Aberatii motorizate de 1.7 milioane

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

anky - eu iti garantez ca nu ma intereseaza ce masina posezi ...
(sper ca la acest topic nu vom vorbi iar despre masinile tale preferate)

dar pentru Romania .... o tara pe care se intampla sa o cunosc bine si de care se intampla sa fiu legata de parinti si alte lucruri pe care nu merita sa le pomesc aici ... mi se pare absurd si penibil sa posezi o masina de 1.7 milioane de dolari.

ca sa scriu mai artistic - mi se pare un taranism incomensurabil sa iti cumperi o asemenea kestie scumpa intr-o tara care nu are autostrazi si care are un nivel de dezvoltare undeva la mijloc cu tendinta spre saracie...

Cred ca exista un cod al bunului simt si al pudoarei. Nu comentez ce si cum si de unde a facut domnul Casuneanu acesti bani incredibili ... dar acum stau si eu ca fraiera si meditez cu paiul in gura ... daca dai asa de usor banii pe asa o masina se vede ca i-ai facut al naibii de usor... si nu cu sudoare si nopti pierdute.

Cat despre modestie, stil si alte cele ... poate vorbim alta data ...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Nu poti sa faci pe cineva de doua parale doar facind o presupunere ,parerea mea.Iar despre masinile mele preferate nu vom vorbi aici,stai linistita

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu cred ca dl. respectiv a cumparat masina tocmai pt ca-i scumpa, pt ca-i unica in Romania, pt ca stia ca o sa fie in prim-plan, intr-un cuvant, ca sa iese in evidenta. Sa fim seriosi, sunt atat de multe masini frumoase, incat poti fi satisfacut si de alta cu mai putine zerouri. Cat despre faptul ca asa ar fi dorit progenitura, e o explicatie care-l arunca din lac in put, pt ca mi se pare de un prost gust de neimaginat sa-ti cumperi o masina, si in genere orice alt lucru, numai ca sa fii mai "ciumeg".
Sincer, povestea miroase clar a snobism. Ma gandeam cu tristete si la alt aspect: va dati seama cate gasculite se vor extazia cand il vor vedea pe Casuneanu jr cu fundul in Bugatti?!

Pisigri, io nu vad cum sa-ti iei ultimul model de telefon cu salariul minim pe economie. Poate daca pui ban pe ban cateva luni. Dar, in principiu ai dreptate, snobi exista si printre saraci. Am exemple cu duiumul.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sincer, povestea miroase clar a snobism. Ma gandeam cu tristete si la alt aspect: va dati seama cate gasculite se vor extazia cand il vor vedea pe Casuneanu jr cu fundul in Bugatti?!

se va numi - aspirator de gasculite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Totusi, sa zicem Doamne fereste! Avem copii si nu se stie niciodata ce iti rezerva viata, in ce se pot transforma...educatia nu-i suficienta uneori intr-o societate care iti arata ca cei care muncesc se plimba in masini ieftine sau la mana a 2-a (asta daca nu cumva cu tramvaiul) si cei care fura isi iau masini la preturi ametitoare. Stiu ca sunt si oameni care au afaceri cinstite si profitabile, dar va garantez ca aia n-o sa-si ia niciodata o masina de 1,7 mil.
Sa ne dorim ca puisorii nostri sa fie tentati sa concureze cu prietenii pe alte planuri decat pe cele materiale.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

sau "chick magnet"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

se va numi - aspirator de gasculite.

Eu sint si mai pesimisto-optimista: va dati seama cite gisculite vor fi dezamagite, odata aspirate, aruncate pe urma cu punga (ecologica bineinteles, de unica folosinta) si inlocuite cu altele si mai si, adica si mai demne de 1,7 cataroaie a cite un milion, cu silicoane mai scumpe (asigurate sa nu explodeze la viteze mai mari de 250), cu oase mai ferme ( fara pericole de accidentare la urcare in broasca), cu muschi mai adaptati la miscarile line -si foarte line, din ce in ce mai line, pe sosea- ale barbatului pe nume Costelus, cu buzili cele mai upgradate, cu buton de umflare instantanee, dublare de airrbaiguri, just in case? Ei?

LEdit: Ah! Am uitat sa adaug! O fi semn bun, sintem din ce in ce mai bugattzi! Ma rog, unii dintre noi.
Ma rog, unul singur, dar tot e ceva, nu?

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Vorbim de gusturile oamenilor, nu? NU te poti .... in gustul lui. Gusturile NU se comenteaza.

De la suzeta de aur, la briliantele in botosei e treaba lor cum isi cheltuie banii.

Si nu suntem in masura sa i clasificam ca si snobi. Nu i frumos.
N ar fi mai bine fiecare sa si vada de ale lui?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

corina:

somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:

corina:

somnul ratiunii naste monstri.

Atunci hai sa luam de la bogati si sa dam la cei saraci. Ca pe vremurile din 89 apuse.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

LEdit: Ah! Am uitat sa adaug! O fi semn bun, sintem din ce in ce mai bugattzi! Ma rog, unii dintre noi.
Ma rog, unul singur, dar tot e ceva, nu?

Qi

Genial!!!

Si eu zic la fel ca e o mare dovada de snobism sa dai atatia bani pe o masina. La cat costa, nici nu mai poate fi vorba de aspirator, frate! E direct "prestator"! As fi deazamagita sa nu faca si asta!
Dar, ma rog, voi muri fara sa aflu, insa fiti siguri ca nu curiozitatea o sa ma omoare

La modul serios ma intreb daca mai exista ceva care sa-l bucure pe Costel, acum ca are o masina atat de scumpa ce anume pe lumea asta ii mai poate starni interesul?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput