Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marybell, cristiana, alinuk, mihacarm2002, ylilimic, roandre, aelita, Catalina, marinar, Daconst, laura-popy, rali, Helenutza23, loremunteanu, eli1977, (sper ca nu am uitat pe nimeni)va multumesc din suflet ptr urari.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

ADINUSH, tare-mi pare rau, mie mi-au furat portofelul acum doi ani din birou, noroc ca mi-a gasit actele proprietarul unui birt, le aruncase hotzul in bazinul de la WC! Eu zic sa astepti cateva zile, poate apar actele.

Exact asa am patit si eu cand stateam in Cluj. Si tot intr-un bar in vasul de la WC mi le-a gasit proprietarul barului. O fi acelasi hot?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele, va multumesc ca i-mi sunteti alaturi,

Rali, multa putere si ne rugam la DD sa se faca tatal tau bine.
Maria, sanatate maxima, ai grija, copii au nevoie de tine.
Maribbell si tie multa sanatate, offf atatea probleme peste tot,
Cristiana, fii tare, poate e doar o verificare la neuropsihiatrie.
Marina, pe noi ne-a trimis pediatra la eco pt sold probabil a vasut ea ceva, eu am intrebat-o atunci si a zis ca sa fim siguri, dupa eco ne-a facut programare de urgenta la ortoped si acolo am mai facut o radiografie si s-a confirmat luxatia de sold, uite aici mai multe informatii.

eu sunt mai bine incep sa gandesc optimist si i-mi zic ca totul se va rezolva si va fi bine, o sa mai cerem parerea unui medic ortoped si v-om decide ce e de facut, din cate am citit si ce mi-a explicat dr. nu se poate remedia prin alte metode pt ca nu e format osul(acetabul )in care trebuie da stea capul femural, de aceea trebuie ajutat prin interventie chirurgicala.
in primele 2 zile cand ia pus ghipsul eram fte daramata nu vroiam sa o iau in brate i-mi era frica de Lidiuta, ea probabil simtindu-ma asa rece a fost cuminte adormit vineri toata ziua si noaptea la fel.
Noi mergem la Dr Neagoe Petre de la budimex, o mamica Liliatoma mi-a dat mai multe informatii despre el si mi-a confimat ca nu apela la operatie daca se putea repara cu ghips, atele, hamuri. acum daca DD a hotarat asa trebuie sa mergem inainte sa vedem ce putem rezolva.

bucurati-va de bebii vostri si nu va faceti griji inutile, va pup

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

katy gata plimbarica? ati venit? imi pare rau ca nu am putut veni, dar nu ma simt bine deloc, am scris si mai devreme. dar lasa ca o sa ne vedem noi cat de curand.

gio aha, deci in sir. pai e prea departe de mine vroiam sa vin cu tine.

marina pai pe noi ne-a innebunit doctora pediatra din municipal, cand am nascut, ca a auzit ea nu stiu ce sunete ale articulatiilor, si tot ea ne-a spus sa-l tinem cu 2 pampersi din prima zi. iar dr. Jianu a spus ca nu intotdeauna sunetele acelea ale articulatiilor indica neaparat o displazie. si in plus sper ca ai citit cu atentie, dar ne-a spus ca nu am facut bine ca l-am tinut cu 2 pampersi. din contra cu asta am prelungit perioada de refacere. oricum am inteles ca e o "moda" ca sa zic asa mai toti bebei care se nasc la municipal sunt suspectati de displazie. ce sa spun?

laura ionescu

quote:
Am reusit sa citesc si eu din urma si am ramas uimita. MARYBELL ARE UN BAIET MAREEEE! Si e frumusel foc! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
multumesc frumos,

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Gio, noi tot la stamate la medlife am fost la eco, si in spital vinerea trecuta cand eram la consult la ortoped a venit si el si a discutat cu dr despre problema noastra, ca o incurajare si-a adus aminte ca am facut eco la el si mi-a zis ca se rezolva luxatia doar sa am rabdare.
Anis, sanatate multa Iarinei, si sa nu fie cu intenare, tin pumnii.
Adinush, mai mama ce ghinion,
eu nu mai port portofel de cativa ani, am niste buzunare la pantaloni si ii tin acolo

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

nadia te rog frumos, daca ai timp citeste ce i-am scris marinei la pag 6 din capitolul asta. nu vreau sa te superi pe mine, dar poate ar fi bine sa mai vezi si parerea altcuiva. uite citeste cu o pagina in urma ce am patit si eu. oricum eu ti-am mai zis in vreo 2 mesaje, dar probabil nu ai avut timp sa citesti. iti spuneam de conf. dr. Mihai Jianu de la spitalul grigore alexandrescu. de la noi din tara este unul dintre cei mai buni in domeniu. daca vrei iti dau detalii pe pm. si multumesc pentru urarile de sanatate.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nadiuta merci mult de informatii. cand o sa mergem la vaccinul de 4 luni o sa mai intreb pediatrul pana atunci ma mai interesez si o sa iau o hot unde sa merg. sigur nu strica un control, asa pt linistea mea sufleteasca.

ma bucur ca esti mai linistita si gandesti pozitiv. sanatate multa si pupici lidiutei.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Maribell, te rog sa-mi dai Pm cu nr de tel, am sa-l trimit s\pe barbta-meu cu radiografia, pt ca pe Lidiuta nu pot sa o duc ca este in gips si are ce sa vada, multumesc mult, sanatate multa i-ti doresc.

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Acum si cu parerile astea stiti cum e, daca unul zice ca trebuie operat si altul nu pe care sa-l cred, trebuie mers la al treilea, si daca toti au pareri diferite offff, si mai tare ma baga in ceata, sunt confuza insa pt sanatatea mea mintatala trebuie sa gandesc pozitiv.
Chiar inainte de acest diagnostic faceam o analiza a vietii mele, nici un lucru nu mi s-a dat usor fara lupta, si cum am avut o sarcina usoara o nastere si mai usoara fiecare lucru bun are si un pret care trebuie platit, asta e, un lucru bun si unul rau. Soarta.

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, si eu te felicit, e ciudat ca nu ne-ai spus atata vreme de Edy, baiatul tau cel mare, crezi ca dadeam cu roshii?

Si eu sunt de acord cu faza cu fluorul, cum de aveau bunicii nostrii dinti atat de buni fara fluor? Dar nici atatea prostii si dulciuri nu se mancau ca acum.

A se continua dupa, David urla de foame.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput