Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Nadiuta sa te ajute DD...

Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc nimic, dar va salut cu drag! Sa stiti ca mai traiesc, doar ca am totul pe picior de mutare, plus ca sotul meu a dat jos bucataria asa ca nici nu imi vine sa intru acolo! Mai dureaza pana pe 15 mai ca atunci trebuie sa dam cheile de dincolo. Elluta e bine, papa si e cumintica, vaccinul a fost ok, nu a facut nici febra. Acum doarme bine si dupa amiaza, vro 2 ore legate, plus ca noaptea doarme de la 9-10 la 5-6. Atat despre noi, pupici la fete! Sunt la capitolul perdele.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

cristiana

quote:
MARYBELL, si eu te felicit, e ciudat ca nu ne-ai spus atata vreme de Edy, baiatul tau cel mare, crezi ca dadeam cu roshii?
mersi pentru felicitari , nu mi-era frica ca dati cu roshi, fiindca nu aveati de ce pe mine nu ma deranjeaza diferenta de varsta dintre ei, insa nu am prins momentul ca sa spun, am crezut mult timp ca ar fi "o chestie" care nu ar interesa pe nimeni si as ocupa spatiu pe aici degeaba cu aceasta informatie. nu e micutz ca sa imi fie greu si cu el, din contra ma ajuta mult si in plus nu l-am crescut eu cand era bebe, l-a crescut mama mea, si riscam la inceput sa fiu usor luata peste picior cum ca ar trebui sa am experienta deja la al 2-lea bebe iar eu ma confrunt cu problemele, nedumeririle si bucuriile pe care le traiti si voi multe fete de aici pentru prima data cu un bebelush.

ceea ce ti-am spus mai sus am patit-o pe un alt forum pana sa ma inscriu aici la voi, cand eram insarcinata si am pus o intrebare fetelor de acolo si mai aveau putin sa ma ia la bataie, virtual vorbind cum ca eu ar trebui sa stiu fiind la al 2lea copil. asa ca...

oricum voi sunteti cu totul deosebite, sau poate doar am avut noi norocul sa ne strangem cateva fete aici, care sa ajungem sa tinem una la alta, (tot virtual vorbind) astfel incat sa nu mai treaca nici o zi din viata mea fara sa ma gandesc la voi, fara sa imi beau cafeaua dimineata, sau la ce ora ma trezesc... si sa intru repede pe forum ca sa vad, ce mai fac prietenele mele si puiutii lor.

VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE (asa virtual)

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Sa stiti ca mai traiesc, cam teapana dar tot e bine! Durerile de spate au revenit. Adam mi-a mancat ficatii, de dim l-am trezit eu la 6 ca de atata smiorcaiala de la 4 deja nu mai dormeam Apoi de atatea urlete l-a trezit si pe Matei, care ma anunta intr-una "mami, gata nani!" doar-doar m-oi duce sa il iau din patut . M-am imbracat sa ii scot afara si m-a intepenit Dumnezeu, ca m-a luat si plansul. A auzit mama care desi iar are necazuri cu tata acasa, a venit la mine, m-a ajutat la gatit si l-a luat in WE la ea pe Matei (toata viata m-a bodoganit ca nu-i fac si ei un nepot care sa doarma la ea in WE). Acum Adam doarme, a avut episoade mai bune cu somnul, azi.

Am citit mult, am vazut poze de botez iar Andrei de roandre ramane un dulcic! gio - poza asta mi-a placut la nebunie! Laura Ionescu - stai linistita cu vizita la Mangalia. Sigur ca mi-ar fi facut placere, dar sa stii ca m-am intrebat adesea daca as veni la Bucuresti pe cine sa vad mai intai? Ca tre sa mai stau si la rude, totusi!

ref ata de sub limba- si Matei are inca aceasta "problema". Sigur ca e posibil sa intampine greutati la mancatul cu lingurita, insa nu e regula. Cert e ca va pronunta "diferit" una sau mai multe litere, gen ssssasssait, rrrrrarrrait, stiti voi. Mi-e imi place de mor ca al meu e ssssserpissssor!

anis - imi pare rau pt Iarina. Sa nu fie de la botez, asa a racit si Matei (dar era si mult mai frig+popa+nasa raciti cobza ) Sanatate multa!

ivona - spor la treaba, abia asteptam sa ne scrii din casa noua!

As mai raspunde, dar pe langa faptul ca ma doar SI capul, vreau sa ma intind putin. aaaaa, Am descoperit printre amici o tipa cu fetita nascuta in feb care de atatea intrebari cate are a luat-o razna: cantareste copilul in fiecare zi!!! sper ca voi nu faceti asa, nu? adik VOI NU FACETI ASA, NUUUUUU?

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu Lili, noi nu facem asa. Eu de la 2 luni l-am cantarit pe Matei de doua ori, cand am mers la pediatru. Oricum, il vad din ochi asa. :)

Nadia, ma bucur mult ca ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna fetelor! Va salut pe totate si imi cer scuze ca v-am citit mai mult pe diagonala la viteza pe care o aveti la scris! Este adevarat ca de cand s-a facut si la noi vremea buna, stam mai mult pe afara. Isabella doarme si cate 5 ore pe terasa si asa mai trebaluiesc si eu prin gradina, la flori, sau mai imi rezolv din treburile din casa.

Azi am fost si la controlul de 3 luni pe care le va implini maine. Avem 6,330 kg si 61 de cm si Dra. a fost incantata de cum arata. In legatura cu regurgitatul a zis ca atata timp cat ia in greutate nu trebuie sa ne facem probleme si ca o sa treaca de la sine in timp.

Acum ne pregatim cu spor de botez, mai sunt 3 saptamani. Am definitivat meniul, am vorbit la restaurant inca o data si speram sa fie vremea buna ca sa putem sa stam afara pe terasa care este pe malul apei. Mai ramane sa gasesc un cadou corespunzator pentru nasi. Inca imi bat capul si nu prea am ajuns la nici o solutie. Asa ca astept si sfaturile voastre, daca aveti timp, spuneti-mi si mie ce as putea sa le iau.

Multumesc tare mult.

va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eu am cantarit-o pe emmi la 3 luni si avea 5,8oo kg. azi am cantarit-o si are 6,100 kg. oare e putin? nu stiu...dar la cat efort depune in fiecare zi cu gimnastica ei nici nu ma mir.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

marina - Adam la 3,5 luni are 6 kg. Eu zic ca e bine si judecand dupa fundul si falcile fie-tii cred ca nu trebuie sa iti faci griji.
catalina - parca ziceai ca te intorci la pagina cu filmulete lui Matei cu kk pe crac...Vazusi ceva?

Colectia de stelute!

Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Va salutam si noi in trecere!
Va multumim din suflet tuturor celor care si-au adus aminte de ziua noastra.

Sper sa imi mai fac si io timp sa mai scriu.
Va salut pe toate si ptr bb-ii care nu sunt bine, suntem alaturi de voi!

Io si Irina va pupam dulce!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Cine ma lamureste si pe mine? daca i-am pus supo azi dim la 6 si nici la ora asta nu a facut nik, inseamna ca nu are nimic pe matz, sau e prea constipat, sau ce? ultimul scaun ieri la

Colectia de stelute!

Mergi la inceput

...la 9 dim, tot cu supo. Incepuse "Dansez pt tine" si e editie speciala, tocmai casatoresc ad-hoc o fosta concurenta

Colectia de stelute!

Mergi la inceput