Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 26

monica-elizabet spune:
noi fugim la circ...prin ploaie
sper numai sa se trezeasca ruxi in timp util...ca acum a apucat-o somnul ala mare si nu se mai trezeste
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

aissa spune:
Mooor ce cald e in casa. Cu toata ploaia in casa parca e sauna, ce nu suport...nu pricep de ce nu intra aer.
Dory nu ai pt ce sa imi multumesti. Eu m-am tuns dar nu se vede, nu am ce poza, adica doar mi-a luat in fata, la breton si am inceput sa ii dam o forma de V ca vreau sa il las sa creasca iar.
Andre_ea mai avem loc printre jucarii. Casuta e in dormitor alaturi de trici, trotineta si altele, iar toboganul in sufra. Il trag in mijlocul camerei doar cand se da pe el, dar cum deja scade itneresul e mai mult pe laterale acum.
Daca doriti sa vedeti cam cum avem noi dialoguri va invit sa vizionati: rasfat
Poze

Dory232002 spune:
Monica cum a fost la circ?, ce ati vazut?
Cristina asa cum ti-am spus si azi e o dulce cu ochisori minunati "rasfatata"
Noi in seara asta am fost la niste prieteni care au venit din strainatate, in rest nimic deosebit din cauza timpului de afara.

monica-elizabet spune:
noi am fost la circ pana la urma si nu-mi pare rau...ba dimpotriva ma bucur tare mult ca astia mici s-au simtit extraordinar, pentru ruxitza a fost prima oara cand a mers si imi pare asa de rau ca nu am avut camera la mine sa o filmezacum ma intreaba incontinuu, unde e leu', unde e tigu', papagaiu', calu', etc...
i-au placut si acrobatiile, a stat chiar fff atenta pana la sfarsit si nu vroia sa mai plecam
alex avea emotii si pentru dresor si pentru acrobatieu si mama ne-am distrat uitandu-ne mai mult la fetishoarele lor multumite.
daca nu era urat afara nu cred ca plecam(mergeam ca de obicei in parc)...asa ca noroc cu ploaia
pe 31 este teatru de papusi la alex in gradinita si vreau sa-i iau si ruxandrei bilet si sa o duc si pe eafiindca acum am toata increderea ca sta cumintica.
va pup pe toate, noapte buna
monica

monica-elizabet spune:
Dory, secretele elfilor se numeste spectacolul
monica

violeta69 spune:
monica,bravo...
ma bucur ca v-ati distrat!
imi imaginez cum se uita Ruxi la animalutze,tb sa fie o dulce...cum e ea de fel!
noi am iesit putin,dar picura,asa ca am mai luat inghetata si am intrat in casa.....
noapte buna la toate fetele si pupuci la ingerasul rasfat
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu il pregatesc pe alex pentru gradi, beau cafelutza si ma uit pe-aici dupa o prajiturica(si o prietena de la casnicutze mi-a recomandat cateva buuune de tot asa ca ama vut din ce alege)
cristina pupam si noi rasfatzata cu suzeta verde
monica

monica-elizabet spune:
vicky, am uitat sa te intreb, veniti azi la gradi?
cum se mai simte baiatul?
monica

Dory232002 spune:
Neatza fetele!
Noi asteptam sa se trezeasca Alexa si sa plecam in oras la ultimele cumparaturi(costum, pantofi, camasa cravata - nas, pantofi((sandale)) nasica mica ), sper sa gasim tot ce ne trebuie, asa ca eu o sa mai intru mai pe seara ca sa va spun ce am facut sau chiar inainte de culcare daca nu mai apuc "net", pana atunci pt. ca diseara am invitat niste prieteni la noi la un pui la rotisor
.
Va pup si sa aveti o saptamana minunata.

anangel_lexi spune:
Neata tuturor!
Sper ca ati avut un week-end frumos.
Noi am tuns-o pe Maria. Ma doare sufletul, ca incepuse sa faca buclite, mai ales pe langa urechi, si mi se parea asa de frumoasa Acum arata ca o ridichiuta
Dar trebuia s-o facem si pe asta pentru ca e plina toata de bubite din alea de la transpiratie si am zis ca o sa-i fie mai bine cu parutul mai scurt. Oricum prea curand n-o mai tund, poate peste vreun an jumate si numai daca e nevoie.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)