Ce varsta au bonele voastre?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie ce varsta au bonele voastre?
Daca ar fi dupa sufletul meu as dori o bona tanara (25-45) dar ce gasesc sunt doar in jurul la 60 ani. Unele dintre ele aratau mult mai in varsta (nu cred ca ar fi rezistat sa o schimbe pe Carla).
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Raspunsuri
szivarvany spune:
Bona noastra are 60 de ani, urca 7 etaje fara sa clipeasca si plimba copilu` ore in sir
Asta pt ca crescuse 2 copii ai ei, 3 nepoti ai copiilor ei si fusese asistent maternal vreo 7 ani parca ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ingridnen spune:
Prima bona pe care am avut-o (Cristi avea atunci 1 ani si 2 luni si era foarte activ) avea 43 de ani. Dar avea tenisune mare, lua tot timpul medicamente.
Cea pe care o avem acum are 50 de ani ... si eu zic ca e mai "in forma" decat mine...
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
Mickyyy spune:
Bona actuala are vreo 39 de ani, si se vede diferenta fata de bona veche (55 ani). Nu pentru ca ar fi mai sprintara (si cea veche facea fata bine la 2 copii mici), ci doar pentru ca are o alta mentalitate si alt mod de abordare al problemelor.
Insa la noi a fost intamplare, n-am cautat neaparat bona tanara, am vazut bone cand eram in cautari si peste 60 de ani, nu mi-au placut din alte motive, nu din cauza varstei ci a mentalitatii.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
J G spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Da, asta cu mentalitatea e alta problema pe care o am. Mi se pare o diferenta de la cer la pamant felul in care si-au crescut ele copii acum 40 de ani si felul in care o facem noi.
Mai am de vazut maine 2 bone, daca prin minune imi place vreuna o iau de proba, daca nu sun la agentii sa caut una mai tanara. pot sa le fac si caret de munca, nu e problema, doar sa gasesc ce vreau eu!
Mai astept pareri!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
kariguld spune:
JG,
Prima mea bona a avut cand a venit la noi, 48 de ani si a stat cam 6 ani la noi, deci avea 54 cand a plecat.
Era o femeie adaptabila, nu avea idei preconcepute, spunea mereu ca lumea e in schimbare si numai un prost se cramponeaza in trecut, ca e de acord cu ce e nou, in limita bunului simt. Ma refer la cresterea copiilor.
Actuala bona are 30 de ani si e de treaba, se ocupa de copii, chiar daca ea sta seara cu copii, le citeste, se joaca cu ei, fac diverse lucruri impreuna. Vine rar, doar sambata sau duminica.
Nu as lua o bona in varsta si cu mentalitati invechite...
Kari
toanca spune:
Bona mea are 52 de ani si nu are deloc mentalitati invechite
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
anaisanais spune:
Bona lui Vlad are 59 de ani, este foarte in forma si foarte deschisa la minte, chiar mai tinara decit multe tinere pe care le cunost. Nu cred ca trebuie sa fii atent neaparat la virsta doamnei, ci de cum percepe ea lumea din jurul ei si cit de deschisa este la schimbari!
adriana15 spune:
bona noastra are 54 ani si e super ok.e in putere si deschisa la nou.am avut mare noroc cu ea.
april spune:
JG, nu mi se pare ca ELE ne cresc noua copiii. La cele 4 ore cat sta cu ea nu are cum sa-i impuna un anume fel de educatie. Si sincer, mi se par mai responsabile cele mai in varsta. Parere personala. Si am avut bone de la 40 la 65 de ani. Si mai depinde si de om.
a venit primavara...