Aberatii motorizate de 1.7 milioane

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vad ca nimeni nu vorbeste de modestie - si toti admira o enormitate.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

si eu fac parte dintre cei care daca ar avea mai multe...carute cu bani, daca m-as fi plictisit de vazut lumea...mi-as cumpara si o masina excesiv de scumpa.
investitiile de genul asta nu cred ca au legatura cu dorinta sau disponibilitatea celor instariti de a-i ajuta pe cei care au probleme...

sincer...nu stiu daca are legatura cu modestia...cred ca e vorba de ce considera un om ca il caracterizeaza..unii ar folosi banii astia pentru un orfelinat modern, altii (ca mine) ar ingriji toti ciinii si pisile din lume si ar calatori in africa...altii ar ajuta batrini...altii ar investi in burse pentru studenti...altii si-ar lua o masina...

sincer mi se par mai penibili cei care au salarul minim pe economie dar se lauda cu ultimul model de telefon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Intr-adevar, imi place luxul foarte mult. Dar asta nu ma face sa imi cumpar o masina ingrozitor de scumpa doar pentru ca poarta sigla de Bugatti. Scuze.
De multe ori o masina cu un renume mai mic poate sa aiba aceleasi accesorii si performante ca una de firma maaare si sa coste cu mult-mult mai putin.
Si sa fiu sincera cred ca nu m-as putea bucura de o masina foarte scumpa cand stiu ca as putea face altceva cu banii aia.
Eu zic ca aici tine oleaca si de snobismul soferului.
Mai bine facea actiuni de caritate. Dar se pare ca dl Casuneanu tine foarte mult la imaginea lui publica, la a arata ca are bani. Ma indoiesc ca are unde sa ii incerce caii pe strazile noastre. Dar, nah, si-a dorit omu' masina exotica.
Asta imi este parerea si mi-o sustin.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

vad ca nimeni nu vorbeste de modestie - si toti admira o enormitate.

Si ce sa si cumpere?! O Dacia??? Hai sa l porcaim.

Si nu s aberatii sunt bijuterii pe sosea.

Aici cei bogati isi cumpara avioane. Fiecare si cumpara ce doreste pe banii din contul lui. So what?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

corina - de la Dacia pina la Bugati de 1.7 milioane mai sunt cateva branduri si modele de masini care ar putea merita atentia ta si a lui dnul Casuneanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu stiu! Dar daca asta i placerea omului? Poate nici unul nu i a placut. Nu poti sa stii.

Sa ma intreb si eu de ce o babuta bogata locuieste singura intr o ditamai casoaia aici in Santa Monica unde omul normal nici garaj nu si poate cumpara. NU ma intreb. Face ce doreste pe banii ei. Asa si nea ala ...

Si eu, muritoarea de rand, mai imi clatesc si eu privirea cu ceva frumos.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Eu stiu! Dar daca asta i placerea omului? Poate nici unul nu i a placut. Nu poti sa stii.

Sa ma intreb si eu de ce o babuta bogata locuieste singura intr o ditamai casoaia aici in Santa Monica unde omul normal nici garaj nu si poate cumpara. NU ma intreb. Face ce doreste pe banii ei. Asa si nea ala ...

corinadana mama Ralucai

Ei,ai perfecta dreptate,nu inteleg de ce tre sa ne intereseze masinile si casele altora.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii
www.gandul.info/articol_39219/bugatti_ul_de_1_7_milioane_de_dolari_al_lui_casuneanuimpozitat_ca_o_dubita_volkswagen_veche_de_10_ani.html" target="_blank"> o masina de 1,7 milioane de dolari.

Sincer? E oleaca draguta fiindca e neagra, in rest arata ca o broasca usor constipata. Mi-ar fi "mila" sa dau bani pe ea, chiar si fiind in locul lui Costelus, doar ca sa ma dau mare, de acasa pina la club, de la club pe "autostrada" (daca pot sa-i zic asa).
Si tot mila, de data asta in cel mai bun sens al cuvintului, imi este de cei ce nu inteleg frumusetea, maretia si simplitatea vietii, fara masini de sute de mii si milioane (astept si catralioanele) de euro.

Qi

Mergi la inceput

daniela ai mare dreptate.

Mergi la inceput

anky - eu iti garantez ca nu ma intereseaza ce masina posezi ...
(sper ca la acest topic nu vom vorbi iar despre masinile tale preferate)

dar pentru Romania .... o tara pe care se intampla sa o cunosc bine si de care se intampla sa fiu legata de parinti si alte lucruri pe care nu merita sa le pomesc aici ... mi se pare absurd si penibil sa posezi o masina de 1.7 milioane de dolari.

ca sa scriu mai artistic - mi se pare un taranism incomensurabil sa iti cumperi o asemenea kestie scumpa intr-o tara care nu are autostrazi si care are un nivel de dezvoltare undeva la mijloc cu tendinta spre saracie...

Cred ca exista un cod al bunului simt si al pudoarei. Nu comentez ce si cum si de unde a facut domnul Casuneanu acesti bani incredibili ... dar acum stau si eu ca fraiera si meditez cu paiul in gura ... daca dai asa de usor banii pe asa o masina se vede ca i-ai facut al naibii de usor... si nu cu sudoare si nopti pierdute. Nu am sa fac un topic cu ce si cum vila are Steven Spielberg ... ca am inteles si eu ce tara e America si ce a facut domnul Spielberg pentru bani ... dar parca e jenant sa auzi ca un cutare boierache local se da in barci - pardon masini - scumpe ca un avion. De ce nu se muta la Montecarlo musiu Casuneanu si acolo cu seva mintii lui sa se dea in masini scumpe si sa participe la baluri de caritate...Dar probabil pe masura masinii lui - dl Casuneanu isi proiecteaza in acesl moment piscina de sufragerie. Ca sa stabilesca inca un trend de interior in Romania.
Era odata o reclama la olandezi cu niste melteni care castiasera la loto si:
- se dadeau jos cu plasele din Ferrari sa treaca masina (joasa) la hopuri
- aveau o vila imensa si fugeau pe coridorul vilei imense cand mergeau la WC ... dar pentru ca era asa de mare coridorul ... faceau pe ei.
Ah ... sory dar imaginatia mea o ia razna.... (cu dl Casuneanu)

Cat despre modestie, stil si alte cele ... poate vorbim alta data ...

Mergi la inceput