Aberatii motorizate de 1.7 milioane

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Vorbim de gusturile oamenilor, nu?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

nu.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vorbim de decenta si bun simt.

quote:
Originally posted by Ortansa

quote:

Vorbim de gusturile oamenilor, nu?

corinadana mama Ralucai

nu.

I've gt you under my skin

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

Atunci hai sa luam de la bogati si sa dam la cei saraci. Ca pe vremurile din 89 apuse.

corinadana mama Ralucai

Chiar n-are nicio legatura una cu alta. Nu s-a ofuscat nimeni ca Costelus (cacofonie de neocolit) a dat banii aia pe masina lui.
Nici macar ma intereseaza cum a devenit el bogat (nu am chef sa pun cap la cap prieteniile din interes s.a.m.d.), mai ales nu cred ca cineva are pretentie ca in loc de o masina uritzica( schiuzmi, asta e parerea mea) sa faca o biblioteca in centrul orasului.
Cu toate astea, pe mine, ma afecteaza (un pic, cam de 2 pe o scara de la 1 la 10) un singur lucru: ne da un exemplu, cu ajutorul media: esti cool cu o masina cool, poti sa o faci chiar si-n Romania, dind peste nas sarantocilor de linga tine.
Creeaza un vis tinerilor din tara noastra care vad mai degraba un model in briliantele incrustate pe suzeta decit in rezultate la olimpiada, invatatura de buna calitate. Daca as citi despre un inventator medaliat international, in presa si, etalat cu aceeasi "subtilitate", dat drept exemplu, m-as umfla in pene de mindrie, asa...ce sa sa ma miste? Broasca lu' Costelus?
Fara cuvinte mari, mi-e jena de aste valori.
S-o stapineasca sanatos, pentru mine ca necunoscatoare de masini, ori trece dinsa (adica 'mneaei, bugattzica) ori trece o giza de VW (sau WV?), tot una.

p.s. s-ar parea ca locuind in zona, s-ar parea s-o vad dar s-ar parea ca nu am ochiu' format deci in cel mai bun caz s-ar parea c-o s-o reperez dupa farurile iesite din orbite, numai ca s-ar parea ca mi-ar fi greu s-o disting, de negreala din jur.

Bugattzi din toata lumea, uniti-va!

Din nou LEdit: ce sfat intirziat! uniti-va! De parca...
Ei, io suflet naiv am uitat de ordine, cluburi, parlamente, grupuri

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by desprecopii
De ce nu se muta la Montecarlo musiu Casuneanu si acolo cu seva mintii lui sa se dea in masini scumpe si sa participe la baluri de caritate...

Pai s-ar putea ca acolo sa poata sa isi ia casa si atat. Restul ... din seva mintii lui. Se va face ecologist. Va merge cu bicicleta.
Asta m-a deranjat si pe mine cel mai tare. Iti cumperi o masina scumpa rau de tot intr-o tara ca a noastra. Prea e contrastant.
Daca as fi auzit ca sta in Las Vegas (acolo sa vezi rupere in figuri) nu m-ar fi deranjat ca omului i s-a indeplinit visul.
P.S. tot am auzit de melteni? Cu ce se mananca?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Eu sunt curioasa cat bun simt au cei 28 de romani mai bogati decat nenea asta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

acum ma intreb ce face dl Casuneanu cu masinuta minune?
dar poate ca ii gasec niste explicatii (anemice) daca as auzi ca dl casuneanu sustine niste olimpici, a construit un camin pentru studenti, a facut o maternitate gratis... in rest - daca nu a facut nimic sa ramana dupa el decat aceasta rabla de 1.7 mil - dl casuneanu este un penibil - care sfideaza o tara cu probleme sociale ... si care ironizeaza ctitoriile in asfalt ale tarii sale care - ah - din intimplare au legatura cu biznisul lui)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca nu se grabea, Monica ar fi impuscat acum 2 iepuri: o masina mai rapida + un sot mai tanar. Mult mai rapida si mult mai tanar. Bashca bacauan de-al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Pe mine m-ati bagat in ceata..Cine e acest domn Casuneanu?Ce virsta are Costelus?I-a luat omu aspirator de femei lu fiisu?or fi vrind si astia sa iasa in fata si n-aveau cum decit cu o masina de 1,7 mil

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Capcaune, Monica a fost f desteapta, de Costelus ar fi scapat mai greu si mai tarziu.

Lulu, pe prima pagina gasesti link-ul cu masina si povestea. Imi pare rau ca nu am timp sa le copize acum, da' la 8 incep serv. si sunt inca in pijama.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Daca nu se grabea, Monica ar fi impuscat acum 2 iepuri: o masina mai rapida + un sot mai tanar. Mult mai rapida si mult mai tanar. Bashca bacauan de-al ei.

Lasa ca Monici e destule .

Alina

Mergi la inceput