Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata frumoaselor chiparoaselor, hai rise and shine! Ca se promite vreme frumoasa si in plus e si ziua barbatului. Adica sa pofteasca sa faca ce facem si noi de ziua femeii daca tot vor si ei ziua lor, sa faca curat, sa calce, sa gateasca si sa aiba grija de copil si apoi seara sa prinda juma de ora cu un amic la o bere facuta posta si sa se simta vinovati de nu se poate ca nu sunt acasa langa bebe. Cel putin la mine asa a fost.
Barbatii vostri ce fac azi?

Marina ... imi venea sa il sun pe ala azi noapte la 11 cand a cazut oglinda. Dar stiu ca are nevastra gravida in 7,8 luni si mi-a fost mila de ea. Dar acum avem vocabularele super pregatite, iti dai seama.

Messa, ce faci draga, ne iubesti si ne abandonezi?

Anis, ce face Iarina? Ai fost la medic?

Irina, ma bucur ca bebe Eric e bine.

Lilisor mama iti doresc o zi complet deztzepenita.

Si sa va tineti bine ca io azi ma bag sa fac varza calita si chec (credeti sau nu, n-am facut niciodata ...). Va comunic mai pe la pranz daca am frigideru' sau gunoiu' plin.

Bai, bai, nu stiu cine intreba daca ati primit bani de la munca. Spre MAAAAREA mea surpriza, ieri am primit si eu. Era sa caz de pe scaun cand m-a sunat colega de la casierie. Stiti proverbu cu cioara chioara (e, n-o fi cu cioara dar io am zis sa fiu in context ...).
Apropos de cioara, ieri eram in parc la Titan si ma dadeam in leagan cu Matei in brate. Langa mine, in celalalt leagan, un pusti la vreo 5 ani, super simpatic. Se uita el la noi si la un moment dat "auziti, pot sa va zic ceva?" "da, sigur" "sunteti cam inchisi la culoare". Era sa cad din leagan ... de ras of course. Ca sa aflu mai apoi ca si mama lui sufera de expunere la soare, dar ei i-au iesit pistrui si cand ma uit, mama era nitel mai incolo, legana un carut cu surioara Crina "geamana lui de alta varsta". Suuuuuper simpatic!

Hai pupici ca daca mai stau mult ma intind pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina nici nu stiu cu ce sa incep... m-am strambat de ras la faza cu copilu', super tare. mai azi e ziua sotului tau s-au n-am inteles eu bine? daca da, sa-ti traiasca! aaaa si succes la gatit. eu fac o coirbitza de pui cu taitzei de casa si niste fripturica la cuptor.

bai ma bucuram ca emmi a facut kk de la prima ora (acum face in fiecare zi) dar nu stiu ce are de urla, da rau de tot. nu stiu cum sa o impac pt ca nu a mai facut asa de muuuult timp.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna
marinar displazia de sold se poate vedea sigur si la eco. noi am facut la Budimex. l-a consultat un medic de acolo si ne-a trimis la eco in cadrul spitalului. si pliurile de la picioruse tre sa fie simetrice, asa mi-a zis si mie medicul....
marybell ti-a mai trecut?
maria72 eu am primit un salariu pt nastere de la servici. am facut o cerere.

Helenutza + Horia Constantin(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

marina, eu stiu ca dr Filip nu mai e la SP. Militar de cativa ani. Are clinica lui acum. Eu am fost acum aproape un an la clinica si asa zicea ca nu mai e la spit.

Si...nu cred ca e ziua sotului lui Cata. E ziua barbatului azi!
Apropo de asta...nu vi se par cam misogine reclamele la ziua barbatului? Si la aia de pe radio care anunta petrecerea din parcul Tineretului de azi...cika "papucul se lasa la intrare"...adeka ce? sa isi lase ei azi papucul la intrare, ca de maine ii bagam sub bocanc.. Oricum, sa ne traiasca barbatii!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

merci helenutza, o sa merg si eu cu emmi la un control de specialitate ca sa stiu sigur daca e ok sau nu. sa dea DD sa nu fie probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata, dragalaselor!

Catalina - m-am distrat copios la postarea ta! Imi inchipui ce fata ai facut, sau si mai rau: ce fata AS fi facut...
maria - si eu am primit salariu dela servici, tot pe baza de cerere.
Marybell - la mine deztepeneala dureaza cateva ore si o iau de la capat... Tin regim cu Algocalmin si Nurofen, sa traiasca Indometacinul desi fisurile anale nu sunt asa entuziasmate...Da' ma fac eu mare! Doamne...puschea pe limba mea! Pai se poate si mai mare de atat??? Imi ajung cele 5 kg in plus de care nu stiu cum sa scap!

L afaza cu supozitorul sa va zic asa: la noi termometrul nu e valabil (mihaela), mi s-a mai intamplat sa ii pun supo zi sa faca dupa 3-4 ore, insa de dim am repetat figura (tot juma de supo) si a facut relativ repede - cam putin si incepe sa fie mai inchegat decat o pasta de dinti/mustar/maioneza...se indreapta spre crenvusti . L anoi mierea de albine mancata de mama nu a avut efect. Astept 4 luni si poate ii bag cereale, dar asta presupune zilnic lapte praf si nu prea imi convine...Iar cu supa de legume, parca nu m-as baga, ca e tot devreme...Ma mai gandesc...

Se anunta vreme buna, tot cu 10 grade mai putin ca la Bucuresti, dar asta e...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

kate nu am stiu de ziua barbatului de aia am intrebat. e tot ceva furat de pe la americani?
intrebam de dr filip pt ca imi e cunoscut numele, el mi-a pus ochelar la 6 ani si de atunci nu am mai fost la el dar stiu ce era de atunci un super dr.

Mergi la inceput

marina - nu cred ca e de la americani, au scos-o astia la noi...dar cum am aflat de ea, i-am dat link sotului sa se voteze singur

Si daca tot va laudati cu mancarea, trebuie sa va zic ca nu ma vedeam o bucatareasa impatimita si asa la limita subzistentei...Cand colo ce sa vezi, nu se termina un fel de mancare si io am altul in plina desfasurare Chiar ma uitam aseara in frigider (si acum va dau idei de meniu) ca iar am gatit ca nebuna in putinele momente de deztepeneala: Supa de pui cu galuste, ciorba de loboda, pui cu smantana, si salata de vinete cu maioneza. Si daca va zic ca seara am mancat carnati prajiti ce ziceti? Suntem nebuni, stiiiiiiiiu! Acum inteleg de ce zambeau cu subinteles niste "prieteni" ca "voi mancati mancare gatita " in vreme ce ei erau pasionatii sandwichurilor, dar asa imi explic de ce ea s-a infometat ca sa slabeasca , iar el are ulcer. Avem si uscaturi, sa ne intelegem, dar alea nu se pun la socoteala...

Colectia de stelute!

Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lili nu cred ca mai e cineva ca mine care azi,in toiul verii,face piftie

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

V-am zis ca o sa ma tinde pozne: ia priviti www.youtube.com/watch?v=hXos9cgHTec" target="_blank">aici ma joc cu soricelul si www.youtube.com/watch?v=jIFzv-L9T_8" target="_blank">aici rontai jucarii

Astept sa se trezeasca bebel si sa iesim afara. Treaba la noi e gata, Catalina - cum iti merge la bucatarie?

Colectia de stelute!

Mergi la inceput