanele si sa le bag la sterilizat..si poate..dar poate, sa bag ceva la spalat intr-o zi. In rest fac o mancare pe fuga cat e tati acasa. Si sa ma spal pe cap imi trebuie programare...adica ii spun lui tati sa nu-si faca program la orele respective.
Ce sa mai, sunt varza!
Vaiiiii, ce dulci sunt si Matei si Adam!!! Imi place rau cum e tuns Matei. Abia stept sa-i creasac si lui Mihnea parul.

Gata! Plec ca daca mai stau raman nemancata!..Ei si la mine n-ar fi o problema, abia mai dau jos ceva...dar la sot....nu se poate asa ceva.
Va pupic. Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

maryela - ca bine zici de bagat , desi am bb in brate sa ies, il pun 3 min jos si ma arunc si eu in cosul de rufe...
cu timpul ...o sa te descurci...sa iti zic ca daca Matei nu e acasa, sunt si mancata, machiata, rujata?
Utilajul de ls Scholl folosit este pt talpi, bataturi, calcaie...pentru unghii nu stiu ce sa iti recomand.

Colectia de stelute!

Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!
am vazut poze, filmulete, toate nebuniile de pe aici... santeti superbi... cu tot cu kktii de pe craci! am si votat pe unde era de votat.. am facut cum ati zis.
va salut si plec si eu ca am treaba. va pupacesc , nu stiu daca pana luni mai apuc sa mai intru... nu scriti mult... va rog...
noi de dimineata... am mancat cu scandal ca iar am intarziat 1 minut jumatate cu mancarea... apoi am facut caca, apoi curata nasul ca s-a adunat peste noapte, apoi ... ce mai era de facut si acum nani...

nene ce dumnezeu vorbiti de mancare? ca eu si asa nu apuc sa fac mare treaba de mancare... si voi aici... piftie!!!!!!!!!!!! Vreau si eu!!!!!! Mor cu voi!!!
hai ca va las ca daca mai citesc ceva un meniu... ma sugrum
pupici '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

lili ma omori... eu nu apuc nici sa-mi tai unghiile, ap alte alea.. cat doarme hoata ziua eu nu misc ca doarme in reprize si imediat se trezeste... in schimb sant fericita noaptea ca doarme bine, dar ziua... bilea nene, ca nu stiu cum voi dar noi santem slabute ca abia invatam sa mancam si noi ca lumea asa ca reusim sa ne cerem si in picioare si in poponet, pe culcate nu prea ne mai place, doar pacalite si atunci nu dureaza mult minunea. ... mama eroina esti, ce sa mai!

Mergi la inceput

Fetele, azi face Matei 2,6 ani si i-am promis un tort...doar e ziua barbatului, nu? Si eu am 3 barbati, nu unul
Dar decat sa o fi lalait pe aici, mai bine il faceam ...asa ca, ramane pe mai tarziu, cand ma intorc de afara!

Colectia de stelute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

liliana, ce frumos se joaca cei doi cavaleri ai tai. De aceea as face si eu inca o fata ca sa nu stea Eva toata ziua calare pe mine sa ma joc cu ea.
Ce bine isi coordoneaza bratele Adam. Eva pana acum nu a tinut decat un biberon cu ambele maini.

Ce mai bucatarese avem printre noi. Piftie cred ca nu am mancat de vreo 2 ani. Varza calita, carnati de cand alaptez. Cu ciorbele nu le avem nici noi, rar fac una, mai des primim de la mame. Doar vinete am mai gatit pt ca asta toamna am muncit sa imi pun la congelator si acum ne chinuim sa le terminam (mai am 4 pachete si o lene mare sa le gatesc)

Maryela, cred ca e cam tarziu pt cererea pt un salariu de baza. Stiu ca trebuie facuta in termen de nu stiu cate zile de la data de nastere a copilului. Totusi, o incercare nu strica.

Eva s-a trezit cu noaptea-n cap, mai precis cand am adormit. Asa ca sunt chiauna de somn si mandra nu vrea sa doarma. Vreau nu vreau, trebuie sa o scot afara ca tot nu fac mare branza in casa. Afara cel putin nu o aud miorlaind.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Kate ce dulceee e! si il tii asa, la pantaloni scurti? eu il cam imboscanez.....
A.Alina frumoase pozele de la botez! e un dulce!
Cata e scump rau. vad ca si tu ai fost mama purtatoare decat, ca si mine. seamana picatura cu tati al lui nu-i corect
mihacarm2002 am inteles tot ce a zis! e mortala!

kate dupa ce am citit faza cu papucul mi-a picat si mie fisa!! tot auzeam si nu pricepeam ce au cu papucul ...ha hahaaaa! misto! Petrecere se da chiar aici unde stau eu, de pe balcon vad tot, scene, corturi, s-au intins ca la balamuc. de ziua femeii ioc! nu au facut nimik

FETELE, EU ZIC SA MERGEM NOI. LSATI-VA ACASA BARBATII SI HAI SA MEGEM NOI LA PETRECEREA LOR!!!! eu asa fac, imi las baietii acasa si ma duc sa pap mici si sa beu bere, e buna pt productia de lapteee. iuhuuuu!

Helenutza + Horia Constantin(18feb2007) =

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti ca nu am 2 vb la un loc, am facut si tortul dar e la frigi, merg sa intind rufele, a venit sotul si APOI plecam afara, jur!

Colectia de stelute!

Mergi la inceput